Резултати от 1 до 9 от общо 9

Стикери СОД(T), видеонаблюдение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Стикери СОД(T), видеонаблюдение

Дядото ми почина преди няколко години и ромите (циганите) вече за трети път правят набези. След като свърши медта и стоманата сега са отмъкнали и зимнината. Нашите цяло лято и есен се трудят и сега ги нахранихме. Като начало съм решил да монтирам стойки за камери и стикери на охранителни фирми. За реална охрана и дума не може да става, защото сме отдалечена махала извън селото в планинска месност. Молбата ми е ако някой има записани на файл готови стикери за охрана и видеонаблюдение да ми ги изпрати. Ако пак се извършат набези и след т.нар. предупреждение, то тогава ще взема ефективни мерки, защото извършителите са почти известни.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Стикери СОД(T), видеонаблюдение

защо си мислиш че мургавите не знаят по-добре че нищо не можеш да им направиш ?
    дори и с камери - ще си сложат шапки и толкова.
    Сам го каза - отдалечен район , докато дойде някой - ще мине време.

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз бих си сложил една елементарна аларма, но освен сирената дето ще ги "стряска" , към програмируемите изходи (PGM) бих вързал ( с подходящо реле) един (или няколко) магнетрон/а от микровълнова - тихо....просто и ефикасно......

5. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Истината е че почти нищо не може да се направи. Пробвай със стикери, може и с така наречените бутафорни камери (празни тела на камери за по 5-10-20лв), но щом познават добре района, вероятно лесно ще разгадаят конспирацията.... А щом ги знаеш кои са... и ако имаш как - действай.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград

Ще разчитаме на неграмотността на малцинствата. Все пак да послужи за нещо, освен за социални помощи. Идеята с магнетроните не е лоша, но ще трябва да се ходи през определено време да се отстраняват нарушителите. Иначе и това помага. Все пак няма ли някой подходящ и неизвестен за нашия край стикер на охранителна фирма и видеонаблюдатетелна камера?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

каква е работата с магнетрона,може ли повече информация

8.  

9. martinvp
    Guest

Най-лесно е да звъннеш да ти инсталират една или две камери за видеонаблюдение. Тъй като вече има много инсталирани системи за видеонаблюдение, МВР реагира сравнително бързо, а и цените на камери падат постоянно. Обади се за видеонаблюдение на NRJsoft ( http://www.nrjsoft.com ) защото те дават безплатна консултация и могат подробно да ти направят цена или на изплащане.. и разбира се лепенки. Аз си сложих техни камери за видеонаблюдение на видимо място, няколко лепенки и нямам проблеми

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от martinvp
    Най-лесно е да звъннеш да ти инсталират една или две камери за видеонаблюдение. Тъй като вече има много инсталирани системи за видеонаблюдение, МВР реагира сравнително бързо, а и цените на камери падат постоянно. Обади се за видеонаблюдение на NRJsoft ( http://www.nrjsoft.com ) защото те дават безплатна консултация и могат подробно да ти направят цена или на изплащане.. и разбира се лепенки. Аз си сложих техни камери за видеонаблюдение на видимо място, няколко лепенки и нямам проблеми
    И как ще му помогне видеонаблюдението? Как да реагира ако му кажат, че мангалите в момента му разкостват вилата и му прибират бурканите, когато
    "За реална охрана и дума не може да става, защото сме отдалечена махала извън селото в планинска месност"???
    И как си представяш предаването на информацията през Интернет от там?
    С възможностите на видеонаблюдението определено се злоупотребява с цел реклама!

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Няма друго спасение освен по военному. Гранати към проволка или месина и противопехотни мини. Или по металните дръжки на вратите 220 В./ но като на 1 му се изправи косата ще резнат кабела./

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Видеонаблюдение
    От ops5 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 50
    Последно: 09-09-15, 20:49
  2. Видеонаблюдение на къща
    От maxuel82 във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 64
    Последно: 25-02-14, 16:46
  3. Система за видеонаблюдение.
    От tritonchev_t във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 10
    Последно: 22-04-13, 16:30
  4. видеонаблюдение
    От dandani във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 31-10-10, 04:14
  5. Система за видеонаблюдение?
    От bucho във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 6
    Последно: 14-02-07, 22:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе