Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 63 от общо 63

Кирилица, или kirilica ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2003

Кирилица, или kirilica ?

Здравейте, за праъв път попадам на подобно място, пък ползвам мрежата от години, не знам защо въобще водите подобни "разговори", има ли нужда и не от кирилицата, и затова дали Кирил и Методий са българи, нима вие сте? та от тук са минавали, какви ли не и изобщо 'що за глупости са това, да се водят подобни да ги нарека дребни спорчета, основани, на някакъв национализъм на фона на събитята, които ни заливат всеки ден, не помните ли, Хитлер, не му ли доказа целия свят, че няма чисти раси, и че е много глупаво да си мислиш, че по-умен от другите, 'що да речем си бял, м/у другото аз не сам, да циганин съм и съм по-тъп от вас и какво от това? ДА не би да съм по-нещастен , Ох, май забравих, за какво изобщо трябваше да пиша, но това може би е знак за абсурдността на "разговора", за всяко нещо си има цел, дори да се развива софт бизнеса, може би пук е нужно да има програми конверт, кирилца, и къв ви е проблема, това, че сте мързели, некъдърни да си инсталните нещо не озчава, че трябва да ги има или няма, то и от парламент нямаме нужда, ама го имаме, ох, не съвсем се оплеках (но надявам си ми е позволено нали съм циганин) От всички думички и обеснения до тук искам да "кажа" не се занивайте с критика, а градене на нещо излезте навън, целунете красива жена пук нека тя ви забие шамар, може пъ да не ви забие (шамар) усмихвайте се и се забавлявайте, а кирилицата ще ни надживее, бадете сигурни.

П.П. Едва ли съм бил полезен с нещо, мразете, теглете ми една, ако искате, ако от това ще ви олекне

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Кирилица, или kirilica ?

Готино []

4. Тук е от
    Feb 2003

Кирилица, или kirilica ?

Много яко[:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Kirilica-latinica
    От dmg във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 29-09-06, 20:27
  2. POCKET PC + KEYBOARD +KIRILiCA
    От djubaca във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 13-01-03, 15:20
  3. kirilica vav foruma
    От saint056a във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 06-10-02, 01:00
  4. Vizualizirane na kirilica v interfejsa na XP
    От afterburner във форум Windows
    Отговори: 11
    Последно: 24-07-02, 12:48
  5. XP i kirilica?
    От blue във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 14-11-01, 21:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе