Ето на какво попаднах наскоро:
- - - Обновено - - -
Ето на какво попаднах наскоро:
Al ge majne svaine:
Как да фалира енергото
НаправиСам.bg • Виж темата - Изнесен електромер
И Бог каза: Да бъде светлина: И стана светлина.
Most Advanced Computer Phenom II X6 1055T Wireless [ HD ] - YouTube
Очень грязный взлет =) - YouTube
Летището се намира в Иркутска област и е от обикновен грунт
Ето какво намерили археолозите от бъдещето:
Primates.jpg
Несполучилият кандидат за президент:
Cv.Cv..jpg
430693_307542229358738_1210827452_n.jpg
Бог да пази България и Бойко!
Този пост е редактиран от jonov; 15-11-12 в 00:08.
искра фидосова на 50"
Iskra_Fidosova.jpg
по-красиви ли са симетричните лица:
всичко тук: PHOTOS: Are Perfectly Symmetrical Faces More Attractive? - Business Insider
ужасно съжалявам, че нямах време да реагирам и да го снимам, но ще го опиша:
вчера си карам и на един светофар пред мен имаше един Jaguar X-нещо си (съжалявам, но не го запомних), 4х4... там както си му е реда.. по ягуарски наточен... с лепенка "газ" на задното стъкло
нямам нищо против газта, аз самият от лятото също съм на газ, но всички знаят, че клишето е "голЕм съм пич, дадох 25К евро за "ягуар", мен парите ми пречат", а лепенката "газ" някакси не влиза в тази визия
не че миналата година не видях подобно нещо - пълня си аз от евтиния банзин (евтин-евтин, колко да беше евтин), на газколонката спира един голям мерцедес (от джипоподбните). от него едва се измъква една планина от татуириани, лошогледащи мускули, презрително изломотва нещо на бензинджийчето, след което отваря багажника, а вътре гордо се помещава презряната от тарикатите газова бутилка...
весела българска действителност
и за да завърша пак по темата ще разкажа още една газ-история, но в обратната посока. един познат наскоро сподели, че махнал газовото, защото карал някакво старо ауди, но 3 литра. на бензин му горяло 12-13, на газ - около 25 (и това през лятото!)
и по-евтино му било да кара на бензин...