Страница 21 от 105 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1575
Like Tree845Одобрявам

Интересни и/или шеговити страници и снимки - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Re:Интересни и/или шеговити страници и снимки - част 2

Как да направя така ,че проклетия ми компутер да проработи добре . Windowsa ми е боза . Инсталирам го вече за дванайсети път за тая година .... Сашо от седемнайстия етаж е моя най-добър приятел . Той разбира от компютри . Как така какво си качвам ? Ми програмки ... разни . Интересни - скрийнсейвърчета , филмчета . Веднъж дори си инсталирах програма дето и викали WORM ... правели я гърци . Антивирусната ми програма дето ми я качи едно приятелче от седемнайстия етаж ми я засече като правена в Троя .
    За Троя ние знаем само , че е била доста известна в древността . Имало някакъв проблем с една к***а на име Елена - като бившето ми гадже . Тя правеше страхотни свирки . После замина да учи в Лондон ... майка и беше доста богата . И тя правеше страхотни свирки . Случи се да ида да потърся Елена ... майка и ми отвори по пеньоар .
    Аз обичам да правя комплименти , направих и . Тя каза , че имала проблем с компютъра , аз казах , че мога да го оправя . Знам , че има захранване ... незнам кое е , но знам , че проклетото нещо се намира в онова , което не е монитор . Вдигнах няколко пъти паралелепипеда и го разклатих със замислено изражение . Майка и се появи тогава без халата и ми каза , че Елена е вече в Лондон . Аз па и казах , че има проблем със захранването .После се чукахме .
    Много обичам игричките . Особено тия с колите . Видео картата ми е ДЖИ ФОРС .... като казвам форс се сещам за сестрата на Елена . Тя е с две години по - малка от нея . Тя не прави хубави свирки , но понеже е девствена ми даде да я чукам само в дупето . Пазела се за сватбата . Иначе дава добра картина . Sounda e страхотен - вързал съм , по - точно приятелчето е вързало стереото ми към машината и вади мноооого як саунд . Оня ден си купих много як суббуфер . Баса дъни като за световно - съседите не могат да спят . Та като казвам суббуфер се сещам за Вили - гаджето на приятелчето дето ми оправя машината . Тя е приятелка на Елена ... Приятелчето ми разправяше много за нея - казваше ми , че била девствена и много свита ... мога да кажа , че много греши . Аз съм романтик - кучката си сложи заради мен обеца на лявото зърно . Аз и казах , че съм се бъзикал , когато съм поискал да си сложи такова нещо . Тя се разплака , но на другия ден пак дойде . Гледахме "Кучета в резерв " на DVD-то на машината ми . Филма малко насичаше .Незнам от какво е . Вили после се качи до седемнайстия при любимия .Тя сподели с мен , че Сашо само я целува и се задоволявал да я стиска по циците . Аз пък и казах , че Сашо е много готин тип и ако може като се качи горе да го викне , понеже незнам как да се оправя с това скапано насичане . Сашо пък ми каза , че това не било DVD , a Дивекс ... трябвали ми кодци . Пих аналгин . Като казвам аналгин , на Сашо майка му е медсестра . Един ден отидох до горе да го питам защо диска ми няма две страни като плочите , но него го нямаше . Беше само майка му . Тя ходи често на фитнес . Има наистина страхотно тяло . Като се оженя искам да имам жена като майката на Сашо . На Сашо майка му стене много силно и страстно . Тя ми каза , че мога да свърша в нея , без да се страхувам , че ще забременее , понеже не била вече млада и нямало страшно . След два месеца ми звънна на вратата и майка ми я покани при мен . Жената беше доста разтревожена и ми каза , че била бременна . Стана ми лошо . Следващите две седмици си намерих сайт от който си изтеглих секс с бременни жени . Не можех да свикна с мисълта , че ще ставам като баща ми .... баща ?! По - късно тя ми каза , че го била махнала , че не съм бил виновен и че вече всичко било наред . Не разбрах какво е махнала , но щом като вече било наред се успокоих . Като казвам "наред" Сашо има сестра девети клас . Има очила , но иначе е много симпатична . Сашо я прати един ден у нас да ми донесе оферти за ново дъно ... Старото ми изпуши . Така и не разбрах защо когато майка ми лисна една кофа на прашния и мръсен компютър, както тя казваше , всичко отиде . Приятелчето ми ми каза , че съм имал късмет , че било само дъното . Един ден си включих писито ... така казва Сашо за кампутера ... и на него нямаше абсолютно нищо . Сашо ми каза , че са ме хакнали . Каза ми да си сложа файр уол и всичко щяло да е на шест . Аз му казах , че не искам да си слагам такива работи , защото си ми е добре и без очила . Баща ми през цялото време ми повтаря , че трябва да си взема специални очила за компютър, за да се предпазя от вредните лъчи на компютъра . Наистина не очаквах от Сашо да ми опява като стария . Сестра му наистина е готина - има много яки цици . Като си махне очилата има красиво лице . Ще ходим заедно на море . Сашо се кефи , че сме гаджета . Иска той , Вили , аз и сестра му да идем заедно на море .
    Ще си изкараме яко . Така поне мисли Вили . Оня ден я навих да си направи пиърсинг на клитора . Сашо пък сподели с мен ,че мислел на морето да я посвети в дебрите на любовта . Сестра му пък си направи татуировка на дупето с мойто име ….
    Абе , дано по-скоро дойде 29 ти , че да се махна от тия скапани компютри .
    P.S. Защо проклетата ми машина работи бавно ? Разбрах , че може рам-та ми да е малка .
    Някой да продава 256 -ица от старите ? Ама да не е много скъпо , че парите ми трябват за море .

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

4. Тук е от
    Apr 2010

Новата Наредба за паркиране е незаконосъобразна и нарушава Конституцията, няколко закони, наредби и инструкции!

Виж прикачения файл.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Поздрав за всички хондажии

Цялата обява: http://www.cars.bg/u769650

хондата е сивик японска зглопка - най-доброто от японската техника. Най хубавия модел хонда с наи здравиа мотор с 16 вентила. Супер здрав икономичен съшевремено практичен и бърз автомобил. Перфектна семеина четери врата кола в коятоа се возят прекрасно четерима вазрасти хора с багаж. Ниакои казват че япоснките коли били с скъпи части били ниски и неставали за наште патищта ,е Аз мога да им кажа че грешат!!!!!! Тая кола я имам от пет години и досега никога нищичко по никакав повод не сам сменувал и правил по нея !!!! Дори да се счупи нещто има много хватки и пинизи с които стига човек да иска ще я направи например - каретата стават и от москич АЛЕКО а те са без пари ,каренцето на воланя става от лада самара или спутник а такова каренце струва седем лева НОВО !!!!!! задните спирачки с леко припилване на шмиргелче стават идеално от волцваген голф двойка а тикива налклатки са по петнаисет лева в магазина. смяната на маслото ми е дваисетина лева - аз ползувам само масло приста заштото е с доказани качества и е направена тук в балгария а не некъде по турция руманиа или в друга менте фабрика. А на газ не гори ништо - извънграцко пада на 4 и половина до мкасимум на максумумите до 5 литеа газчица а грацко е къде 6 и половин литра газ. За какво говорим ваобште - които не е карал хонда той незнае че това са наи хубавите коли !!!!! Отделно като се има напредвид как варви.... не става с описание трябва да се пробва тя просто ви кара да я карате барзо. Само ште ви кажа че когито я купих 2007 година си отидох на село лятото да се саберем целата рода (аз съм от село Сумер по принцип ако има хора от Сумер да се чустват поздравени от на бай Кольо синигера малкото момче Момчил - ттова сама аз) и брат ми понеже караше тогав опел омега с който се биеше в гардите че е много луксозна и варвела много и не знам си там какво и ми вика - еи брат мии какво си купил тая хонда ште те бия с моита омега както те биех некога на кральо портарьо - аз му казвам добре бе бати аре се пробваме да видик кои ше бие (аз по принцип нали не си падам да карам бразо но брат ми Миши ми дигна нервите) и се дръпнахме. Лелееееее после като слезнахме от кулитеи мишо се фана за главата почна да си плуе опела нали се сештате че го накарайх да си приказва сам самичан на него си. кво да ви разправям. Тя простио си варви таа кола много е барза и требе да се внимава. А наи хубавото е че си се возим целото семейстево луксозно в нея с кеф с багаж. Дори когато с бати МИШО СЕ САСтезавааме у багажнуика имах една кофа с бетон детъо преди гонката бех взел от цветан крастанкин понеже лето берше и исках да излея втора полоча на кащата. Е както се састезаваме с бати искам да ви кажа ако шете верваите крастъя се и момчил да не се казвам с тая газ кофата не се беше разлела в багажникла все едно се беше варзана и не покатнатъа. Не само че колата е барза но и стабилна луксозна и отгорерто на всичко хубава. Не е и ниска аз всяко лято ходя по язовирите по рекитеда къцам риба фъргам и сврекме обичам си да сам усред природата прсото си ме тегли там и никога досеги не сам зачобразвал отдоли пода на колата у камани или мрасотия докато пресичам примерно реката за да стигна от единия брег до другиа. порсто колата и е хубава който я вземе ше се отчува и отвози с нея. Жал ми е да я продам ма не се кара понеже нсаското си купих от англиа един джип че ми трябва да тегля ремарке и затва искам да я продам хондичката а сина ми евлампи казва ТАТИ аз догодина като уммам бал няма ли да ми я дадеш таа кола на мен - аз му казвам - ей аз на твоите години като завъартших осми клас имах сичко на сичко два нацуга - един за очилиште и насред града а другиа за игра у махалата ти искаш кола да ти дам - бегтай от тука бе келеш скапан му викам. Като пиочне да работи и да праи пари тогива кола до тогагва НЕЕЕЕ !!!! Отделно че он ощше нема книшка викам му докато изкараш курсоветъе таа хонда само ще стои и ше клеяса от стоене пак и той като сам му я давал на село да я кара ей много газ дава. Значи тва млаядото пшоколение им дай само андреа джееесеми от модерните и да дават гас ми то не става така. Ше се прибие като едното ништо с таа кола, тя си е направена за истински шофиори не са келеши дет тепарва ехееее коло имат да се учат и колко леб да изедат докат станат добри карачи. Ма иди го обясни на маиа му Силва таая само го глези и го е направила на "тате даи пари мамо направи ми сандвич с лиутеница и сиренье иче требе да ода на дискотека и галатин" - некога не беше така ма и колите не беха такива. Като се сетя некога на москвича какви ядове са брал манииииииииии ми аз се родих с хондата бе ей нема такава кола. не случайно ората са си ко казали че е тхе повер оф дреамс сирече - силата на мечтите. Ми аз някога сам си мечтал като имах москвич да имам спортнка и барза кола - застава исках ма таака и неможах да се дореда ма хондата си дучака редо. Хондата е прфектнвеа само тебявеа да се оправи радятореа на климатроника че е леко спукан иначе е пеффектно. Духа студено кво да ви кажа ма си не е достатачка требе си посилно да духа студ ма и без друго тва не енужно само да настине човек не е си работа. Ако решите да ма тарсите телефона ми вече е актуален да знаете ма може да пишете и на поштата там винагио човек има нали сина ми е вканация и по цел ден седи феисбуко и скурето и си приказвал с приятелки тва онова кво да ви разправям. Аз на неговите години немах време да сиу прибера насело у наз а работейх в ЗЗМ-то у монтана и се иззкарваха пари ма ако работиш, а тия зета та го сасипаа и го затвотиха завода и вече нема работа хиода по англиа та бера краставици ма поне има пари. Та така ако искате ми пишете ако не искате не ми пишете аз не могада ви канакрам на сила ма даси знаете че тая кола на тая пара нема да намеита . ГУмите са нови вида спорт летни джанти си има всичко си има колата и газова уредба си има...... кво повече да искаш от живота освен една млада булка така позаскунана ако ме разбирате ма нема се занимаваме че силва ше ме клепе. Колата е с тунинг !!!!!!!!!!!! Кво друго да се сета да ви кажа..... ми де да знам,. пишете питаите не се срамувайте в тоя живот сас срамеж ливост не се праюви ништо да знаете !!!!!!!!!!!!! каквото повикало такова се обадило. Има си и антифриз нов сам сипал преди две години бе перфектна нема да ви я фала вие сами ще се обедите че колата си е муцка кифла поничка ей ако можеше ди да готви не бих да дал за ништо на тоа свет !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ръчнио скорости 6 броя (5 напреди и една задна) елелектрифиьирани стакла има ма задните нешто не работят не знам зашто сигурно некоа маймунка се е прецакала не знам не разбирам не искам да пипам че ми омразна вече от таяа кола само нея да права. Карам си джципа и не ме интертесува пвоече. Иначе в гараж я варда да не оттчепат емблемите отги миналото лето бех у софиа и там успеа да ми изчепат емблемите техните раце аз да таковам нали се сештате да не опутребвявам цинизми все пка може и млади хора да четат не може да простерем не сме си на село все пак. Ако има нещо питайте не ме жалерте ЕЙ чухте ли кво ви казвам - неам да ме жалите ! Кументар на цената само на место като се видим да видите ква убава кола вик давам язе па вие да се сетите че нема смисал да се отбие от цената ртяа е перфектна просто тая кола е перфгектна ей ! КАкто си прецените !!!!!!!!!!!!!!!!! ТЕЛЕФОНА МИ ВЕЧЕ Е ПУСНАТ И МОЖЕ ДА МИ ЗВАНИТЕ И НА НЕГО !!!!!!!!!!!!!!!! Поздрави Момчил !!!!!!!!!!!!!!!

6. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006

Като сме на тази тема, ето поздрав и от Mercedes
    Цялата обява: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...751&f1=details

ВАЖНО-прочети . . . Нов-внос Италия. Закупена е от град Априлия(вилна зона на Рим). Няма зима няма ръжда. Редовни документи. --ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА АВТОМОБИЛИ ЗАКУПЕНИ САМО ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА-Колата е в невероятно техническо състояние. Без никакви удари и пребоядисванки разни. Не е напудрена или полирвана натурално състояние. САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ. Всички екстри за модела. Климатроника работи както и всички системи по колата чисто нови гуми Пирели. А как върви и как вози - като Мерцедес. УНИКАТ. . . . Думи нямам да опиша изживяването с това ЦЛК. Само да разкажа една случка. Идва колата в БГ и един приятел като я вида полудя. Дай вика едно кръгче да направя моли ми се цял ден викам му ок. слагам едни номера и потегляме до едно близко село по магистралата. Както си караше нормално и взе че даде рязко газ получи се светлинен тунел ушите ми заглъхнаха поглеждам към колегата няма го хващам аз волана и гледам онзи на задната седалка викам му кво става бре искам казва да се возя като куфар в багажника без чувства ми каза той. Както и да е озаптихме звяра. Бре чувам аз някакво пиукане в багажника отварям гледам 6 пиленца излюпени. А аз като тръгнахме сложих 6 яйца от магазина че пазарувах. Сигурно от високата скорост са се излюпили. Взимам ги аз и се прибирам гледам жената с 15 години по млада. Питам я аз кво става бре а тя ми вика. . . и аз бях в мерцедеса. . . . . ЧУДЕСА ПРИЯТЕЛИ ЧУДЕСА. . После водихме колегата да му леят куршум(беше се уплашил). Гледа жената и му казва: много си млад за да си ветеран от войната мерник излиза. А не бе бабо мерцедес кара бре казвам и аз. Умолявам клиентите не карали такава кола да предупредят. Съдействие на клиента за регистрация. . . И да се знае аз не продавам цена а разкошна кола. Разрешени са всякакви тестове. We speak English and Russian. .

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Жена чупи бариерата в МОЛ-а.

++++http://vbox7.com/play:5dbc3a1237++++

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Като геймър маниак /7-ми разряд/ намирам панела за проверка на зрението като много полезна екстра!

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

хахахаха , тук верно няма нищо излишно А педалите копи/пейст са просто уникални ))

11. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Смъртоносният антивирус направо кърти!

12. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Писуара не трябва да е там - тря'а се става за едното пикане...

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Стънка , не си признаваш а !!!!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Камера, излъчваща постоянно от орлово гнездо - линк

16. Тук е от
    Feb 2012

Нещо интересно на което попаднах, може и да е старо, но....
    Прикачени изображения Прикачени изображения

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Ако в медицинските форуми комуникираха както навсякъде...

Новобранец: Пичове, имам проблем – дойде пациент, едното око работи,
    другото не – какво да правя! Спешно!!!

Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а!! Едното око не работи, ебати ташака!!

Скалпел (ветеран в сайта): Мамка му, писна ми от леваци!

Админ (администратор): Новобранец, четете правилата на форума,
    използвайте търсачката. Първо предупреждение.

Доктор_Лектор (постоянно присъствие): Добре де, стига го дърляхте, не
    виждате ли човека има проблем.

Гост1: Новобранец, а ти какво искаш? Формулирай си въпроса по-правилно.

Новобранец: Гост1, аз искам да виждат и двете очи. Можеш ли да ми
    подскажеш как да го направя?

Гост1: А-а-а-а, да виждат и двете очи – не знам тогава. Аз специализирам
    иглотерапия.

Новобранец: Админ, аз ползвах търсачката но нищо не намерих. Някой да ми
    помогне, пациента лежи на масата, аз му отворих единия бял дроб – не
    помага!!

Хирург (ветеран във форума) : А-а-а-а!!! Отворил му белия дроб, сега ще
    се попикам!!!

Гост2: Новобранец, а очния нерв провери ли?

Медбрат (опитен): Новобранец, кое око не работи – лявото или дясното?

Админ (администратор): В правилата на форума е написано че тук е
    забранено да се задават въпроси за симетрични органи. Освен това по
    какви думи търси? С думичката „око”? А трябваше с „бинокуларус окулярус”
    . Ето – [подбор от линкове] прочети за това как трябва да използваш
    търсачката във форума.

Новобранец: Гост2, а къде да търся очния нерв? Размених местата на
    очите, сега и двете не работят Срочно, какво да правя, скоро свършва
    упойката.

Гост3: А пациента от каква раса е – негроид или монголоид?

Скалпел (ветеран на форума): Гост3, а каква е разликата?

Гост3: Искаш да кажеш, че между негроид и монголоид няма разлика? Пък
    после наричаш Новобранеца левак

Доктор_лектор (постоянно присъствие) : Между негроида и монголоида има
    разлика, това е факт.

Новобранец: Как да разбера расата?

Скалпел (ветеран във форума): Попитай пациента

Новобранец: Пациента е в безсъзнание. Може би му пише в паспорта?

Скалпел (ветеран във форума): Гост3, разлика има, но каква е конкретната
    разлика в нашия случай??

Гост3: Скалпел, очевидна. При негроидите очите са големи и ококорени, а
    монголоидите имат цепки на очите – може би на пациента просто са му
    стеснени очните цепки, и трябва да се цепнат със скалпела.

Новобранец: Благодаря Гост3! Цепнах клепачите – сега очните ябълки се
    вадят значително по-лесно. Размених ги още веднъж, не работят PS. За
    всеки случай цепнах ноздрите и ануса.

Новобранец: Ехо, има ли някой тук?

Новобранец: Е какво да правя в края на краищата?

Новобранец: Край, темата е закрита, аз го изпратих при очен лекар.

Скалпел (ветеран във форума): НОВОБРАНЕЦ, ТИ КАКВО, НЕ СИ ЛИ ОЧЕН ЛЕКАР???

Новобранец: Не, гинеколог съм.

Админ (администратор) Новобранец, второ предупреждение. Чети правилата.
    Тук е форум на очните лекари. Още едно предупреждение и- бан.

Хирург (ветеран във форума): А-а-а-а-а!!! Гинеколог!!! Край, пускайте
    водата, аз се попиках!

18. Тук е от
    Dec 2010

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 105 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ИНТЕРЕСНИ GPS ПРЕДЛОЖЕНИЯ
    От thunder77 във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 12-10-10, 12:48
  2. Интересни в нета
    От georgiev_85 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 59
    Последно: 08-12-08, 16:11
  3. Интересни части за продажба
    От vincent във форум Продава
    Отговори: 2
    Последно: 05-12-08, 17:49
  4. Отговори: 1
    Последно: 07-11-06, 18:12
  5. Два интересни линка.....
    От Garu във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 3
    Последно: 09-09-06, 18:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе