Еее, ама ти пък. Работата във вестник, не е ли работа.
Еее, ама ти пък. Работата във вестник, не е ли работа.
Криминална сводка: Арестуван е мошеник-рецидивист, продаващ хапчета за вечна младост. Престъпникът има няколко предишни арести и две ефективни присъди за същата незаконна дейност - през 1805 и през 1946 година.
Келнер, защо в супата плуват капачка, парче от гума и използван кондом!?
- Е, нали поръчахте супа от морски дарове!
Безкраен брой математици влезли в един бар. Първият поръчал една бира. Вторият – половин. Третият – една четвърт ...
- Мразя ви – казал барманът и налял две бири.
– Дафино, какъв е този до теб, ма!
– Кварталния, Стефане. Нали Бойко рече, до всяка дупка – полицай.
...
- Дъще, мъжът трябва да се избира умно! Виж баща си - разбира от електричество, от водопровод, от мебели, може да поправи абсолютно всичко, което се развали. Ако си намериш такъв мъж, като него - никога няма да имаш... нещо ново!
...
Две дечица си говорят.
- Ти на колко години си?
- На 5.
А ти?
- Не знам.
- Лакия пиеш ли?
- Не.
- Гаже имаш ли?
- Не.
- Значи си на тли.
Този пост е редактиран от Tommorow; 28-03-18 в 16:05.
Стига вече с този Перник. Там живеят хора като хора! Сега съм в Перник и си пиша на лаптопа необезпокояван в едно кафене. Паркирах си софийската кола отвън, а на якето ми пише САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ! Ако перничани бяха такива каквито ги изкарват, сега някой щеше да дойде и да ми блъска главата в расф;ифсдф;3уиоффф4иоф8ф;аф5огДА3иорх3ио2ухфолчФХ3хОЯФИ3ХФяои3фияо ФИОХОЯХчяфхиооФЯИОЧХ3ФЧфяио
Ако сутринта е било нула градуса, а синоптикът по телевизията ви обещае, че към обяд ще бъде два пъти по-топло, в задачата се пита точно колко градуса ще бъде по обяд?
Един човек го отвличат и го водят в гора до едно езеро. Потапят му главата във водата и го питат: - Злато, пари, диаманти? Изваждат му главата и той им казва: - Няма бе, човек. Потапят му главата отново и го питат: - Злато, пари, диаманти? вадят му главата и той им казва: - Няма бе, човек - повикайте си водолаз...
Паскал, Айнщайн и Нютон играят на криеница. Айнщайн брои до 10, отваря си очите и пред себе си вижда как Нютон стои в един начертан квадрат.
- Пу, Нютоне, много лесно те намерих!
- Намéри Паскал!