Rado, на няколко такива разходки хората умряха...
Касап, даже чух и мелодията... [emoji16]
Тони, за съжаление си прав... някои от подценяване на планината, други, макар и рядко, от ужасна липса на късмет.... но Рила далеч не е най-екстремното място в България.
Я да се пробва в Столипиново или във Факултето, или ,не дай боже, в болница по клинична пътека...
Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
Той винаги се пробва,където може да оцелее.
Иначе от мен да е , бих му събрал селския оркестър
Така е - предимно от аматьорщина и подценяване стават тези инциденти. Условията въобще не са толкова екстремни, но покрай съвременните средства за информация и основно за забавление, хората вече имат бая изкривени представи за природата и бройките на животи, които имат.
А може да си пробва бизнеса с НАП в режим сървайвър
Събота е. Сървърьт на НАП е спрял. От НАП са казали, че хората, които отговарят за него ще са на работа в Понеделник. Търговците с нови касови апарати ще си почиват.
това лято порциите черноморски сафрид ще са по две рибки, за да не се предозираш!
Мъжко общежитие, нощ. На прозореца стои пич с бинокъл, гледа прозорците на женското общежитие и се самозадоволява. По някое време до него застава още един. Колективно пъшкане. В един момент:
- Ти коя "таковаш?"
- Тая с червените бикини.
- Виж ти, и аз нея. Ебати мръсницата!
Снощи излязох с един....и като се опули в мен вместо да си гледа в телефона като нормалните хора. Станах и си тръгнах. Баси психопата....
(copy/paste)
Иха, колко е хубаво през Май !
Седя си пред камината и си похапвам ягоди.
Толкова добре се справихме с глобалното затопляне, че сега трябва да се борим с глобалното застудяване...
Не знам какво не ви харесва, но това си е най нормалния май от доста години насам.
В София е по-студено от предишни години и от "нормалното".
Не знам как е в Южна България.
Ние тук в София слънце май не сме виждали от средата на Март, когато имаше някакво затопляне.
Последните четири дена всяка сутрин се събуждам зъзнещ, свил се на пашкул и увил се отвсякъде. И не ми се излиза от "под одеалото".
Снощи ми писна и си пуснах отоплението. И днес сутринта се събудих с кеф както се събуждах през цялата зима - изритал съм одеялото нанякъде и съм се опружил в нормална естествена поза.
А ягоди на пазара - колкото искаш.
- Ако не престанеш да се държиш и в къщи като касиерка в супермаркет, ще си събера партакешите и ще се махна оттук!
- Торбичка искаш ли?