Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

Тъмно ли е, или съм кьорав ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Тъмно ли е, или съм кьорав ?

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    Хе-хе,
    Само два дни минаха и всичко си дойде на мястото - светло навсякъде.
    Неее, не е тревата, въпреки, че за тия два дни тя рязко си смени цвета към по-светло.

Който е поглеждал хоризонтите днес по обяд, няма как да не е забелязал, че те днес са по-светли от небето над главата. И сега в момента пак са такива.
    А предишните дни, когато писах в темата, хоризонтите бяха по-тъмни (мръсно-синьо-сиво-черни) от небето над главата. Дали беше смог, или вулканичен прах, или просто по-плътни облаци - не знам.

Та така уважаеми съфорумници, два извода мога да направя от цялата тая илюзия:
    1. С моето ЕГН всичко си е наред.
    2. Хе-хе, да ви светна (колко удачно в случая е това "светна"), че всъщност вие сте тези с проблеми с ЕГН-то. Един сложил тъмни очила пред очите, друг сложил тъмни очила пред мозъка - е няма как да ви направят впечатление тъмните и светлите хоризонти !
    (В последното изречение "хоризонти" да се тълкува и в пряк и в преносен смисъл, но кой както му позволява ЕГН-то)
    А бре що не се прегледаш при някоя кака от логически задачи...........ще ти найде болежката, че и цяр може да ти найде.........

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Ще се прегледам, пък може и сладолед да хапнем, както правихме последния път. Ха завиждай сега, нека ти е.

А на всички останали, поднасям извинения си с един цитат от някъде си:
    Къде тук видя "сърдити старчета" ? Аз като гледам, и да има старчета, то те изглеждат по-скоро като "весели старчета". А пък кисненето по форуми и кръчми ме е убедило, че е по-добре да си в компания на "весели старчета", отколкото в компания на "кисели гъзарчета".

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от MitkoS
    А пък кисненето по форуми и кръчми ме е убедило, че е по-добре да си в компания на "весели старчета", отколкото в компания на "кисели гъзарчета". [/i]

Това последното наистина ме разсмя

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Тъмно петно на екрана
    От Cayenne във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 27-08-15, 11:54
  2. Тъмно петно което се разлива по дисплея на самунг ЛСД 32 инча.
    От Radosveta Ilieva във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 23-01-15, 12:00
  3. Samsung LCD 37" тъмно петно
    От pavloffffff във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 10-05-14, 12:47
  4. Кога е най-тъмно?
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-13, 12:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе