Резултати от 1 до 4 от общо 4

Какво се прави в описаната по-долу ситуация?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Какво се прави в описаната по-долу ситуация?

Подава ви се картичка с думите заповядай !
    Това е по главните улици на Варна през 10-15м .
    Азчпроцедирам така : вземам картичката с думите благодаря и толкова - няма връщане. За 500-600м поне 3 девойчета ще ви наврат картичките в лицето.
    Проверката в нета се оказва, че е за някаква си фондация ,регистрирана през 2008г на името на Ивайло Петров Миланов с ЕГН 90021666487 ./ http://fnbb.dir.bg/_files/5066092.jpg/
    Оказва се , че има разрешително от ф-ма "Егида София ЕАД " но забележете само за гр.София / http://fnbb.dir.bg/_files/5066100.jpg/
    Булстат : - нечетлив /http://fnbb.dir.bg/_files/5065803.jpg/

Продължаваме към Аг. по вписванията, търговски регистър-справки и Търсим по ЕГН защото нямаме булстат / ако има рег ф-ма ще излезе по ЕГН то/.

ИВАЙЛО ПЕТРОВ МИЛАНОВ" - "АЙ ПИ ЕМ ГРУП 2010" ЕООД
    1. ЕИК 201293280 20100930142407 История Документи
    2. Фирма АЙ ПИ ЕМ ГРУП 2010 20100930142407 История Документи
    3. Правна форма Еднолично дружество с ограничена отговорност 20100930142407 История Документи
    4. Изписване на чужд език I.P.M. GROUP 2010 20100930142407 История Документи
    5. Седалище и адрес на управление БЪЛГАРИЯ
    област Варна, община Варна
    гр. Варна 9000
    район р-н Одесос
    ул. РУСЕ No 33, ет. 2, ап. 2-офис
    тел.: 0890939494 20100930142407 История Документи
    6. Предмет на дейност ТУРОПЕРАТОРСКА И ТУРАГЕНТСКА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНА, ИМПРЕСАРСКА, ИЗДАТЕЛСКА ДЕЙНОСТ, ДЕТЕКТИВСКА И ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С РАЗЛИЧНИ СТОКИ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, СТРОИТЕЛНА, РЕМОНТНА, МОНТАЖНА ДЕЙНОСТ, РЕМОНТ, ОБЗАВЕЖДАНЕ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Капитал

31. Размер 10 лв. 20100930142407 История Документи
    32. Внесен капитал 10 лв. 20100930142407 История Документи

Някъде да се вижда Фондация "Нашето бъдеще в България" ???? Моля забележете огромния капитал

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Какво се прави в описаната по-долу ситуация?

Цитат Първоначално публикувано от kris11

Азчпроцедирам така : вземам картичката с думите благодаря и толкова - няма връщане.

И как ти се отдава това - девойките / има и младежи / не тичат ли след теб да ти искат пари или поне да ти кажат , че това се прави с благотворителна цел ??
    Аз просто им отказвам !

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от civica

И как ти се отдава това - девойките / има и младежи / не тичат ли след теб да ти искат пари или поне да ти кажат , че това се прави с благотворителна цел ??
    Аз просто им отказвам !
    1-2 пъти бива ,ама на всяка крачка няма да стане.
    Мен , ако ме спипат ,че не съм издал касов бон за 0,10лв жална ми майка , ама за тия НАП спи зимен ли летен ли сън. В цялата работа има гнилоч.
    Подобен е казуса с налепените навсякъде обяви за бързи кредити .Но най ме дразнят тия когато обявата е сложена под чистачката , понякога под 2 те. Ако вали трябва да слизаш и да ги махаш.
    Има наредба от общината за лепенето на реклами , ама явно и тия са в кюпа и на Общината и е през оная работа. Ама я 1 фирма да си сложи рекламна табела и опа веднага висват с глоби и искат наем. Има 2 вида отношение - за нашите и за сганта.

5. Senior Member Аватара на kalcheff1
    Тук е от
    Aug 2011
    Живее в
    Варна

Обикновено само кимам с глава и върши работа. За сега нервите ми издържат. Ако мацката е хубава, благодаря и гласно и отново подминавам. Най - зле е ако човек бърза с ускорен ход и някоя го пресрещне. Уж не са виновни студенчетата, че това им е работата, но трябва ли пък за да припечелят някой лев, пешеходецът да страда ?! Абе това си е бял кахър.
    Ами който работи в търговски обект какво става ?! Като дойде някой навлек, не става с игнориране. Та в този случай само агресия е решението. То не беше тлъста циганка- врачка, която от предсказване на бъдещето, установява, че има направена черна магия, след като глупака и даде 10 лв, тя му даде безплатно - някакъв " вълшебен " корен, за полова мощ. Абе ужас, на тази случка станах неволен свидетел на друго място. И след като същата гостенка дойде и при мен, този път с някакви детлинки или там каквото е успяла да събере по пътя от вълшебната гора не успях да я изгоня 5 мин с невероятна грубост от моя страна.
    Амбулантните търговци също са като кърлежи.
    Веднъж един манго не ме видя и откровено поиска от колежката " някой лев " най- настоятелно посред бял ден. Излезе съобразителен и се изстреля незабавно като станах.
    Имам на запис как давам начална скорост на една дрога, 50 килца. Неговото беше невероятно - моля со кротце да напусне, има паник бутон и т.н. Най - нахално ме предизвика да го натисна, едва ли не го лъжа. Чакам ... чакам ... Тъкмо идват тимушенковците, а той лети на паркинга, та се наложи да укротяват мен.
    Веднъж невръстен хлапак взе да проси в капан на плажа в компания от 8 - на души. След като отказа да възприеме българска дума, а беше бял на цвят и реши, с несполучлива артистичност да се направи на засегнат му загрях врата, с което си навлякох упреците на останалите.
    Не може така, просто не може.
    Един циганин на кръстовището пък даже реши да ме разклати, като видя че си извръщам главата на другата страна, както си бях на 2 гуми. Като че ли очакваше да затракат изподмен монетки като от касичка. Зеленото го отърва...
    Но приза печели ена лелка дето ми се представи, учителка по Бг език, на 50 ина години , облечена официално, ръкува се с мен, беше с някакъв малчоган на 10 години и ми изтърси че момчето преди мен я било подпомагало всяка седмица. Онемях. Как ли не се мъчих да разтълкувам думите и ... Човек да се смее ли , да се ядосва ли ?!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Какво се прави когато.... Daiseikai 5 ..
    От Symptom във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 13
    Последно: 30-08-12, 22:26
  2. Какво почва да прави Тошиба
    От zzz във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 17
    Последно: 17-10-11, 23:25
  3. Какво се прави при 3-ти дефект в една стока?
    От roumen68 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 04-04-07, 21:09
  4. Мултибоот DVD. С какво и как се прави ?
    От milenk във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 24-02-07, 00:01
  5. какво прави VTT voltage ?
    От g_ishkitiev във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 10-09-04, 19:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе