Резултати от 1 до 6 от общо 6

Търся добър шпакловчик за Бургас

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Търся добър шпакловчик за Бургас

Ще започвам ремонт на занемарената ми стаята ,предстои ми сваляне на тапети и боядисване с латекс.Знам че ще е по добре стените да се шпакловат но нямам представа кои да извикам? Ще съм благодарен за вашите съвети-от къде и какво да купя като материали за Бургас

2.  

3. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

Re:Търся добър шпакловчик за Бургас

Здрасти и аз съм от Б-с. Ако мога да съм полезен с нещо моите наблудения и практически опит ме доведоха до тоеа...
    След като свалиш тапетие вероятно ще останат доста неравности и дупки, за това си купи Ceresit 126 много лесно се работи - и не е скъп. А и ако има нужда дасе поизправи стената е много по лесно с него ие се пука и да е по дебеличко.
    http://www.ceresit.bg/component/virt...0%B8/ct-126/74
    След това две ръце сатен гипс и става глатко като монитора на лаптопа..... ако има някаде мънички мустачки с една много финна щкурка се забърсва и си ти. Грундираш и оцветяваш.
    След това редиш един ламинат ако няма, слагаш первази и ако не си купил климатик а ти трябва в раздела за климатици ще то помогнат и стаята ти ще придоние много приятен и свеж вит.
    Успех.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Със Ceresit 126 минавам всички стени и после със сатен гипс,така ли?Трябва ли да се грундира преди да почна с Ceresit 126?

5. Member Аватара на boiski
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Бургас

Да всички стени и после Сатен за по-фино. Грунд може да нанесеш има разни дълбоко проникващи за бетон и прочие но аз не ползвам такива глезотии, ако има много прах по стените ги минаваш с една влажна метла 1 2 пъти
    Да знаеш че ефекта между първата и втората ръка е огромен като я минаваш за пръв път може да ти се стори че нищо не става но като изсъхне и минеш втора вече ще се изкефиш колко е гладко а третата я правя с по рядка смес колкото да стои на маламашката. Но може и да не се наложи ако ти хареса резултата.

6. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Съветвам те да си купиш един китайски прожектор с халогенка /150 Вата стигат/.
    5-6 лева беше - за осветяване на обекти - едни черни, правоъгълни, с предпазно стъкло отпред.
    Поставя се на пода и се осветява стената по дължина - всички неравности лъсват.
    //Това за Сатен гипса, при полагането и после при шкуренето е полезно.

7. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от boiski
    Здрасти и аз съм от Б-с. Ако мога да съм полезен с нещо моите наблудения и практически опит ме доведоха до тоеа...
    След като свалиш тапетие вероятно ще останат доста неравности и дупки, за това си купи Ceresit 126 много лесно се работи - и не е скъп. А и ако има нужда дасе поизправи стената е много по лесно с него ие се пука и да е по дебеличко.
    И зъболекаря така ми обасняваше как става промбирането на зум... Нищо работа. Ама предпочитам тои да я направи

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся модел с най-добър аналогов изход
    От klimbooo във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 6
    Последно: 20-02-14, 16:56
  2. търся/препоръчайте ми - майстор/фирма за град Бургас вътрешна - изолация с фибран на офис
    От Здравко Генов във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 0
    Последно: 19-10-13, 01:43
  3. Търся да купя японски климатик на старо в Бургас
    От g5bg във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 13-01-08, 14:39
  4. Отговори: 6
    Последно: 03-10-07, 19:39
  5. Отговори: 5
    Последно: 07-11-06, 19:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе