Ами аз пък съм чувал, че вредели супер много на мозъка. Бих казал, че обиват мозъчни клетки.
Ами аз пък съм чувал, че вредели супер много на мозъка. Бих казал, че обиват мозъчни клетки.
е да де, "чувал"
и аз съм чувал че нямало дядо мраз ;P
Tova e prou4vane. Pove4eto hora, koito govorqt s GSM- i po mnogo vreme gi boli 4esto glava i se 4uvstvat dosta zle tova e dokazatelstvo, 4e GSM- i te sa dosta vredni. A do dqdo mraz naistina ne su6estvova
да,
а колко хора ги боли глава като пият ?:PPP
Ami neznam do kolko vredqt ama opredeleno vliqt na psihikata.Stavash dosta po nerven i vsichki sa ti krivi kato kisnesh poveche vreme.
Kolkoto do ochite,ami...
ot 1994 imam Pravec 8c,sled tva do 98 bqh na Tv igri ( SEGA,Play Station,Panasonic i ect. )
i sled 98 na Pc-ta.Rezultata do momenta e po 2 deoptara na lqvo i dqsno oko.[:D]
Причината за това да ставаш нервен е пак излъчването на монитора.
То ако само това беше причината... По принцип GSM-ите работят на честота сравнително близка до тази на микровълновите фурни. Е сравнително де едните са на 800Hz другите на 2400. Излъчването си влияе на мозъка, това е доказано, но не кой знае в колко висока степен. А хората на които им се анлага да говорят често по мобилни телефони според мен са нервни по малко по-различни причини.
Ami az puk 4etoh, 4e edin mladej na 18 godini po4ti ne umrql za6tot sedql 16 4asa pred PC- to si. Polu4il nqkakva tromboza dimek susirvane na kravta v glavata. Egati ujasa 6te e.
Довеждат до болести компютрите мога да потвърдя. Брат ми, познатия ви Julian като седне на pc-то да чете hardware-форуми така се отнася, че ни приема ни предава)
Haha i az taka kato zalepna v setcom- a nikoi nemoje da mi prevle4e vnimanieto. Ama tova sa si normalni strani4ni efekti ot PC- tata. Az imam predvid istinskite posledici ot tqh. Moje li nqkoi da mi kaje kakvo li 6te stane na 4ovek kato ostaree i e rabotil pred PC- tql jivot gore-dolu?
Все още не може да се каже, тъй като компютрите навлезнаха масово през последните 10 години, но да кажем след 100-на години(смятам да живея дълго) щи кажа .
Цял живот пред PC?? Едва ли е възможно ;-)Освен ако излезе вярно твърдението, че средната продължителност на живот на този тип хора е 30 години.
Samo tokova li 30 godini? Imam predvid kakto nas. Ima deca sega kakto vijdate, koito imat PC- ta v ku6ti i sedqt po cql den. Posle mogat da otidat da u4at informatika, posle programirane i taka da stanat programisti v nqkoq firma--->>> po4ti cql jivot 6te stoqt pred PC. Misulta mi e kolko li zabolqvaniq 6te ima kato ostaree?
Създателю, и аз това се питам... като порастна ще бъда Kirande The Wonder Dog, с колекция болести и за да оцелявам ще ги оставям да се избивят една-друга... така се създава изкуствен интелект
Според мен, ако седиш удобно и мониторът не е антика най-много да си докараш хемороиди и ватмански задник:-))