Мисля, че може да се направи ограничение за постване на мнения за определено време. Например всеки новак да започва с правото да поства три пъти на ден и с издигането му в йерархията на форума това число да се увеличава. Освен това е хубаво да може да се намалява и увеличава това ограничение по осмотрение на модераторите, с цел повишаване качеството на постовете, намаляване на flood-a и съответно усъвършенстване на и без това най-добрия форум в България. Модераторите могат да взимат предвид както правописа, така и използването на кирилица, поставянето на отговорите и новите теми на съответното място, използването на нецензурен език, spam и много други фактори, тормозещи ги до момента. Естествено ще има доста трудности и подводни камъни по пътя на създаването на такова автоматизирано сечиво, но мисля, че тук има достатъчно умни и знаещи хора, които могат да се справят.
Ще дам пример:
Не е много приятно да поставя важен въпрос към модераторите и вместо отговор да получа три последователни поста от didoriginal(9 поста на ден), в които той сам си пише и отговаря и след мойта забележка, вместо да се извини да продължи да flood-ва и да ми каже, без никакъв правопис, че не бил толкова зле колкото на мен ми се искало????(се едно съм се заяждал с него).
Дано идеята ми (не съм сигурен, че съм първия който се сеща за такова нещо) има реализация!