Здравейте на всички, първо да кажа чудесен форум и бих искал да предложа да добавите поле за скайп в профила, би било доста удобно.
Здравейте на всички, първо да кажа чудесен форум и бих искал да предложа да добавите поле за скайп в профила, би било доста удобно.
Ще погледна събота/неделя как да добавя поленце.
PS - Трябва да е готово. Който има желание може да добави скайп акаунта си в новото поле в настройките на профила си.
Благодаря, чудесен съпорт
Не знам защо обаче, ми показва скайпа офлайн (а аз не съм), както и на всички други. А също като мишката е на иконката се появява само "S" като алтернативен текст.
Върнете ми правото да редактирам старите си постове. Искам да допълня FAQ ,а това от една седмица е невъзможно.
С какво съм нарушил правилата ? Възможно ли е ,да се увеличи обема на постовете от 17777 символа на 20000 символа ?
С какво си нарушил правилата ли
С какво ли не. Друг е въпроса, че в момента не си наказан по никакъв начин, просто стари постове могат да се редактират до определено време, в последствие възможността за това е само в ръцете на модератори/администратори.
Допълването на FAQ от друга страна е нещо ценно, трябва да се помисли как може да стане, но към момента нищо не ми идва наум.
По отношение на уголемяване на обема на единичен пост - не е удачно, води до тромавост на форума, по-скоро трябва да се намали.
@hristoslav2,
Правиш следното:
1.Копираш съдържанието на поста, който е за редакция в Notepad.
2 Редактираш каквото е необходимо.
3.Пращаш ми го на ЛС с името на темата и номера на поста, а аз го качвам.
Lupus
Благодаря за предложението. Но не ми се правят такива еквилибристики.....Толкова ли е сложно да ми се разреши да си допълвам старите постове ?
Нищо не ти е станало ясно, а и продължаваш да вървиш на границата на нарушенията на правилата.
Не знам колко време ти трябва за да схванеш, че в този форум не се толерира обсъждането на решенията на администрацията! Честно казано, не знам и да има форум, в който това е позволено, просто на другите места биваш изгонен незабавно, докато тук се опитваме да ходим по акъла на участници повече от необходимото. Което в твоя случай вместо да послужи за адекватно осмисляне на грешките ти води до все по-неадекватни претенции.
С две думи - престани да обсъждаш мен или който и да е друг от модератори/администратори, пиши и участвай в дискусии, които са ти приятни и интересни и спазвай внимателно правилата.
По отношение на въпроса ти - да, сложно е. Както обясних, такива правомощия за по-стари постове имат само модератори/администратори.
Крис