Турция е силна защото не е окупирана от ЕС и там се произвеждат всякакви ментета за които нямат спънка от никой и намират работа на хората си . Прав си че вината не е само в ЕРП а и във контрола от държавата но се сетиха чак когато хората им ПИСНА .
Турция е силна защото не е окупирана от ЕС и там се произвеждат всякакви ментета за които нямат спънка от никой и намират работа на хората си . Прав си че вината не е само в ЕРП а и във контрола от държавата но се сетиха чак когато хората им ПИСНА .
Ок,на хората им писна и..какво следва от това!?..Алтернатива,развитие!?......Както казват нашите пътни ченгета.."ко прайм сеа?"....
А според мен няма никакво значение кой ще изберем. От значение е след това да има кой да им напомня за какво са избрани. А това сме всички ние. Но пред ПС-тата, а на улицата. Както става тези дни. Няма ли контрол който и да е на власт все ще краде. И аз да съм на власт, като знам, че никой няма да ми каже копче и аз ще крада и ще гледам нагло. И ще се надявам да са повече тези, които си натискат парцалките.
Има два възможни сценария:
1.Оптимистичен - Уличен натиск, на ББ не му издържа самолюбието и си подава оставката. Служебно правителство и отново уличен натиск за Велико народно събрание. Промяна в конституцията и "каквото сабя покаже".
2.Песимистичен - Гьонсурат политиците се ослушват, а уличния натиск полека затихва. На изборите няма никой фаворит и става една - "куче влачи рейс". Борда пада и става страшно!
И кой ще я пише тая Конституция. Пак същите, които отмениха преференциалното гласуване преди няколко дни.
Каквато и идиотия да е, все пак дава някаква власт в ръцете а гласоподавателя. При сегашната, какво избираш, потвърждаваш списъка, който е написал политбюро в най-добрия случай. За мен, по чистия вид би бил мажоритарна система, но като виждам нагласите, едва ли ще се позволи.
Да, раздела е дъра-бъра, ама че пък оставката на ББ ще повиши напрежението....
За slovaka.Харизмата на Б.Борисов?Марешки доказал,че може да управлява много хора и много пари?
ДПС правели висша политика.Ти добре ли си?Какъв Брюксел,каква ***** и САЩ?Не Ви ли стана ясно,
че ако не се работи,ако не мислим като гласуваме и всички крадци и лъжци не бъдат затворени
просто изчезваме.Да не забравя : ДС и подобни на площада!
До PSL.Аз лично съм много добре,но това не е причина да не мисля за тези ,които ако си платят тока ,остават без пари за храна!А много от тези хора работят и то не по малко от един чех или словак или който и да е там!....Та да те питам...Ти като се спукваш от мислене как ще гласуваш и как на практика виждаш това -всички крадци и лъжци затворени!?А и не обиждай българите-вчера не ДС бе на площадите!......Впрочем тях можеш да ги видиш в Монтерей,там на улицата където е немското посолство!.....Щом толкова ти е домъчняло за туй пусто ДС!...А и даваш ли си сметка,че много от тях по законите на биологията вече са на възраста на татко Бенедикт!......
- - - Обновено - - -
И до Lupus.Мисля,че разсъждаваш правилно,но..изпускаш още един вариант..........РЕАЛИСТИЧЕН!!!А за съжаление той не е добър!И нека никой не се съмнява,че ББ сам трудно,ама много трудно ще си подаде оставката!Той толкова си се обича!......
Тея разбивки на цената на тока явно объркват много хора и не могат да си я сметнат. Ограденото със зелено нощна/дневна е крайна цена с ДДС.
До всички : Нека сега някои от всички вас ми обясни защо ЕОН или по-точно Енерго-про дава ел. енергията по скъпо от останалите дружества ???
По това черноморие сме все пре***ни заплатите малки храната скъпа тока скъп водата и тя НО все немога да разбера защо??
Защото е най-далече от съоръженията за производство на електроенергия. Поне такова беше обяснението от ДКЕВР В района на ЕВН работят Мариците, на ЧЕЗ АЕЦ-а , а за Варна ТЕЦ-Варна, но тя произвежда скъпа енергия, и я пускат рядко и за малко.
Дам те ДКЕВР друго немогат и да измислят и да искат. Далече ама друг път сега трябва да търся карта с разпределени райони на ЕРП-та и да сметна.
- - - Обновено - - -
https://www.google.bg/search?q=%D0%B...%3B2000%3B1262
Определено сме най-далеч няма как да е по друг начин.