Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 84
Like Tree24Одобрявам

Пониженото напрежение не повишава сметките за ток

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Отговор: Пониженото напрежение не повишава сметките за ток

Турция е силна защото не е окупирана от ЕС и там се произвеждат всякакви ментета за които нямат спънка от никой и намират работа на хората си . Прав си че вината не е само в ЕРП а и във контрола от държавата но се сетиха чак когато хората им ПИСНА .

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

Ок,на хората им писна и..какво следва от това!?..Алтернатива,развитие!?......Както казват нашите пътни ченгета.."ко прайм сеа?"....

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

А според мен няма никакво значение кой ще изберем. От значение е след това да има кой да им напомня за какво са избрани. А това сме всички ние. Но пред ПС-тата, а на улицата. Както става тези дни. Няма ли контрол който и да е на власт все ще краде. И аз да съм на власт, като знам, че никой няма да ми каже копче и аз ще крада и ще гледам нагло. И ще се надявам да са повече тези, които си натискат парцалките.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от slovaka Виж публикацията
    Ок,на хората им писна и..какво следва от това!?..Алтернатива,развитие!?......Както казват нашите пътни ченгета.."ко прайм сеа?"....
    Има два възможни сценария:
    1.Оптимистичен - Уличен натиск, на ББ не му издържа самолюбието и си подава оставката. Служебно правителство и отново уличен натиск за Велико народно събрание. Промяна в конституцията и "каквото сабя покаже".
    2.Песимистичен - Гьонсурат политиците се ослушват, а уличния натиск полека затихва. На изборите няма никой фаворит и става една - "куче влачи рейс". Борда пада и става страшно!

6. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

7. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

И кой ще я пише тая Конституция. Пак същите, които отмениха преференциалното гласуване преди няколко дни.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от fbr Виж публикацията
    И кой ще я пише тая Конституция. Пак същите, които отмениха преференциалното гласуване преди няколко дни.
    Преференциалното гласуване е пълна идиотия, която в нашите условия няма да даде никога видим резултат. А ако стигне до нова Конституция, тия от сегашния парламент ще са се изпокрили като плъхове.

10. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Каквато и идиотия да е, все пак дава някаква власт в ръцете а гласоподавателя. При сегашната, какво избираш, потвърждаваш списъка, който е написал политбюро в най-добрия случай. За мен, по чистия вид би бил мажоритарна система, но като виждам нагласите, едва ли ще се позволи.

11. Banned
    Тук е от
    Jan 2009

Да, раздела е дъра-бъра, ама че пък оставката на ББ ще повиши напрежението....

12. PSL
    PSL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Варна

За slovaka.Харизмата на Б.Борисов?Марешки доказал,че може да управлява много хора и много пари?
    ДПС правели висша политика.Ти добре ли си?Какъв Брюксел,каква ***** и САЩ?Не Ви ли стана ясно,
    че ако не се работи,ако не мислим като гласуваме и всички крадци и лъжци не бъдат затворени
    просто изчезваме.Да не забравя : ДС и подобни на площада!

13. Banned
    Тук е от
    Nov 2009

До PSL.Аз лично съм много добре,но това не е причина да не мисля за тези ,които ако си платят тока ,остават без пари за храна!А много от тези хора работят и то не по малко от един чех или словак или който и да е там!....Та да те питам...Ти като се спукваш от мислене как ще гласуваш и как на практика виждаш това -всички крадци и лъжци затворени!?А и не обиждай българите-вчера не ДС бе на площадите!......Впрочем тях можеш да ги видиш в Монтерей,там на улицата където е немското посолство!.....Щом толкова ти е домъчняло за туй пусто ДС!...А и даваш ли си сметка,че много от тях по законите на биологията вече са на възраста на татко Бенедикт!......

- - - Обновено - - -

И до Lupus.Мисля,че разсъждаваш правилно,но..изпускаш още един вариант..........РЕАЛИСТИЧЕН!!!А за съжаление той не е добър!И нека никой не се съмнява,че ББ сам трудно,ама много трудно ще си подаде оставката!Той толкова си се обича!......

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Тея разбивки на цената на тока явно объркват много хора и не могат да си я сметнат. Ограденото със зелено нощна/дневна е крайна цена с ДДС.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

До всички : Нека сега някои от всички вас ми обясни защо ЕОН или по-точно Енерго-про дава ел. енергията по скъпо от останалите дружества ???

По това черноморие сме все пре***ни заплатите малки храната скъпа тока скъп водата и тя НО все немога да разбера защо??

17. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Защото е най-далече от съоръженията за производство на електроенергия. Поне такова беше обяснението от ДКЕВР В района на ЕВН работят Мариците, на ЧЕЗ АЕЦ-а , а за Варна ТЕЦ-Варна, но тя произвежда скъпа енергия, и я пускат рядко и за малко.

18. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Дам те ДКЕВР друго немогат и да измислят и да искат. Далече ама друг път сега трябва да търся карта с разпределени райони на ЕРП-та и да сметна.

- - - Обновено - - -

https://www.google.bg/search?q=%D0%B...%3B2000%3B1262

Определено сме най-далеч няма как да е по друг начин.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Kак да намалим сметките за парно до 8 пъти
    От zdravko_1 във форум Отопление
    Отговори: 56
    Последно: 15-09-11, 20:04
  2. УСТРОЙСТВО ЗА НАМАЛЯНЕ НА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК??
    От tanito1886 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 15-07-10, 19:58
  3. Отговори: 2
    Последно: 26-02-06, 12:27
  4. Отговори: 1
    Последно: 16-09-05, 20:21
  5. Въпрос за напрежение
    От dimi във форум Общ - хардуер
    Отговори: 6
    Последно: 06-05-04, 20:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе