ша ви дам аз една свобода, ей!!!
колко $$$ набутах, вие свобода!!!
нема такова нещо...я питайте DK колко напред излезна от мене, още преди да се чуе има ли реален филм...)[:D]
ЦЕНЗУРА RULEZZZ!!![:I]
ша ви дам аз една свобода, ей!!!
колко $$$ набутах, вие свобода!!!
нема такова нещо...я питайте DK колко напред излезна от мене, още преди да се чуе има ли реален филм...)[:D]
ЦЕНЗУРА RULEZZZ!!![:I]
Ама какво стана с това филмче..то не беше цензура, не беше чудо. Почвам да се съмнявам, че наистина 3Ди има пръст в тази работа[]
<font color="blue">/офтопик</font id="blue">
(3Ди, съжалявам, че ти пиша ник-а на български, обаче ми се прецака английския - да живее флекс тайп, за който се изписа толкова много - и в къщи се развали, сега и тук[])
<font color="blue">/офтопик</font id="blue">
Е, хайде стига де хора...3Di-то няма никакъв пръст в тая история...просто хората несериозни...3Di може да си скандира "Цензура! Цензура!", но "мъжки" ще си понесе видяното-каквото и да е то...пък и аз има какво да видя, бая неща май не знам[]
Важното е, че имаше шоу и беше хубаво[:D].
И съжалявам, че не събрахме по 3лв., за да платим на Т.Б. да не пее. []
Тъй като гледам, нито снимките ще се сдобият с коментари, нито видеото ще излезе на бял свят.
То коментар към снимките не е нужен [:D], те сами говорят ... []
А на видеото пак няма да се разбере кой кой е. Аз също не разбрах за всички. Някак си е много особенно да се мотае човек между непознати и да питаш "абе ти, кой беше? аха ами по ник ?". Но горе долу за 60% от присъстващите на Елена разбрах, все пак остават 40% []. Това, обаче не попречи да си изкараме чудесно на Елена. Няма ли да има друга сбирка ... ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Това, обаче не попречи да си изкараме чудесно на Елена. Няма ли да има друга сбирка ... ?
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Аз мисля, че е ред на хората в Пловдив да организират една[]
Част от филма в вече при мен... търпението ще бъде възнаградено !!!
Малко съм засегнат ,че ... не сте споменали кой е главен фотограф ! /Имам предвид себе си / []
Повечето снимки са мое дело и внимавайте ,че ще си искам авторско право [:D] И тогава ... ще трябва да ме черпите доживот![:D][:D][:D]
Търпението ще бъде възнаградено, няма да бъде възнаградено.. не разбрах .. ама това филмче се потули историята усетих. Как може да сте такива.. чакам го вече месец че даже месец и нещо стана.. много сте несериозни.. но той LiLo е виновен сигурен съм.. ама какво ли говора/пиша/ не може да бъде просто.. сигурен съм че никога няма да се появи[xx(][xx(][][!][V]
Хихи, не се разстройвате сега де, ще взема да ви постна едно филмче, Chloe Jones си играе с инструмента на някакъв пич, не за друго, ми да не сте на сухо )
http://rack3.free.evro.net/server17/iskren90/
това е което имам, пускам ви го колкото да има нещо, после когато дойде ще го пусна цялото обработено
Изчакатейте само 20 мин да се качи
Цялата история днес се оказа че е била по моя вина така че аз поемам цялата отговорност за закъснението.. до утре ще го има целия клип
DK, точно сега трябваше да го пуснеш, като нямам нормален нет... Кой знае, докато се прибера - Ди вероятно ще си е извадила скритите оръжия и клипа вече няма да съществува като такъв :Р. Мрън.