The_UFO, като знам какви места има в Пловдив и околностите, може ние да дойдеме при вас[]
The_UFO, като знам какви места има в Пловдив и околностите, може ние да дойдеме при вас[]
Тоз Лило ще го бием.. няма го никакъв. да се обади.. аде бре човек ко стана..
Май филмчето се затрилоВсе пак още официална версия по случая няма...
3Di да почерпи веднага[]
Linux Loader, как успя да затриеш филмчето бе човек..толкова го чакахме, особено някои хора[]
Веднага предлагам да се ходи някъде, за да се направи ново филмче[:D]
Тука пръст, струва ми се има 3Di. Може би е подкупила LLoader и е закупила правата над филмчето. ?!? [:D]
Не бе хора това не е сериозно.. не е възможно да се е затрило.. не е ИСТИНА>>.. толкова го чаках...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">The_UFO, като знам какви места има в Пловдив и околностите, може ние да дойдеме при вас[]
<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами ако отидем на известната местност "Джамура" в подножието на Бачковския манастир да опънем по 3-4 кебапчета по 30см, и да им изпием бирата няма да е зле)
Ако Dreamer се навие да организира нещо...аз съм твърде зает за организиране на такава дейност [xx(] Има време лятото е пред нас![]()
Syjelqvam za zabavqneto ne sum podkupen ot nikoi no prosto nqmah kak da ripna filma taka kakto nqmah i vreme i kak da go ripna no ve4e e ripnat i shte go predam za redakciq malkoi sled tova shte budq uploadnat taka 4e oshte malko tyrpenie
Тая редакция поражда съмнения в мене... да не го цензурирате). Искаме го цялото! Както е в оригинал.
))
Е сега, поне черни лентички ще сложим на груповката с Таня Боева
Ееее, стига де, вие ще вземете да редактирате интересните работи и да стане като научно - полулярен филм...никакви лентички, чухте ли?
Свобода на словото... на мене не ми треат пари не ми треа власт.. само любов, свобода и човешки правдини