Неее... на мен ми дадоха мастика вместо водка....
Линукс,
Давай снимки и видео да го намествам... Събрал съм мойте и на Дарк, чакам теб и Слеро и започвам "компилация" с коментар...
Ако няма къде да ги качиш, ми драсни и ще ти дам ФТП.
Неее... на мен ми дадоха мастика вместо водка....
Линукс,
Давай снимки и видео да го намествам... Събрал съм мойте и на Дарк, чакам теб и Слеро и започвам "компилация" с коментар...
Ако няма къде да ги качиш, ми драсни и ще ти дам ФТП.
Опаля ето ме и мен!Вече съм в София обаче какъв смог има над нашата любима столица...Ужас!Иначе с Дилян имаме още да обсъждаме някои лични работи...А и следващата среща мисля аз да я организирам в с.Ягода /близо до Ст.Загора/ в почивната станция на БОК.Аз съм доволен от всичко освен чалгата...Има и някои ,които не можаха и да спят от тътена на....Дарк[:D][:D]И съм малко разочарован ,че на главната страница още не сте отбелязали събитието!!!
П.П.Няколко дена ще съм без комп. защото чакам новия ми монитор...Абе Докера знае[]
Този път пропуснах поради разни технически проблеми, обаче отсега се заканвам, че следващия път ще дойда!
Иначе гледам добре сте си прекарали - така трябва, то не може само да се работи, трябва и да почива човек![:D]
grigorBG само да рипна касетката и ще ъплоадна веднага обещавам за фтп няма проблем еи сега видях невероятните ти танцови умения заедно с КрuC
... като изключим това, че всичко, което си поръчвах (за бирата става въпрос) се появяваше при мен след обход на всички маси, всичко беше на високо ниво. Елена е райско кътче. Организацията на събитието от Слеро беше безупречна. Тези, които не дойдоха просто не знаят, какво губят. Чакаме снимки ...
-------------
а да, щях да забравя ...
"Спешъл едишин - десктоп за ценители..."
Докера страшен десктоп !!! [:D] []
мале, мале...почнаха да се появяват и първите снимки...[:I]
Искам само да кажа че ако LiLo много бързо не рипне видео-то ще го сменяма с Grub, наистина снимки се появиха само че не се знае кога ще излезнат и коментарите към тях.. както и официалната страница/коментарите и снимките - че за момента снимките са разпарчетосани по различни FTP-та/.. разбрах Григор се занимавал нещо.. аде ще го помоля като стане всичко готово да пусне тука URL-то че всички сме загорели да ги видим тез снимки
Проблема с е чисто хардуерен и ще се постарая мах бързо да го рипна и едитна за да махна някои "некачествен снимки и соунди"
Слеро ми ги прати, Дарк също.
Към 21,30ч. се прибирам и започвам "монтажите".... Ако някой има още снимки да ми ги прати....
Mного, съжелявам, че нямаше варненско присъствие, но по стечение на обстоятелствата така се получи. На КАЙСО не му дойде колата, а аз щях да пътувам с него, но в последният момент искочиха и други непреодолими пречки( $$$ ) [!]. За другият път с КАЙСО сме 200% сигурни, а сега обмисляме с него в началото на другият месец да направим една ВАРНЕНСКА среща. Аде искаме снимки, че желая да се посмея.
Dockera, тоя wallpaper направо ме разби. Ако и другото е в същият стил...[:D]
Докера ме изпревари с претендентка No1 за наградата на Сетком...
ето го wallpaper 2
http://deathknight.hit.bg/setcom/grigor.jpg
Като гледам SetCom.BG e определено 2 крачки напред от Hardware.bg
Очаквам отговора на HWBG в лицето на Григор&Co![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Слеро ми ги прати, Дарк също.
Към 21,30ч. се прибирам и започвам "монтажите".... Ако някой има още снимки да ми ги прати....
<div align="right">оргинално мнение на grigorBG</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Григоре, снимките от "сутрин - обед 21.06" ми ги е върнало на e-mailа - вярно че ZIP-a беше доста мегабайти, ама това ограничение твоето... както и да е, сега отивам да ти ги ъплоудна на FTP-то
EDIT: Снимките са качени на ftp-то
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Гаднярди [:D]. Сега ме е яд [:D].
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
... има за какво ..., почакай да видиш снимките... [][:D]