Аз от време на време пия, ма не много 200 грама най-много,
другото го оставям на белите дробове :
- На това баба му викат, joint.
"оди при баба си тя знаи как става" - Slim.
Well, may be is rigth.
Аз от време на време пия, ма не много 200 грама най-много,
другото го оставям на белите дробове :
- На това баба му викат, joint.
"оди при баба си тя знаи как става" - Slim.
Well, may be is rigth.
Леголас, ти пък къде се обаждаш в тая тема )))
За мен са най-важни мезетата, имам големи претенции, с подходящи мезета може да се пие почти всичко по много )
о много се съгласявам с KOKOSH
от всичко по много[:D]
Няма значение какво пиеш - майсторлъка е да знаеш кога да спреш. За марковите питиета съм съгласен, че страничните ефекти са сведени до минимум, но колко често можеш да си ги позволиш? Не виждам нищо лошо и в домашно приготвените напитки - все пак се произвеждат от суровина, а не от спирт + оцветители и ароматизатори. И за мезетата съм съгласен, но най-доброто мезе си остава добрата компания. Иначе пиа с мярка - пия докато се насера:-))
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами какво да ти кажа след последното напиване (аз бях човечето от дясно)вече съм се отказал от твурдия алкохол!
<div align="right">оргинално мнение на Zetle</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Моите съболезнования [][]
Иначе и аз смятам че трабва да се пие с мярка. Удоволствието намирам в това че алкохола разкрепостява, а аз понякога имам нужда от това, за да се забавлявам пълноценно. А в други случай - за да забравиш - се пие по много и наведнъж, но само в краен случай[V]
BEER RULZ !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Леголас, ти пък къде се обаждаш в тая тема )))...
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако бе дошъл таз вечер в ”Карамба” - щеше да го изтриеш това
wireman [8D]
Алкохола е важно нещо спомням си веднъж като не бях се бих като хората 2-3 месеца от лпса на време, като се прибрах В Бургас се почерпихме много здраво с компанията после на сутрина се събудих с приятно чувство на махмурлук което ми липсваше
Еми какво да кажа просто много зависи от компания с която пиеш [)] .
Дали алкохола ви предразполага към яко прикарване или към спичане .
Абе важното е да си прекарваш добре не зависи как -при мен просто алкохола добавя голяма доза настоение за това го употрябявам (но само с подходящата компания) .
Алкохола, дами и господа не е нещо с което всеки може да се справи! Алкохола може да е отпускане за едни; забрава за други; спорт за трети и необходимост за други хора.[:D]
Но мойте съвети към всеки начинаещ е да не се опитва да кара с темпото на другите в компанията - просто някои хора го имат, други го нямат. Най-доброто е ако се пие, да се пие, но да е с мярка(ама не като някои кило и канче - канчето 3 кила[:D]) все пак всеки може да си определи мярката а без да се освиниш няколко пъти мярката не може да се намери.
Алкохола е нещо с което можеш да се отпуснеш с 1-2 чашки в края на работния ден и да забравиш проблемите и грижите в работата.
Алкохола е нещо с което можеш да се отпуснеш с 1-2 чашки в края на работния ден и да забравиш проблемите вкъщи.
Алкохола е нещо с което можеш да се отпуснеш с 1-2 чашки в края на работния ден и да забравиш, че заплатата ти не е Х хиляди лева. Х е произволно число според предпочитанията.
Алкохола е нещо с което можеш да се отпуснеш с 1-2 чашки преди работния ден и да забравиш че започва новия работен ден, да го пишеш дъждовен и да теглиш една на шефа!!![:D]
И т.н.
Или както казват пияниците: "И да паднем и да бием....."[8D]
Zygot с теб съм [].
Със Milanoff също съм абсолютно съгласен[].
Наздраве!!!
Някой там каза, че домашната била по-хуваба от спирт+други работи и греши, стига да не обърка етиловия с метилов като го купува. ако не ми вярва да пита Кирандето, тя е умна знае ги тия работи (и от химия разбира и от биология). ако не знае да пита бати си ivo80
Имаше една песен в която се пееше "алкохолът е жестока магия, която ме кара да се нервя и да се бия..."
имаше и друга на същия състав "Вкъщи баща ми има 2 бидона с ракия и се чудех с кой да ги изпия, събрахме се със моите хора и веднага заформихме отбора и веднага заформихме отбора, кисели краставички взех от маза и си омотах мн здраво главата .."
Другата страна е ... лошата страна, алкохола уврежда доста огранизма, понякога невъзвратимо.
има една болест, мисля "алкохолна се води" при която гънките на мозъка се изглаждат и човека става с мозък като на дете
абе въобще темата е мн обширна. (точка)
Алкохола си е враг номер 2. Сега не ме питайте кое е №1 , защото и него го употребявам и за здравето забравям.
Докторите са казали:
- 1 чаша червено вино на ден за кръвното
- 100 гр. гроздовка за сърцето
- 1 бира за бъбречетата
...и си здрав, прав и курав...
"Нищо човешко не ми е чуждо"