Vodka conected people (справка Nokia)
Vodka conected people (справка Nokia)
То че ще ни свърже ще ни свърже, ние се уговорихме в друга тема вълчо. Освен водката, нагласихме едни касиси, едни чудеса ... [:D]
Но мисля, че са ми известни продавачи на климатици от Русе, годни да пият водка 24 часа през денонощието ... поне такава мълва се носи ...
[:D]
@Malone
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Raid аз чак сега се замислям ...
Нищо общо с разговора досега и темата ...
Като навързах климатици и водка, ми се завъртя нещо и Русе в главата. Имаш ли нещо общо с този град?
[]
<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
От Велико Търново съм, но от 20 години живея в София. Русе + "Дълбок зимник" (не знам съществува ли още) + Водка (20 бр. еднократна поръчка за 3-ма[]) = "Танцът на смъртта", т. е. след като се прибрахме по някакъв начин в квартирата, тримата увихме един дебил (също нафиркан) в килим и танцувахме с въдица около него [:D]... Баси... Това беше 1983 г. []. Така че и в други градове освен Русе май ги можем тия неща []
@Lupus
Представяш ли си: водка "Nokia" [:D]! Супер! Така по едно време имах три "Вектри" - HP, Опел и котката [:D].
Весело е било.
Не, не съществува вече това "кътче".
За сметка на това пък има доста също толкова "уютни" места.
[]
Ясно, сродни души...
Абе имаше си такива местенца освен "Дълбок задник": "Куцото куче", "Сивият кон", "Тенекиите", "В гъза на слона", "Нож в гърба", "Ливърпул", "Бангладеж" и още половин дузина заведения, където вилнеехме като студенти в славните години между 72 и 77 година. А когато половинката водка я вдигнаха в края на пролетта на 73 се заканвахме, че ше постъпим като гръцките студенти. Изобщо:"Приятно вспомнить"...
И малко добавка:http://club.mp3search.ru/artist.html?id=1442
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Горното, в комплект с това http://club.mp3search.ru/artist.html?id=1194 горе-долу ми изчерпват репертоара. И вървят с водка [:D]...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ясно, сродни души...
Абе имаше си такива местенца освен "Дълбок задник": "Куцото куче", "Сивият кон", "Тенекиите", "В гъза на слона", "Нож в гърба", "Ливърпул", "Бангладеж" и още половин дузина заведения, където вилнеехме като студенти в славните години между 72 и 77 година. А когато половинката водка я вдигнаха в края на пролетта на 73 се заканвахме, че ше постъпим като гръцките студенти. Изобщо:"Приятно вспомнить"...
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
Вълчо ти преди този пост да не си глътнал 5-6 водчици. "Дълбок задник": "Куцото куче", "Сивият кон", "Тенекиите", "В гъза на слона", "Нож в гърба", "Ливърпул", "Бангладеж" много яки имена ... хм ...
[]
Да ги разшифроваме, защото това са им "партизанските имена":
"Дълбок задник" - "Дълбок зимник" - сега е Виенска сладкарница близо до "Грозд" > и сега си е така;
"Куцото куче" - не съществува вече > беше в "Южния парк";
"Сивият кон" - барака - кебапчийница до Раковата болница;
"Тенекиите" - барака и заведение на открито в началото на гората до "Семинарията" > май още го има;
"В гъза на слона" - много тясна кръчма на площад "Журналист", бившия "Йорданка Николова";
"Нож в гърба" - кафе на "Солунска" срещу кино "Култура -2 салон"> бивше сборище на софийските наркомани:
"Ливърпул" - срещу "Тенекиите" до "Семинарията"> ресторант с народни цени;
"Бангладеж" - надолу по "Свети Наум" между "Семинарията" и хотел "Хемус" > сега офис на мебелна фирма ОРТ
За горенаписаното се долуподписвам.
Не ме разбра, не че ни ти вярвам, но ме разби с тези имена
Аз не смея да кажа какво ми е че пак ще повлеча дебати. Обръснах се и сега съм като Цола Драгойчева в лицето
Дам, личностите Малоне.Само че те не виреят при нас.Вземи един Стамболов например който според мен е бил един от най далновидните ни политици(е , никой не е безгрешен:-))) И как е свършил??? Заклан в центъра на София...
Lupus, така като гледам преписа на кръчмите ми звучи като да си завършил Физически факултет.
А тенекиите, опитаха се да ги съживят по едно време, по последна информация не работи. И в този ред на мисли се сетих за "интеграла" Пак в този район, но не знам дали вече го е имало по твое време ...
Не fori, не позна от първи път. МЕИджия съм. А Интеграла наистина не си го спомням, може да не го имало по тия времена. А за "тенекиите" жалко. Там ни беше сборния пункт на групата след всеки изпит. А я ми кажи защо си избрал точно това ине за псевдоним (може и по мейла ако е конфиденсиал)
Това му е името вълчо ...
От Христофор, та Фори ...
[]
Интеграла се намираше малко по-нагоре по Златовръх, Като и двете заведения са извесни места за събиране на учащите от 3-те факултета намиращи се до двореца на пионерите/семинарията. Затвориха го 96-та или 97-ма, не си спомням вече. По мои наблюдения беше последното заведение в София в което имаше от онези кръгли кафяви столчета състоящи се от два конуса един върху друг.