Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 60

Тази страница е изтрита поради сигнал на БулАкт??

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Та влизам си аз по инерция във

http://free.techno-link.com/freeteam/Games/

да видя кво ново из родния peer-инг и що да видя :

ВНИМАНИЕ! Тази страница е изтрита поради сигнал на БулАкт. За повече информация bullact@abv.bg

Същото и за http://free.techno-link.com/freeteam/Movies/

Е ква стана тя???

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Крайно време беше!

До година free-тата ще бъдат заменени с P2P - там е бъдещето!

4. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Аа моля моля, аз си ги искам фрее-тата . Много по-удобни са си. Крайно време беше звучи, сякаш си се надявал тъй да стане .

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Крайно време беше!

До година free-тата ще бъдат заменени с P2P - там е бъдещето!

<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

A kаква е разликата? Те free-тата не са ли също P2P?

6. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Р2Р има доста недостатъци. Едно на ръка, че скоростта ще е по-бавна - дори и да имаш Т1 връзка, нищо не гарантира, че човекът, от който теглиш, има такава. Освен това не всички дръжат компютрите си в 98% от времето включени (е, има и изключения...[:I]) - това прави като цяло тегленето много несигурна и шашава работа. А представи си как някой веселяк е share-нал нещо, което ужасно много ти трябва, и в един момент просто маха share-а. Или заминава за Карибите [:D]. Това се случва адски често при Р2Р-мрежите, макар че и при фрий-тата нищо не ти гарантира, че файлът ще си остане там, където е, докато го изтеглиш.

Въобще - отвсякъде погледното фрий сървърите са по-удобни и сигурни.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Още повече че тия П2П програми са бъкани с троянци и само проблеми създават а за останалите неща сте напълно прави стане ли положението такова че да няма безплатни сървари 80% от тези които са теглели оттам няма да теглят вече warez защото като ги гледам повечето им е трудно да се оправят по тия сървари че камоли като стане П2П.

И още нещо ако вземе да стане това скоро повечето доставчици ще се видят в чудо защотото на всеки е ясно че единственото нещо което те продават е достапа до тези сървари без тях техните оферти са просто смешни с този бавен външен нет който се предлага

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

И кой има полза от това да се махнат free-тата?

10. Member
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">И кой има полза от това да се махнат free-тата?

<div align="right">оргинално мнение на Sunny</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами отговора е толкова очебиен че няма накъде... два взаимно изключващи се фактора Организациите за защита на СОФТ и ....

Пиратите със сергиите ... по Славейков , по Сердика , по Плиска , по Солунска и т.н.т. Защото откакто ги има в тоя вариант ФРЕЕ тата .... кой е луд да си купува?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Много кофти се получава ситуацията без free-та. Спор няма. Единствената ми надежда е че всичко е временно и ще се върне постарому.

От друга старана доставчиците ще трябва да намалят драстично цените( или да увеличат скоростта, което не ми се вярва), защото без тия сървъри ще изгубят много клиенти....

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Виждала съм в New York на улицата да продават пратски дискове на едни сгъваеми масички и като подушат полиция за нула време прибират всичко и се изпаряват. Каквото и да правят тези служби за защита на software никога няма да могат изцяло да пресекаттази търговия и пак съм сигурна, че ще има откъде да сваля software в БГ пространството. Просто хората са изобретателни:-))

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

free-тата и warez-ите винаги ще съществуват. Даже и в България! Никога няма да могат да ги махнат 100%...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Е и с П2П ще се оправим, то вече и в бг ги качват някъде и се теглят чрез П2П клиент. Но е по-неудобно... абе друго си е в сегашния вариант.

A и наистина е доста по-бавно.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2002

В България няма закон за държане на пиратски софтуер на склад, доколкото разбрах.

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не се кахърете, по правилно щеше да се напише

ВНИМАНИЕ! Тази страница е <font color="red">преместена</font id="red"> поради сигнал на БулАкт. За повече информация bullact@abv.bg

Поне аз така си мисля.

Във връзка с P2P и наличието на free сървъри един приятел казва:

Никой не мо'е да ма върне на село

Такива сървъри ще има, даже няма нужда да са извън BG.

Имаше по едно време коментари във форума по тази тема и си мисля, че пак някой чекиджия от БУЛАКТ ще вземе дебели кинти само заради това изречение във techno-link.

Защо не отидат БУЛАКТ на Славейков или където и да е на друго място, [участниците от София ги знаят добре] и да направят нещо. Всеки може да си отговори сам.

Така че казвам го за кой ли път, грам аванта не трябва да се пуска на БУЛАКТ докато не почнат да изкарват с труд заплатите си. В момента са чиновници, като повечето от тях и не знаят точно с какво трябва да се занимават. Останалите, които знаят са на "ясла".

Или общо взето се делят на две групи.

Едната разчита на дебела [ама наистина дебела] заплата, на командировки в чужбина, празнодумстване, както и хапване и пийване на корем, за сметка на собствениците на интелектуалната собственост на разнообразни семинари.

Другата група, малко по-умните, освен всичко това са и на дебела "ясличка".

@kirande

Косвено ще ти отговоря.

Посочи ми в някой нормативен документ, годен за пред съда, който дава определение за "склад" и определение за действието "държане на склад" за което ще бъде съден обвиняемия.

Въпроса е риторичен, няма нужда да отговаряш, отговор няма.

То това, което полицията си е мислила при задържането на стоката, не е това което е било в действителност.

Значи човека не ги е държал на склад, ами ги е намерил на улицата ония ден и решил да си постеле пода с тях [CD's], като ги залепи с С200.

Не само няма да го осъдят, ами съда ще разпореди и да му ги върнат.

[]

18. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Много се разглезиха всички, включително и аз Гледаш на исонюз - нова игрица и след 2-3 дена - хоп на фреето. Половин час след това вече си отегчен от игрицата. А като си спомня преди години какво висене беше да изтегля Унреал през модема и бгнет....... 2 седмици по цяла нощ !!!! То ма дропи, аз настоявам и се връзвам пак, и така 180 мб Трябва да е трудно, иначе не е сладко - Унреала го играх 4 месеца после ))))

Иначе адски много се дразня - да защитаваха интересите на производител на софтуер (особенно за български производител) - да, ама те защитават интересите на търговци и мошеници. Гади ми се от мръсотия. Само да се беше чула думичката "България" в самолетната одисея в Ню Йорк и щяхме да си имаме по 2 взривени бомби на глава от населението. Ние обаче им пазим софтуера да не се пиратства Я вижте братушките, защо там не се напъва някой да пази американския софтуер. Да не са луди да си копаят сами гроба, работейки за чужди интереси.

Та откачена работа сме ние, със стандарт близък до този на Албания ще си купуваме игри по 40$. Връзва се към 10-тина пъти по скъпо като процент от приходите. Бил Гейтс (образно) и без нас си е милиардер. Едно време когато имах гейм клуб писахме на Близард как стои въпроса с лицензите. Ми след много време някой отговори кратко в стил "Пазара в България не ни интересува". Ха. В средно голям американски град се продават повече бройки отколкото в цяла България. Едва ли ще паднат пари от небето та да си купуваме повече легални игри и софтуер. Освен да вдигнем една революция, а Аз таман съм брадясал )

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 4 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 15
    Последно: 09-03-15, 23:56
  2. Отговори: 0
    Последно: 23-07-11, 16:18
  3. Отказана гаранция поради непочистени филтри?!?
    От todo1 във форум Профилактика и гаранция
    Отговори: 19
    Последно: 28-02-11, 21:26
  4. Отговори: 11
    Последно: 26-12-10, 21:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе