Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 54

Ferrari със или без Шумахер???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна
    Мнения
    781
    #31

    Ferrari със или без Шумахер???

    La Martin 100% съм съгласен с теб

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    77
    #32

    Ferrari със или без Шумахер???

    Аз не мога да разбера как може да има още хора ,които да спорят за възможностите на Шуми.Това за толерантността са простотии.Тои сигурно е най добър в това отношение от всички.Ако в миналото е имало някъкви инциденти то сега аз не виждам такива от негова страна,а от страната на Монтоя и други маладоци,които още не са се научили да се владеят.Но стига спор!аз като един голям фен на Ф1 които гледа от доста време състезания се чудя какво ще стане през новия сезон?Трябва да се признае че новото БМВ е страхотно,Макларана също е доста подобрен ,а Ферари нещо са я закъсали.Очаква се много интересен сезон!

  4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,233
    #33

    Ferrari със или без Шумахер???

    Наистина ще бъде много интересен сезон - видяхте ли само какво направи Бътън в Барселона, какъв болид извадиха Уилямс, а според мен и Ферари ни готвят изненадки!



    //offtopic

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това за толерантността са простотии.

    <div align="right">Originally posted by HITMAN 47 - 27/01/2004 : 21:29:41</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Хм, май наистина мислиш така...

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #34

    Ferrari със или без Шумахер???

    Дано сезонът наистина да е интересен - в края на краищата никак не ми се гледат състезания, в които краят едва ли не е предрешен. Що се отнася до Шумахер - вярно е, че е страхотен пилот, но не го харесвам особено като спортсмен. Самочувствието му е нещо много хубаво и не е лишено от основание, но пренебрежението към съперниците определено дразни! Абе, честно казано, иска ми се този сезон във F1 да има нов шампион... [:D]

  6. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,846
    #35

    Ferrari със или без Шумахер???

    Slero и да ти се иска и да не ти се иска нов ще има, това станя ясно още сезона 2003, когата се видя, че на Ферари силите им са дотук. Само може да се радват, че Едриън Нюи не извади МР4-18, да се надяваме, че 19-ката ще е много по добра и здрава. Тази година както всички почват с нови коли, ще е някаква драма в началото, очаквам да има чупене на коли ама здраво коете фенеовете искат. Не може даден отбор да няма чупена кола в повече от 3 поредни състезания не е интересно.

    И нека си пожелаем от сега тази година да има поне 10 различни победители, ама не да са като Фисикела предния сезон.

  7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #36

    Ferrari със или без Шумахер???

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... още сезона 2003, когата се видя, че на Ферари силите им са дотук.

    <div align="right">Originally posted by glarus - 27/01/2004 : 20:44:01</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Колко наивно ...

    [^]

  8.  
     
  9. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #37

    Ferrari със или без Шумахер???

    не че на Ферари силите са им дотук, ами просто останалите отбори ги понастигнаха...сега чакаме нови правила от ФИА и отново ще настане тотално преразпределение на позициите



    (това, което чакаме от ФИА е 3 състезания да се карат с 1 двигател, а после май ще искат и повече )

  10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    1,558
    #38

    Ferrari със или без Шумахер???

    Ами Ferrari без Пилето няма да е същият отбор... то самата F1 без него няма да е същата...



    А относно отново появяващите се сравнения между Сена и Шумахер - Сена го забравиха сравнително бързо... в смисъл доста го позабравиха.... виж Шумахер едва ли в близките 10г. ще има някой, който да успее да го засенчи и да отклони вниманието от него.... а за постигнатите титли, победи и т.н. пък да не говорим. Май само Pole Positions ще си останат още дълго време на името на Сена.

  11. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,846
    #39

    Ferrari със или без Шумахер???

    Не мисля, че Шумахер ще се помни много дълго защото не е оставил по сериозно освен цифри. За мен Сена си остава най-добрия макар и само с 3 титли. Относно забравен не мисля, че е така просто човека не е роден а правилното място. Може би ако беше станал 5-6-7 кратен шампион за което имаше сили щеше да го сложат до Пеле като най-добрия доката шумахер никой няма да го сложи там.

    Искам само да попитам кой от фенеовете на шумахер с стискал палци когата беше първата му победа на Спа и/или на втората му когата Прост стана шампион за 4ти път?

    Лично аз познавам поне 20 фена на Шумахер и само един му е фен от преди това.



    Уффф айде стига съм писал, чеи рома ми дойде в повечко

  12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    40
    #40

    Ferrari със или без Шумахер???

    и втората също беше на Спа след задминаване "As insane as Sena can't do it" - цитата не е на Ричар Груев а от ЕuroSport - относно това че не бил оставил нищо сериозно освен цифри - Фанджо е доказал че това е нещо доста сериозно. А за дъжда - 94-а в Бразилия, Сена, преди да отпадне, изоставаше с две обиколки от Шумахер. Сена е велик пилот но да се омаловажава Шумахер като се сравняват двамата е малко глупаво

  13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,233
    #41

    Ferrari със или без Шумахер???

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искам само да попитам кой от фенеовете на шумахер с стискал палци когата беше първата му победа на Спа и/или на втората му когата Прост стана шампион за 4ти път?

    <div align="right">Originally posted by glarus*-*28/01/2004*:* 05:13:16</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Ми да ти кажа по това време наистина му симпатизирах, независимо че винаги съм бил за Уилямс и Ферари. Беше млад, напорист, уверен, не се плашеше от асовете, умерено луд - а бе просто талант. Изобщо не съм предполагал какъв ___ _________ _____ ще излезе после от него... Sorry на феновете му - както виждате наложил съм си автоцензура.



    //edit

    Въй, Malone, чак сега ти видях поста - бил е последен на предишната страница. Що се отнася до "12-годишния фен", това е щото не си ме виждал наживо, когато стане дума за Пилето - жена ми казва, че съм луд и че с тия хора утре пак щял съм да бъда приятел [Oops!]. Обикновено след като пресипна от викане се извинявам...[B)] Ама наздраве наистина [:D]

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Feb 2001
    Мнения
    562
    #42

    Ferrari със или без Шумахер???

    Сена не е забравен. Шансът пък Шумахер да бъде забравен е още по-малък. Велик пилот - той вече остана завинаги в историята на формула 1. Да не казвам и по-силни думи - направо през последните 10 години самият Шумахер е Формула 1 ). Всички го знаят - други може да не знаят, ама Шумахер са го чували и определено той за Формула 1 е това, което е Пеле за футбола.

  16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,233
    #43

    Ferrari със или без Шумахер???

    @X-RAY

    Макар и с неудоволствие, бих се съгласил с последното ти мнение, но с едно уточнение - Пилето (Шумахер) е за F1 това, което е Кюфтето (Марадона) за футбола [].

  17. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    1,846
    #44

    Ferrari със или без Шумахер???

    не съм съгласен и с двама ви в тоя горум може да не съм от хората които най-мног разбират от компютри визирам ru-boy, fearme и т.н., но за формула не мисля че е така. Значи Марадона е велик футболист който е решил да живее и евала затова станахме 4ти. Шумахер не е такъв той е зъл подъл и нетолерантен не ги сравнявайте мисля че самият михаел би искал да го сравнявате само с него и не с който и да е друг. последните няколко години елитните спортове станаха само пари особенно формула и футбол там няма какво да си гооворим така че само мога да кажа на пилето честитоти лидерство в броя на титлите и внивай от финладците за мен те са най-добрите шоьори.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    40
    #45

    Ferrari със или без Шумахер???

    Шумахер е най-добрия за последните 10 години и една от причините за това е че когато има проблеми продължва да се бори а не да плаче в горичките. @glarus - може и да разбираш от F1 но от постовете ти лъха на пристрастност а не на компетентност

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Чудо - Михаел Шумахер излезе от кома!!!
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 16-06-14, 14:07
  2. Scuderia Ferrari
    От ferrarif1 във форум Спорт
    Отговори: 4
    Последно: 01-08-11, 21:05
  3. FILA ferrari ... Пеша с Ферари
    От cd-key във форум Коментирай новина
    Отговори: 3
    Последно: 06-10-02, 13:58
  4. Ferrari.................i cennostite v Formula1
    От Tanyo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 15-05-02, 19:39
  5. AMD това, AMD онова... AMD спонсорират Ferrari...
    От LordOfEvil във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 21-02-02, 03:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе