Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 54 от общо 54

Ferrari със или без Шумахер???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">. Шумахер не е такъв той е зъл подъл и нетолерантен не ги сравнявайте мисля че самият михаел би искал да го сравнявате само с него и не с който и да е друг.

<div align="right">Originally posted by glarus - 29/01/2004 : 05:45:53</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ми пак ще го кажа. В момента Шумахер е един много улегнал човек . Все пак на години е. Кими Райконен и Монтоя са в пъти по-подли, зли, и нетолерантни.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не мисля, че Шумахер ще се помни много дълго защото не е оставил по сериозно освен цифри. За мен Сена си остава най-добрия макар и само с 3 титли. Относно забравен не мисля, че е така просто човека не е роден а правилното място. Може би ако беше станал 5-6-7 кратен шампион за което имаше сили щеше да го сложат до Пеле като най-добрия доката шумахер никой няма да го сложи там.<div align="right">Originally posted by glarus*-*28/01/2004*:* 03:13:16</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И ти ако се мислиш, че си от познавачите на F1 - ей много се лъжеш... подобно изказване е не само несериозно, ами и глупаво... освен цифрите, Пильо докара доста публика на състезанията във F1, популяризира спорта в много голяма степен...

Нямам спомен някой пилот да е доминирал в продължение на 10г. или повече в F1, да не говорим за успехите на Шумахер - последователни титли (и пилот и конструктори), счупени рекорди. Подобни неща не се продават в супера, подобни неща се правят от велики пилоти. А за момента май само един е успял да ги постигне.

4. Тук е от
    Jan 2003

Гларус тея изявления за Шуми дето бил зъл да не са инспирирани от StarWars дето го даваха скоро?Още малко ще кажеш,че той е дарт Веидър или императора и той е човек недостоен за Ф1 и няма място там?!?Сравнвнието с Марадона точно сега е смешно,защото този велик футболист така я оплеска,че подрони авторитета на играта.Смятам че Шуми е направил страшно много за популяризирането на този спорт и точно заради него аз гледам Ф1 и то не като някои хора от 1-2години,а още от 93 съм за него преди да стане световен шампион!Сена беше велик пилот но уви сега не можем да разберем какво щеше да стане ако още караше.За финланските пилоти съм съгласен ако говорим за рали шампионата.Независимо от това ,че от съперниците на Шуми аз най ценя Хакинен,мисля че той просто се предаде като видя трудностите.За Райконен ще се говори тепърва,но трудно ще достигне нивото на немеца.И ако за теб Шуми е само някви цифри ,то за мен това е най-великия пилот!

5. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Хакинен не се е прадал просто има един момент в кариерата на всеки велик фуболист тенисист итн в който той трябва да се откаже за да бъде запомнен като добър такъв и после да казват за него "евала".Друг е въпроса ,че колата на Макларън не беше много добра тогава. Единствената причина по която той се задържа повече в тима е , че е в приятелски отношения с Рон Денис и е останал по негова молба

Кими според мен е подъл нито Монтоя.Монтоя може да не се има много с Шумахер но това не е подлост а омраза а когато си отстоява мястото на пистата загаднява , но това е присъщо за Пилето и за повечето пилоти като че ли.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2001

За Хакинен аз лично вярвам, че една от причините да се откаже е жена му. Тя го накара . В едно интервю той казва, че ако Рон Денис му е бил дал платен отпуск, може би е щял да се върне.

А ето какво казва самият той относно напускането си. Откъсът от интервюто е от един друг форум.

"- Окончателно напусна Формула 1, не съжаляваш ли когато гледаш състезанията по телевизията?

- Може да ви се стори странно, но досега не съм изпуснал нито едно състезание. Нищо на света не може да се сравни с чувствата, които изпитва човек, когато кара болид. Тогава трябва да се концентрираш на 110 %. Аз напуснах, защото не мога да поддържам такава концентрация. Затова участвах в зимно рали във Финландия. В него не е необходимо да се концентрираш до 110 %. Може би пак ще стартирам в подобно състезание, но с Формула 1 е свършено."

7. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

HITMAN 47 не помня да съм сравняал МШ с Марадона или с когото и да е както и да съм го наричъл зъл но приемам критиките. Както и се радвам, за теб че гледаш Ф1 заради него което ме навежда на мисълта че ти харесваш МШ, а не Ф1, но както и да е всеки си има право на мнение и предпочитание. Аз гледан Ф1 преди да успея МШ да я "популяризира" и може би някъде на няколко пъти не ми е харесало нещо в него и за това да не смятам за най-велик защото при този спорт е трудно да се сравнят двама пилоти от различни ери. Може би сравнение с дъжда е само по нормално, но това си е спорт при това комерслиален и не всичко става на пистата според мен.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...В этом сезоне в сравнениях с великими пилотами прошлого Михаэлю отказали Стирлинг Мосс ("Шумахер не может служить спортивным примером"), так и Джеки Стюарт ("Шумахер сконцентрирован на собственных интересах, он способен идти к цели за счет других")...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Започвам с цитат от хора, чиято компетентност мисля не подлежи на съмнение и се отнася за сезона 2002 г. - един от шампионските на МШ.

По надолу давам линк към биографията на МШ, писана от човек който явно му симпатизира, но дори и там няма как да си избегне истината от която боли - МШ е най-често предизвикващия скандали от всички пилоти във Ф1.

http://www.stars.f-1.ru/pilots/009.html

И последно - до всички привърженици на МШ :

- Не бъдете тесногръди като феновете на Левски и ЦСКА. Разбирам, че това е спорт и има елемент на пристрастие, но това не го разбирам. И в Библията е казано нещо ог сорта " ... не си избирайте други кумири, освен мен ..." . Има се предвид бог, а бог е Любов.

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Въпреки че не харесвам Пилето трябва да ви кажа че и Сена не е бил от най миролюбивите пилоти ама никак имал е доста чепат характер и някой хора твърдят че това е и една от причините за гибелта му (четох доста неща по въпроса)

11. Member
    Тук е от
    Feb 2001

glarus, в едно от мненията си цитирам точно момента, в който казваш, че Шумахер е зъл .

Lazy Dog, както МАКАРОВ каза, пилотите преди Шумахер са карали като него. Всъщност, самият Шумахер се е учил от пилоти като Сена и Прост и доколкото знам, харесвал е Сена. По-късно правилата се промениха и вече не се толерират такива по-остри прояви на пистата. Но както и да е, Шумахер е нарушавал правила и съответно е бил наказван заради това. Аз лично също не харесвам две от ситуациите от миналата година, Когато Шумахер беше потърпевш заради агресивността на останалите пилоти, но самият Шумахер казва, че това е състезание и всичко се случва.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Чудо - Михаел Шумахер излезе от кома!!!
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 16-06-14, 15:07
  2. Scuderia Ferrari
    От ferrarif1 във форум Спорт
    Отговори: 4
    Последно: 01-08-11, 22:05
  3. FILA ferrari ... Пеша с Ферари
    От cd-key във форум Коментирай новина
    Отговори: 3
    Последно: 06-10-02, 14:58
  4. Ferrari.................i cennostite v Formula1
    От Tanyo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 15-05-02, 20:39
  5. AMD това, AMD онова... AMD спонсорират Ferrari...
    От LordOfEvil във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 21-02-02, 04:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе