<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аре бе дупета, стегнете се.... Тва ми е близко - идвам, тва ми е далече - не мога. Само в квартала ли си пийвате с приятели?
Егати застреляния форум... напрамо ме е срам от някои изказвания... Ей го, Malone има стимул за жена и с чартъра ще дойде от Русе, а тук софиянци се правят на много важни. "Щом е близко, идвам, че да мога да се прибера".... СПОКО, ако някой не може да се прибере на два крака, ще го приберем на четири. Форумът е за това, да си помагаме... Айде да видим колко ще се съберем? Ако сме под 30 (колко малко звучи), ще... айде, че има малки деца
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*08/02/2004*:* 22:09:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Все едно го казвам аз.
Всеки път някой мрънка, някой е недоволен. Или му е далече, или ако е близо му е скъпо, или ако е и евтино, музиката не му харесва, а ако и музиката еОК, тогава пък храната няма да е на ниво, а ако недай си боже и храната е вкусна, тогава пък обстановката и обслужването нещо не са наред..... Едно мога да кажа - за такива хора угодия няма. Евала на Malone, Кайсо и другите, които без да мрънкат идват от другия край на България и нямат претенции. Възпитанието и доброто настроение винаги си казват думата[^]
Заведението е пицария Лъчони, а часът е 19.30
Може и да почна дамрънкам, че трябва да отида в сряда на място и да дам 100 лв. капаро и да ги убедя да не се прави предварително меню.....мрън..мрън...МРЪЪЪЪН