Страница 5 от 15 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 222

Bla-bla

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

Bla-bla

Азбучна молитва

Константин Преславски (IX век)

<font color="yellow">А</font id="yellow">з се Богу моля с тия думи:

<font color="yellow">Б</font id="yellow">оже-светороче, що създаде

<font color="yellow">в</font id="yellow">идим свят и дивен свят невидим!

<font color="yellow">Г</font id="yellow">оспод-дух прати ми ти в сърцето

<font color="yellow">д</font id="yellow">а ме лъхне с пламенното слово -

<font color="yellow">е</font id="yellow">то, в правий път да тръгнат всички

<font color="yellow">ж</font id="yellow">иви в твойта заповед пречиста!

<font color="yellow">З</font id="yellow">нам, законът твой е жив светилник

<font color="yellow">и</font id="yellow"> в пътеки светлина нетленна

<font color="yellow">к</font id="yellow">ъм евангелския дар възжаждан.

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Меххехе - е Profita - каква е диагнозата

<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*27/02/2004*:* 02:49:07</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

DeathKnight, незабавно в кабинета ми!!![}]

Предусещам последна фаза на афективно-волева аксиологична атараксия. [!] - Поведение на индивида при което душевното му вълнение, страст е повлияно от психологическото отношение на субекта към обекта. Съчетано със състояние на безметежност, невъзмутимост и душевен покой спомогващо преодоляване на предразсъдъците, постигането на душевно спокойствие и вътешна хармония.

Това от професионална гледна точка.

А сега по темата и конкретно към Съни.

Съни, защо не отвориш нова тема със заглавие "Моето хоби" примерно, защото имам лошото усещане, че тук няма да се получи. Ето, вече взе да се разводнява и основния смисъл се губи. Темата за хобито е интересна и заслужава повече внимание. Това, че се намира в раздел Дъра бъра и се казва бла-бла не ни дава право да си драскаме каквото ни падне, но по всичко личи че много се отнесохме. Лично аз се извинявам за което.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Не ве, чакайте! Тука светна духовната сила на Интернет! Брат, сестра, свещеноиконом.... Може пък да има здрав разум, дето да ви вкара в правия Божи път, а не да снимате голи аватари в позиция "очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат...". Момчета, дръпнете им по една Интернет литургия за да ги вкарате в правата вяра! Какви са тея фотографи, гинеколози, психолози, психотерапевти! До един са от Дявола!!!

Дух на Мicrosoft и на Бил Гейтс, и на чичко Нортън, спасете душите им!!!!!

Моля се за вас.

ДУховно пречистен

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Не ве, чакайте! Тука светна духовната сила на Интернет! Брат, сестра, свещеноиконом.... Може пък да има здрав разум, дето да ви вкара в правия Божи път, а не да снимате голи аватари в позиция "очи темнеят, глава се люшка, уста проклинат...". Момчета, дръпнете им по една Интернет литургия за да ги вкарате в правата вяра! Какви са тея фотографи, гинеколози, психолози, психотерапевти! До един са от Дявола!!!

Дух на Мicrosoft и на Бил Гейтс, и на чичко Нортън, спасете душите им!!!!!

Моля се за вас.

ДУховно пречистен</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> <font size="6"> Амин </font id="size6">Дзверр [:D]

[:D]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Bla-bla

момчета - не богохулствайте напразно!

а ето какво се случи в действителност:

историята се преобърна в този ден... дори не искам да си спомня точно кога всичко стана, защото ужасът нахлува отново в мен като пролет над кукувиче гнездо... и вцепенявам се...

беше от онези безбрежни вечери, в които лежейки пред телевизора и превключвайки лудо с дистанционното се опитвах да гледам два филма, един мач и нещо по Дискавъри едновременно... точно тогава телефона звънна... как би могъл, преди повече от два часа му бе паднала батерията, а ето, че сега продължаваше да звъни настойчиво... и то не с обикновената мелодия, а от онези, които човек специално задава за hot хора… взех го – на дисплея грееше Sunny… вдигнах... тогава тя започна да ми обяснява как имала проблем с компютъра, как някакъв вирус bugbear, как... ааа, счу ми се бира май... и знаейки много добре тази моя слабост тя ми обеща тонове бира, ако мога да дойда до четвърт час и нещо... а аз чуя ли бира – всички измерения се пречупват мигновено и сливат се в едно... срещата ни бе насрочена...

след четвърт час и нещо аз вече бях на уреченото място... ръмеше небрежно, а тъмнината бе погълнала крайния квартал... само сподавените звуци на разгонени котки нарушаваха ритмичното барабанене на дъжда... но ето че един звук заглуши ги, за по малко от секунда разбрах, че това бе ЗВУКЪТ... звук добре познат, звук на ужас, звук на страх – да това бе звукът от мотора на bmw-то й... може би след всичко преживяно чак сега разбирам защо фаровите и бяха изгасени... качих се...

след пет средностатистически минути вече разбрах, че всичко е една добре скалъпена постановка и дефакто от мен се искаше фотосесия, актова, за нов аватар... ъъъааахххххх... защо все на мен, защо... всеки виждал я на басейна в Елена би ме разбрал повече от добре, а другите блажени нека останат... категорично отказах... и това бе една от най-големите грешки в този ми съзнателен живот...

опита се ме разубеди или по точно убеди по стария изпитан трик – обиколки на околовръстното, като скоростомера да не пада под 200 и така докато не кажа да... но този път не бе познала, защото това вече ми бе прилагано и имах добре отработен тренинг... осъзнавайки това, и че се въртим в кръг – на третата обиколка се отказа и ме паркира директно в тях... използвайки верния момент бях закопчан с онези злополучни белезници за водосточната тръба за топла вода в банята й... и влезе ТО... аххх, каква захапка има само... светата инквизиция бледнее пред него и е като обикновена иглотерапия... няма да изпадам в подробности, но белезите по цялото ми тяло още крещят за него...

трябваше да мисля, бързо, целенасочено... и го измислих, иначе не ми се мисли, ако не го бях... казах и че ще уредим нещата, само да ми даде достъп до компютър... получих го, пуснах си айсикю-то... тъкмо мина полунощ и DeathKnight изгря... бях спасен...

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Не разбирам, макар че ми се иска. Защо след като всички модератори са си на мястото, някои трие темите от дъра - бъра на едро и не дава никакви обяснения защо? Вие доколкото знам сте поне 10-тина човека с подобни права. Не може кой квото си иска това да прави. Обиди ли имаше вътре, какво имаше????

Вярно е това, преместени са, извинения и от мене. И все пак как си промениха местата????

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не разбирам, макар че ми се иска. Защо след като всички модератори са си на мястото, някои трие темите от дъра - бъра на едро и не дава никакви обяснения защо? Вие доколкото знам сте поне 10-тина човека с подобни права. Не може кой квото си иска това да прави. Обиди ли имаше вътре, какво имаше????</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Сефте комендантски :-) Притеснява ги факта че темата се радва на по голяма популярност от сериозните такива:-) ЗА кой ли път ще го кажа - Тури му пепел. А в същност току що видях че постовете не са изтрити а... са сменили номер на страницата си:-) Извинения за модераторите.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Bla-bla

... а ето до каква информация се добрах с голям труд, разпитвайки из "софийските потайности"

от случаен рибар на мост над Перловската река (запазен е автентичния начин на изразяване)(моля да бъда извинен за някои изрази[:D]):

- Къцам си язе значи, требе да е било къде 12 часа ноща, заложил съм 2-3 въдици , тъман бех фърлил кюспето и чекам да къцне .. и като се чу нещо У-у-у-у-у-уууууу и доде да го вида тва БМВ-е се шмутна покраи мене, едвам успех да рипна през оградата на моста у реката. Добре че се беа събрале отдоле сума рибета тва шаране, таранки, костуре, сомове и даже некоа пъстърва видех , та паднах на меко - а ониа у БМВ-то изфучаа на къде околовръсното. Само ми разгониа рибетата.... И после таман се качих обратно и бех зел да са суша под ламбата и ония - обратно и я пак у реката - м*******а им!

от нощен пазач в краен квартал:

- Дали има тука студио за снимки? ... па как да нема! Има разбира се, тука що ленти са изщракани, що флаш карти, що нещо... познавам го това момче, помна го (показвам снимка на DeathKnight от сбирка на форума) ... о-о-о-ох големи ядове бра тука ... Е, целата работа стана така. Седа си нощеска аз и си гледам XXL по телевиз ... ъъъ така де работата си гледам ... и по едно време слушам ръццц спирачки БМВ 5-ца черен металик модел 2003г. от тия Уиндоус ОС. Сигурно софтуера нещо бе забил щото докато излезнаа голем зор видеа - то са отвараа прозорци, то са радио включва абе чудо ... най-накрая излезнаа през багажника - добре че е голем. Двама беа - по-висок и по-нисък забулени такива. Влезнаа вътре и има нема след 5 мин. дойде тва момче дека ми го показа и влезна и то. После кво стана незнам ама по-големия излезна на бегом и некак не-свой си беше , а кво е станало вътре не знам - требваше за гледам телев.. работата си де..

Засега толкова . Разследването продължава[8D][:D]

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна.[]

Момчета, смях се от сърце на това, което сте написали - и тримата имате дарба да пишете хумористични horror movies с еротична нишка и лек религиозен мистицизъм. Ако имаше още вестник "Стършел" можеха спокойно да ви вземат на работа там[:D]

А сега относно хобитата аз имам няколко и те са свързани предимно със спорт: Ски - зимни и водни, кънки, фитнес, сърф ( не съм много добре...отивам донякъде и не мога да се върна и се налага да ме дърпат обратно[V]), тенис на корт и на маса, обожавам да гледам хубави филми ( за съжаление напоследък не правят нищо качествено). Обичам да играя компютърни игри, да карам картинг, да плувам.

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Bla-bla

Бях забравил че имаше нещо за хобита в темата:-)

Попа е радиолюбител от 1987(позивна LZ3DA), ще се радвам да науча че има и други болни във форума :-)), освен това си пада по олдтаймъри (автомобили произведени преди 1970-та година), когато му вдигнат кръвното (нежните половинки;-) пише поезия а когато е на кеф проза:-) От спортовете предпочита гребане (не с лъжица;-) , колоездене и крос. Луд е по авиацията и авиосимулаторите, умира за всякаква музика без чалга (с изключение на Тъпа овца на Руслан, На теслата дръжката;-) и всичко на Тодор Колев :-)

Има още но вече станах досаден[}].

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Тя темата хобитата май отдааавна ги надскочи [:D]

Дедо попе, публикувай или изпрати едно стихотворение бре. Може и да съчиниш нещо за форума (ако работиш по поръчка). Може нещо за несподелената интернет любов, щом такива са ти творческите мотиви [:D]. Каква точно проза пишеш? Аде, ше отворим една тема, където ше творим за слава на форума[] !!! Приказвам сериозно, да не земе някой пак да си помисли, че се подигравам. Тука гледах поне на 3-4 места стихове за форума, защо да не опитаме...

И между другото: имаш ли нещо общо с духовническите санове верно или просто се бъзикаш ?!??!!?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

[8)][8)][8)][8)]Рано или късно всички полудяват[8)][8)][8)][8)]

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аде, ше отворим една тема, където ше творим за слава на форума !!! </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Колко му е да го направим, речено сторено:-)

Нямам нищо общо със свещеници и техните санове, просто съм фен на Кинг Дайъмънд което значи попкаро и от там ника ми, но понеже повечето приятели вече се обръщат към мене с "попе" реших да сменя имиджа и да се позапопя:-))) Колкото до прозата, трябва да ти пратя нещо или да постна ( ама ме е срам все още;-),за да ми кажете вие какво е . Нещо средно между фентъзи хорър и научна фантастика гарнирано с хумористични елементи:-) Аматьор съм си за това няма да видите нищо от мен докато не спечеля поне наградата Хюго:-) За стихотворенията не ми пука толкова.

17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Bla-bla

Докере то всичко това хубаво, но къде във цялата история се вписва онази очарователна девойка която първо се казваше Елена, като Хубавата Елена, а след това Светла? Изобщо имам чуството че свидетелските показания са лрко фалшифицирани.

Я да видим сега чие хоби е разследване на криминални случаи и да видим кой от участниците в историята крие нещо...

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Bla-bla

Popkaro, не се срамувай да постнеш едно стихотворение. И аз така като теб си имах някакви спирачки да не постна нещо, но една вечер след яко запиване с Уиски, постнах. Трябва само леко така една бутилка и си готов падат всички задръжки. Ако си навит пише в моята тема, тамън да сме двама, повече внимание да ни обърнат[].

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 15 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе