Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 79

Откъде идва nick-а ви?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2004

Откъде идва nick-а ви?

Преди време много четях научна фантастика и книги свързани с космоса и мистерии. Попадна ми една книга "Ние от космоса" на един руски автор за всякакви необясними явления от рода на извънземни, Бермудския триъгълник и т.н. В тази книга имаше статия за едни африкански племена - наричат се ДОГОНИ, които от хилядолетия си предават от уста на уста знания, които тепърва стават достояние на науката и е необяснимо как те са се сдобили с тях. Та в тези легенди живота на земята е създаден или пренесен от същество на име NOMMO (пиша го на латиница за да не го чете някой като ХОМО). Тази история много ме заинтригува и когато М-тел пуснаха първия си СМС-чат избрах това име за ник. Някой бил ли е в този чат преди около 2 години. Не може да не ме помни. И аватара ми също е автентична рисунка на NOMMO. Струва си да се прочете повече по въпроса. Много е интересно.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Откъде идва nick-а ви?

г-н Техника [:D][:D][:D][:D]

Моят честно казано идва от преди 4-5 години.. като бях млад и в сила и си падах по купоните и т.н. и все на другия ден разглобен бях и така разкатан...

а инак и аз като повечето тук съм сменил доста никове, но това ми е първият в този форум

А Raid, това за ника ти направо ме заби [:D]

GTA играл ли си? [:D]

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Откъде идва nick-а ви?

Така ми викат всички познати - умалително от името ми (Христофор). И... тъй като аз съм си аз независимо дали във форумите или кю-то или real life си го исползвам и като ник.

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Така моя си идва от лудостта.Всеки е чел Сервантес.Моите приятели ми викаха:"Луда си за връзване."

Оттам на мен ми хрумна като Донкихот ли и ето ми ника. Наи лошото е ,че взеха и в реалноста да ми викат така.

<div align="right">Originally posted by DoHKuXoT*-*02/03/2004*:* 06:42:03</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ама ти жена ли си?

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Откъде идва nick-а ви?

//offtopic

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">А Raid, това за ника ти направо ме заби [:D]

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*02/03/2004*:* 10:26:07</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Конкретното изпълнение беше култово[:D]: oсем от осем на de_dust2, като контра, с 2-2.

А що се отнася до GTA - да, пробвам почти всичко добро, което излиза. Няма друг начин - децата ми са на подходящата възраст, и ме зарибяват и мен

7. Тук е от
    Feb 2004

Откъде идва nick-а ви?

Да Sunny жена съм .Предполагам не пречи??[:D][]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Откъде идва nick-а ви?

Мдам. То и моят ник вилнееше едно време в контрата и делта форс... Древен е той и история има във името му, само дето беше D3BEP. D3BEP се регистрирах и тука във форума преди месеци, обаче не ползвах ника си и в последствие някакви какички ми наводниха пощата и паролата ми се загуби... После не можах да си възстановя ника, но явно форумът ми го помнеше и за новия ник се наложи нова поща и ново име. И сега е D3BEPP, което е по - неавтентично, но малко по - ръмжащо.

А от горепосочените болести се радвам, че успях да се излекувам навреме. Сега игри почти не играя.

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Откъде идва nick-а ви?

Моя идва от името ми Юлиян.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Откъде идва nick-а ви?

Един път докато спях сънувах нещото много яко и ми хрумна ника Zygot .

Събудих се ,написах го на лист хартия и пак си легнах .

Чак след няколко месеца осъзнах ,че съня ми е бил преплетен с играта Mаster of Orion в която един от императорите с които играеш се казва така !!! Какво да ви кажа мания !!! от 10 години я изграем тази игра с баща ми и не ни омръзва .

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да Sunny жена съм .Предполагам не пречи??[:D][]

<div align="right">Originally posted by DoHKuXoT*-*02/03/2004*:* 10:50:10</div id="right">

Изобщо не пречи, даже напротив:-)) Просто съм се объркала заради nick-a ти[]

13. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Откъде идва nick-а ви?

И моят идва от името ми - Николин

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Откъде идва nick-а ви?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">г-н Техника [:D][:D][:D][:D]

Моят честно казано идва от преди 4-5 години.. като бях млад и в сила и си падах по купоните и т.н. и все на другия ден разглобен бях и така разкатан...

а инак и аз като повечето тук съм сменил доста никове, но това ми е първият в този форум

А Raid, това за ника ти направо ме заби [:D]

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*02/03/2004*:* 08:26:07</div id="right">

Kak да ти кажа - другия ми ник в CS е non_CTAMAT - та си помислих че няма да е много удачен тук [:D]

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

Преди бях манияк на тема Автомобили та .... абе луд за връзване. Цялата ми стая е все още в плакати (мързи ме да ги броя но са повече от 50 [] Та в това добро славно време се писах VISION ... можеби около година, а може би повече. Преди малко повече от 2 години тръгнах да влизам в IRC а там този ник беше зает. За това реших да огледам какво има в стаята ми което да звучи добре и хоп - Smart Crossblade. От тогава никът ми навсякаде е такъв []

edit: Сега си преброих плакатите в стаята (тези на коли + мотори) - 66 [:O]

17. Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

varbancho идва от името Варбан Брястов [:D]

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Откъде идва nick-а ви?

мииии... често да в кажа - не знам...

аз си мисля, че един приятел за първи път така ме нарече... и то по незнайни причини, но сега това той го отрича... та... някъде.... в... даленото минало е забулена историята...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 6 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Идва ли краят на Li-Ion акумулаторите?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 15-05-14, 11:32
  2. Идва ли нов ледников период?
    От Mega във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 20-02-12, 23:16
  3. Бърза помощ идва с “Порше” ??!!!
    От Tommorow във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 22-05-07, 00:24
  4. 3D Mark 2005 идва, вие:
    От DeathKnight във форум Анкети
    Отговори: 29
    Последно: 06-10-04, 11:22
  5. P2P - идва ли тяхното време???
    От sven във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 04-03-04, 04:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе