Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 79

Откъде идва nick-а ви?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Откъде идва nick-а ви?

<font color="blue">//offtopic даже и за Дъра-бъра

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">мииии... често да в кажа - не знам...

аз си мисля, че един приятел за първи път така ме нарече... и то по незнайни причини, но сега това той го отрича... та... някъде.... в... даленото минало е забулена историята...

<div align="right">Originally posted by Dockera - 02/03/2004 : 18:48:53</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Dock, как не знаеш бе ?! НОСИШ... това е основното... на пиене носиш; като те гледам такъв голям, на бой не може да не носиш; на мъчения носиш (спомни си за НЕГО [8D])... и тухли четворки няма да са ти проблем, мисля... какво друго му трябва на един Docker [:D][:D][:D] nick-а ти си е баш на място !!!</font id="blue">

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Откъде идва nick-а ви?

Slero, то това в последствие се изясни и си пасна много добре... ))

ни го смянам за нищо... )

4. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Откъде идва nick-а ви?

Мххххххх Кхххххххх Хххххххх ми е името и така реших да се запиша : mxkolev

Името е редактирано след молба от участника
    kod

Sunny я покажи някоя снимка в по горната тема да те видя какво си слънце[8D][:D][^]

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Откъде идва nick-а ви?

Един древен мъдрец е казал: Внимавай, когато гледаш към Слънцето... да не ослепееш !!!

А може би ти проявяваш недоверие ?!? [:D]

6. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Откъде идва nick-а ви?

Aз трябва ли да обяснявам от къде идва моя ник [:D]

Всъщност, аз нямам нищо общо с Кайсия! На баща ми са му викали така, като е бил млад и после приятелите му, като не ми заели името ми викали на мене - малката Кайсия.

А от там чули и мойте съученици в училище и съм Кайсията от 3-4 клас, та до днес. Тя така ни се казва и фирмата де

7. Тук е от
    Mar 2004

Откъде идва nick-а ви?

Моя иде от това че сум уникален и неповторим всички са чували за бели лястовици [:D]ама за бели гарвани ?

А и отделно че като бях малък Гарвана ми хареса (филма 1-ба част )

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"Мххххх Кххххххх Ххххххх ми е името и така реших да се запиша : mxkolev

Sunny я покажи някоя снимка в по горната тема да те видя какво си слънце[8D][:D][^]

<div align="right">Originally posted by mxkolev*-*02/03/2004*:* 18:34:07</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Който е искал ме е видял на сбирките на Сетком. А който иска да ме види - да се прежали и да дойде на следващата[:D][:P][]

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Откъде идва nick-а ви?

Dockera и на високи скорости носи и на бой носи, на канадска не носи много, ама то щото на бира носи[]

11. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Откъде идва nick-а ви?

Добре че е Dockera, та да носи....

http://dockera.data.bg/

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Откъде идва nick-а ви?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Нямам нищо общо със свещеници и техните санове, просто съм фен на Кинг Дайъмънд което значи поп каро и от там ника ми, но понеже повечето приятели вече се обръщат към мене с "попе" реших да сменя имиджа и да се позапопя:-)))

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> Мисля че това обяснява всичко. Не съм рус със сини очи;-) , както скоро ще видите в темата за юзърските снимки;-)

13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Откъде идва nick-а ви?

Веднъж си ровех кротко в интернет и хоп намерих нещо, което ме интерисуваше в един форум (SetCom) но, за да постнеш трябва да се регистрираш. Първото, което ми дойде на ум, за да не го забравя в последствие е основният ми е-майл (ru-boy@ ...). A, защо ru-boy, ами от първите две букви от името ми тире и boy. По-удачно щеше да е ru-men, може би.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Откъде идва nick-а ви?

Jenny=Джени

Произлиза от акта ми за раждане. []

16. Gadget
    Guest

Откъде идва nick-а ви?

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Добре че е Dockera, та да носи....

http://dockera.data.bg/

<div align="right">Originally posted by breiii - 03/03/2004 : 01:46:39</div id="right">

Абе тва му е трудно сам да носи

Иначе моят ник е пределно ясен и няма какво да се обяснявам

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Откъде идва nick-а ви?

Aми ника ми идва от това как играех на времето QUAKE 2. Понеже не бях с много добри рефлекси в началото, много ме убиваха. Но имаше един момент в който се "родих", почнах да използвам само CHAINGUN-а със 300 патрона и Quad damage. И почнах да си им го връщам, т.е. като подгонех някой докато не умре или не ми свършат патроните не спирах. Ако го убиех то продължавах докато тялото му не стане парчета [:P]. То и в момента като играя на мултиплеър почти винаги ми е такава тактиката, скорострелно оръжие + един "малък" Берзерк в атака. винаги дава резултат. Те оттогава ми кзаха че съм ЛУД за връзване и аз викам като ще ми викат така, поне да ми викат така и в играта. [:D]

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

Откъде идва nick-а ви?

Моят nick разбира се не идва от името ми. Казвам се Ивайло и просто не виждам, как може да стане...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Идва ли краят на Li-Ion акумулаторите?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 15-05-14, 11:32
  2. Идва ли нов ледников период?
    От Mega във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 20-02-12, 23:16
  3. Бърза помощ идва с “Порше” ??!!!
    От Tommorow във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 22-05-07, 00:24
  4. 3D Mark 2005 идва, вие:
    От DeathKnight във форум Анкети
    Отговори: 29
    Последно: 06-10-04, 11:22
  5. P2P - идва ли тяхното време???
    От sven във форум Мрежи
    Отговори: 6
    Последно: 04-03-04, 04:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе