Моя сам си го измислих . Защтото ми се иска да получвам всичко на готово , но не се получава [:D]
Моя сам си го измислих . Защтото ми се иска да получвам всичко на готово , но не се получава [:D]
ами , "smarty" идва от "dummy", което значи "прост/тъп/тъпигьоз/ренде/бруст/чукундур/овчар.../....../пожарникар/кондуктор/фуражка/мозък...
и така, по асоциациите до:
"абе шефе, ти гледаш ли рибки ?
- Не !
- Значи си пИдераст !"
Амииии... едно време като играех активно Quake бях мнооого добър с Railgun-а. Kато излезе Quake 3 веднъж един приятел с когото игаехме редовно каза че като взема Railgun ставам като Xaero на nightmare и от тогава съм Xaero. :-)
Моят нищо не значи. Просто преди 6 години трябваше да си измисля ник....дойде ми на устата това име и го изплюх на глас []
king_pin пзначава важна клечка,мафиот(е освен това означава и средната кегла при боллинга)!!!
Ника ми се състои от три прякора които ми лепнаха на различни места.Като съм използвал само главните букви.Когато си избирах ник той трябваше да откговаря на опроделени критерии да е кратък, лесно запомнящ се, и да е свързан с нещо.Прягорите ми бяха твърде големи и не ми се разделяше с тях(всеки от тях е твърде различен)[8D][8D]
Едно време много се зарибих по една програма за смесване на семпли/луупове, а именно Mixman Studio. По-късно като почнахме да цъкаме игри по залите, един приятел ми помогна с избора на прякор повлиян от програмата, като ме посъветва да променя второто "m", да бъде голямо. И така.
В последствие този ник съвпадна с хобито ми и с това което се занимавам, бая народ ме знаят като MixMan-а, Mix, или дори Mixer (ivo80 [] )
Ами Хисарският поп е първия български аудио(а и не само аудио) пират. Издал е 16 нелегални албума по времето на Тато. Може да се каже и че е родоначалник на Българския фолк[]
Понеже съм "весел" по природа и "доволен" от живота... То в nick-a си го пише[][][][][]
Казвам се Бойко, някъде в 4 ти клас ми го измислиха в кварталната банда "Боко клечката". Големи поразии сътворихме. Тва беше в социализма още (68ми набор съм). От тогава близките ми приятели все Боко ми викат. Тогава още нямаше Чоко и Боко-филмчето. После като доде времето ма ICQ то, някакъв си французин ни беше взел ника, така добавих още едно В, за симетрия.
Преди време се свирясвахме с един приятел било у тях, било у нас да играем Мортал Комбат в мрежа. Той беше МартоКан, а аз се кръстих МиткоСан. Ника го съкратих, просто защото ме мързеше да се регистрирам с толкова дълго име. []
Aми аз като влезнах тук за първи път, и си казах:
Бреййй какви никове какво чудо
И докато си цъках с език реших да си го оставя за ник...
Ами не знам все нещо трябваше да се измисли и се двуомях между Корел Дръв, _ЙаЗа и второто надделя щото е по кратко.
Накарайте мързела на работа чИ да вЪ научи на ум.