Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 97

Какво мислиш за човека

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

Много тих и спокоен човек - отвътре какво му е обаче - не знам. Отговорен, с тънко чувство за хумор, леко вглъбен в себе си. Не обича да натрапва присъствието си или да досажда. Малко хакерче си пада. Организиран и подреден човек. Ако малко се отпусне и започне да говори - лесно ще стане душата на компанията, тъй като лесно влиза във всякаква тема, умее да говори и да се изказва, а чувството му за хумор го прави неотразим[]

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Какво мислиш за човека

красива, чаровна, лъчезарна, мила и добра...

невероятно отворен и искрен човек...

още по-добър шофьор... :Р

като не знае нещо - пита директно... и не се притеснява от това, че някои ще сметат въпроса за излишен или глупав...

на кинотематиката леко ме разочарова - но ще го поправя това скоро време аз...

4. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Какво мислиш за човека

Добро дете е.

Определено знае що е красива жена.

Интелигентен като за докер.

Щедър, независтлив, неегоистичен - тези 3те качества много ги ценя във всеки 1 човек, ако присъстват разбира се.

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

Бързо да се вмъкна да пиша за моя любимец ( и не само мой де[])

Не съществува тема на разговор по която Dockera да не вземе отношение, независимо дали става въпрос за ядрена физика, астрономия, психология, любовния живот на пингвините или секса между индианец, бял и негърка, да не говорим за компютрите. Доста се раздава за хората, особено за приятелите. Малко си разпилява енергията в различни посоки, но смятам да се погрижа за това, както и да го просветя на тема кино, че малко е назаднал в това отношение.

Никога няма директно да се заяде с някой, но ще го направи по възможно най-финия и иронизираш начин, така, че другия да се скрие в миша дупка и да си каже "По-добре да ме беше напсувал направо"

Като се разлигави може да удари в земята и най-лигавата жена.

С него човек се чувства безкрайно удобно и приятно, никога няма да те натовари с някакви проблеми, винаги ще ти обърне внимание, дори и да му пуши главата от работа. Зареден е винаги с оптимизъм и усмивката не слиза от лицето му. Много нежен, което кара жените направо да припадат по него, понеже знае перфектно как да се отнася с тях.

Сега цитат от нещо за зодията му:

Обикновено бачкат нещо което няма нищо общо с физическия труд . Тъй като са интелектуалци много им се отдават професиите свързани с писане , дизайн , журналистика , счетоводство и други подобни , <font color="orange">а с появата на компютрите - направо гепиха Господ за ташаците ....... </font id="orange">

//Ivo80, sorry, изпреварил си ме, но толкова много писах, че не ми се трие.

Нека следващия да пише за Ivo80, а не за мен.

//offtopic

Промених малко правилата, защото иначе се трият постове, които са писани и мислени доста време.

4<font color="red">. Ако двама или повече участици пишат по едно и също време, поради което се получават повече от едно мнение за определен потрбител, следващият в играта пише за този от тях, чието мнение е първо по време.</font id="red">

6. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Какво мислиш за човека

Съни ... не съм я виждал на живо но пък от снимките останах с доста добро впечатление, мн. добре сложено тяло. Явно не обръща внимание на малките детайли - не е забелязала, че ivo80 го пиша с малка буква... дружелюбна, бива я за компания

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002

Какво мислиш за човека

Типичен норд ийст гангста тип:-) Студена интелигентност, хаплив език и задръжки, които остават на закачалката щом тръгва на купон. Предпочита марковите алкохолни концентрати. Хип хоп субкултурата е негова страст,а черната музика е в кръвта му.

Няма расови предразсъдъци спрямо жените, стига да му се подчиняват. ( нищо лично брат:-)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Какво мислиш за човека

Е тоя е пълен антипод на всичко духовно (попско).

Разбира от това онова, не бих казал че е прос кът пън, ама сигурно е расал в гората, взаимствал е прическата си от някой близкорастящ храст, но тр да призная, че мн му отива.

Понякога го избива на хомосексуализъм (по-точната дума е ********ия, но очаквам да се модерира от някой съвестен модер).

Антипревърженик на дивата чалга, но не би простил на повечето певачки от бранша.

Скромен, с характер.

Пие с мярка, но пък с кеф, особено ако го черпят за спечелен бас.

Веселяк.

Самотник.

Никога не се предава.

Мисля, че му отива мотото "Още мога" (като още е в смисъл на повече).

Време му е да се задоми и да си роди деца :+)

...има още много да се казва за него, но в момента блокирах.

10. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

ivo80

Признавам, че го подцених в следствие предубедеността ми относно първите две цифри от ЕГН-то му.

Започва все повече да ми харесва начинът му на мислене.

Трябва да поработи над ясно изразяване на емоциите си, защото ми се струва прекалено сдържан и монотонен.

Фактът, че държи на най-малките детайли говори, че е спретнат, подреден и стриктен към задълженията си човек.

11. Gadget
    Guest

Какво мислиш за човека

Profita

За нея Docko ме открехна, причина за повишена активност във форума не само от мъжки пол, аватарът и има много общо с нея (поне на снимка), ако е някой мръсен тип ще си помисли други неща, за това как тази дама се препитава, но такъв тип заслужава брутален бой. Това, което виждам аз в тези очи е силният характер, който може да сломи всеки попречил й се на пътя. Липсата на надменност я прави желана за дълги разговори на брега на морето под лъчите на пълната Луна. Не знам дали носи на пиене, но има данни за багаж в главата. Не мисля, че е срамежлива, дори доста "отракана". Ясна и директна, но политически грамотна в действията си. Не търпи откази или повреди. Контакт с личността - not yet available

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Какво мислиш за човека

Айде и аз на хорото

Gadget. Симапатяга, страхотен за компания, невероятен танцьор. Подхваща всичко с търпение и упоритост. Определено има добри вкусове за жени. В комбинация с Доко са опустошителни въ всяко едно отношение.

13. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Какво мислиш за човека

Точен човек, поне такива са ми впечатленията от форума нямал съм възможност да се запозная, но може и да стане. Обича хубавите неща като бира и т.н.

14.  

15. Gadget
    Guest

Какво мислиш за човека

glarus

На всяка манджа, мерудия

16. Тук е от
    Feb 2002

Какво мислиш за човека

Gadget - chesto tvurde kritichen, razglezda vsichko krasivo pod mikroskop i vinagi mu namira kusuri :P, ne moze da mu se zaradva ot surce, a vinagi razmishliava nad nego dokato stigne do izvoda che ne moze da e suvursheno . Ne nosi na piene, no moze da bude dushata na kompaniata kogato e v dobro nastroenie. Logichen, nahodchiv i kombinativen. Dosta shiroki interesi, obicha hobitata si i im otdelia dosta vreme. Dobur priatel i suvetnik, osobeno za neshtata svurzani s win .

17. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

Gadget

Винаги сериозен.

Подчертана дипломатичност в изказванията.

Суров.

Запознат с материята ИТ.

Не понасящ отклонения от основната тема, клонящи към непристойно поведение или глезотииски драсканици.

Добър танцьор? Уау - това непременно трябва да се провери ;-)

Човекът, без когото Доки не излиза да пие любимата си бира.

<font color="gold">"Докера & Гаджет" ООД

Адрес на управление - бул. "Най-близката бирария" № колкото може да носи

МОЛ: Докера и Гаджет

Предмет на дейност: ръчкане в компютърни кутии с цел пълното им разрушаване [шега]

Семеен статус - (по последни данни) : неженен (но и на него няма да му се размине с тази лъчезарна усмивка)</font id="gold">

Тъй като по правило този който напише втори за даден човек по едно и също време, не е обект на обсъждане от следващия участник, моля, подчертавам да НЕ се пише за мен. (малък трик за когото изказвам искрените си извинения).

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Какво мислиш за човека

Profita, готин човек е, обича тънкият хумур, което много ме радва, но и на дебелашки шеги не обръща много внимание, ако не са лични! Пада са по табиетлииските работи, още повече ми харесва, обича марковияят алкохол и знае как да го приема. Евала, а двете със Sunny са голям тандем[:D][^][]!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 7 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. КАКВО Е S-ВИДЕО КАБЕЛ И ЗА КАКВО СЛУЖИ?
    От monto във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 28-04-15, 13:51
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 12
    Последно: 01-08-13, 09:49
  4. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  5. Отговори: 23
    Последно: 02-11-08, 11:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе