Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 39 от общо 39

колко са гнусни някои доктори ??

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2004

Не не. Мойто Джипи, една тъпа ***** бие всички рекорди за олигофрения. Виждаме се много рядко към 2 пъти на три години. Ама най-лошото е че ми изгуби ЗДРАВНИЯ КАРТОН.

Като ми се случи нещо, ще ходя на частно.

Иначе познавам 2ма хирурзи. Кефят ме - кефи ма философията им за света. МНОГО ИЗКРИВЕНО МИСЛЕНЕ.

<font color="orange">Mod EDIT Sunny: Опитай да замениш 4-ката с "ч" и да четеш какво си написал преди да го пуснеш, защото това е последния път, в който ти оправям поста!</font id="orange">

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

@g_ishkitiev,

вземи смени заглавието на тая тема, че наистина взе да дразни. Както казаха по-горе хората, лекарите могат да бъдат всякакви, но не и гнусни. Това, че не всички са добри е ясно - няма каво да се спори по въпроса. Това, че ти си попаднал на такъв - лош късмет. Като споменах в първия си пост народните лечители имах предвид точно твоя случай и подобни (навехвания, изкълчвания). Не съм искал по никакъв начин да обиждам лекарите. Възможно е някой от тях да могат да правят и такива неща (да наместват), но аз не съм попадал на такъв - пак лош късмет .

Относно GP -та, не знам как е при вас, но моето GP се води към една частна клиника "Еквита". Има и други GP-та, както и лекари специалисти. Имат си собствена бърза помощ. Та, мисълта ми беше, личните лекари са си на работно време, а през останалата част на деня има дежурни. Така по което и време да се обадя никога не ми отказват, т.е. има 24 часова "поддръжка" [] и хората (лекарите имам впредвид) могат да си почиват.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не не. Мойто Джипи, една тъпа ***** бие вси4ки рекорди за олигофрения. Виждаме се мноо рядко към 2 пъти на три години. Ама най-лошото е 4е ми изгуби ЗДРАВНИЯ КАРТОН.

Ко ми се слу4и нещо, шодя на 4астно.

Ина4е познавам 2 ма хирурзи. Кефят ма - кефи ма философията им за света. МНОГО ИЗКРИВЕНО МИСЛЕНЕ.

<div align="right">Originally posted by Vespasian*-*22/04/2004*:* 21:47:21</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

@Vespasian,

Има ли някакъв начин да си корегираш стила на изразяване? Огледай се, ако не из целия форум, то поне в тази тема колко души пишат по този начин. Ако искаш да си част от тази общност, поправи си поне правописните грешки.

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Както е казал народа:да не ти влиза майстор в къщи[:D]

При медиците ситуацията е точно същата,само дето къщи е вашето или на ваш роднина тяло,за съжаление

100% съм убеден,че всеки сблъсквал се с тях и със...хммм...лично аз думи нямам да опиша това нещо точно....ГНУСНО е много точна дума,вулгарна да,но точна

Но в едно са 100% прави:радвайте се приятели,че все още в тази сфера бушуват отминаващите бури на постсоц обществото ни,имаме още годинка две да се порадваме на ефтино здравеопазване

За тези които не знаят за какво говоря:изграждане на зъб във холандия струва 1300 евро,ако недай си боже се случи да лежите в болница месец ше плащате за това цял живот,и то солено...може би и децата ви трябва да плащат за вас

Навсякъде по света качественото мед обслужване е достъпно само за богатите,по изключение за хората върху които се тества нов оперативен метод(примерно) или за шепата щастливци преминали между капките(не от друго,а от кумова срама,да има после какво да излъчва Дискавъри,как бездомник се сдобива напълно ФРИИ със безплатно атомно сърце от Нто поколение)

Лично аз ги разбитам донякъде,живеем в преходни времена,може би има и съвестни медици(не съм се сбъсквал с подобни уви)........останалите просто си играят с живота на хората:с други думи,плащаш или сбогом,плащаш или ше те лашкам насам натам докато си платиш,плащаш или жена ти ше ражда 20 часа вместо 3 без болка....но както се казва такъв е живота,все пак това е една от реалностоте дори и в развитите демокрации[:D],почина не е наш

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Вижте сега, ако някой не ме е разбрал правилно. Въпреки, че съм лекар казах, че сте напълно прави за доста от нещата. не защитавам никого, а няма и как да го сторя. Реалността е такава наистина. Аз честно го признавам - доста неща са опорочени до степен наистина на вулгарност, особено както бе казано в областта на организацията на здравеопазването, снабдяването с медикаменти, отношението към болните. Потърпевши са главно пациентите, но донякъде и лекарите. Главният виновник за мен са не толкова хората, а системата (макар че донякъде пък хората правят ситемата), която не дава възможност на истински кадърните и умни лекари (дори още от студентската скамейка) да прогресират. Ако искате вярвайте, но въпреки че в София са повечето големи светила и има апаратура, точно в София наистина е много по-нажежено положението. Понеже има все пак доста платежоспособни хора в столицата, болшинството лекари наистина са станали алчни до безбожие, казвам го и като лекар и като обикновен човек. Алчността и корупцията има корени повече при т.н. специалисти в болниците(особено хирурзите и гинеколозите), които се считат за светила, а не толкова за GP-тата, ако им знаете хала няма да им завиждате. В провинцията има много повече останали т.н. старомодно мислещи лекари, които обичат работата си. Тук в Плевен имам приятел GP, който и на сън да го бутнеш, скача и отива да помага, дори да не си му пациент. Аз лично също изпитвам страшно удоволствие когато мога да помогна по някакъв начин да се излекува пациента. Вярвам, че в много от колегите е запазено това чувство. Мисля, че доста лекари ги е невероятно срам (поне в началото, докато не са претръпнали) да се принизяват като таксиджиите за бакшиши, но като ревне жената и детето, че няма това онова и цялата ценностна система се срива някъде по трасето. Който е безгрешен той първи да хвърли камъка.

Истината е някъде там, беше казано в един филм...

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Аз не мисля, че трябва да се променя заглавието. Все пак той уточнява, че става дума за НЯКОИ лекари, а не за всички.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2004

pland, VanDan прави сте. Ако внимателно бяхте прочели предишните постове щяхте да видите, че половината не са съгласни с отношението към лекарите. Но нека не се обиждаме. Защитата може и да става и без толкова ядни забележки, като финансовото състояние. Аз по професия съм вирусолог, а не лекар. Работил съм в АГ и знам как стоят нещата. В момента взимам 153,67 лв, но не го повдигам на въпрос (до момента). Обръщам се към всички - нека спазваме добрия тон. Че държавате е абсурдна, че здравната реформа е абсурдна, че управниците са ни абсурдни - еми така е. Но защо да се "избиваме" и обиждаме. Нали всички претендираме че сме над тях (лошите неща и абсурдите).

<font color="blue">===off/on topic===

Предлагам някой модератор да заключи темата, докато още се спазва добрия тон в мненията, за което се съмнявам че ще продължи дълго.

===off/on topic===</font id="blue">

10. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> D3BEPP: Като отида на лекар, знам в 90% от случаите кои изследвания трябва да се пуснат, кои диагнози трябва да бъдат отхвърлени; гледал съм рентгенови снимки, имам таблици с показатели на изследвания и всичко понадлежи на проверка.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Моите уважения,но медицината е доста неподходяща за хоби.Няма нищо лошо в това човек да чете и да се интересува,но прилагането на тези "знания" в практиката е опасно.Полвинчатите знания са недопустими,когато се касае за човешкото здраве.Тук включвам е така наречените народни лечители.Процента на хората с някакви "способности" сред тях е нищожен като останалата част са шарлатани.

Колкото за докторите,това е любима тема на хората.Можеш да чуеш най-причудливи истории,предавани от уста на уста.Както някой беше казал по-горе - българина помни само лошото и бързо забравя доброто.Казвам го от личен опит и това се отнася не само за медицината.Най-лесно е да се обвиняват лекарите,защото те са предния фронт на здравеопазването.Мисля,че "корена на всички злини" е нагоре по администрацията."Здравната реформа" за която се заговори още преди 10 ноември и която се провежда оттогава е смехотворна и мъртвородена.Наскоро ходих при един приятел рентгенолог,да го видя.Човека беше свършил лимита за снимки.Дойде една жена със съмнение за бронхопневмония за снимка.Рентгенолога и обясни,че няма лимит и тя трябва да си заплати иследването,а тази жена има съвсем редавна медицинска застраховка.Нали се сещате какво стана и кой отнесе ругатните.Трудно се работи в при тези условия и това заплащане.Колегите работят на 2-3 места,защото като отидеш в магазина, не те питат лекар ли си,какъв си.За да бъдеш добър професионалист,трябва да имаш самочувствие,спокойствие,възможност постоянно да повишаваш квалификацията си,а не да мислиш постоянно как да закърпиш месеца.Така тръгва и корупцията(за съжеление).Аз се мисля за човек отдаден на професията,но ако трябва да избирам между оцеляването на семейството ми и корупцията.................

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Заключвам темата, не защото не е спазен добрия тон, а защото е изчерпана!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. някои знае ли
    От chano във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 04-12-10, 17:41
  2. някои да знае
    От pentiumcho във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 17-05-05, 07:41
  3. Някои има ли Sub за Taxi 3
    От okli във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 19
    Последно: 10-04-03, 23:06
  4. Някои знае ли?
    От okli във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 08-04-03, 16:31
  5. QoS знае ли някои как да го ...
    От hipo във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 28-02-02, 20:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе