Става дума за сравнително студена и малка стая около 10-12 кв.м. До момента съм използвал духалка 2kW, ама нещо ми се струва, че това не е най-добрия вариант откъм икономичност и удобство. Пък и на нея смятам да и намирам приложение другаде и без това. Иначе горе-долу стопля, но като се изключи само за няколко минути изстива отново стаята и айде пак... Затова съм се замислил дали няма да е по-добре да я сменя с маслен радиатор, спрял съм се засега на DELONGHI TRD-0820ER (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09012668). От друга страна пък ми хвалят конвекторите, казват че под 1500W би се справил с такава квадратура и били уж по-прецизни от духалките и следователно малко по-икономични. За маслените радиатори нямам представа, както и за конвекторните радиатори, за които напоследък гледам добри думи се казват из форумите... И ето че се заформи дилема.
Та търся нещо, което да не се окачва на стена, на цена до около 250-300лв на този етап. Градът е Варна. Всякакви мнения са добре доши, мерси предварително!