Вариант 4 най-добрия - дръвца с камина (може и метална) - от това по-хубаво отопление няма...
Вариант 4 най-добрия - дръвца с камина (може и метална) - от това по-хубаво отопление няма...
Да идеално е ама да си имаш иконом да ти мъкне дръвцата и да ти почиства по 5 пъти на ден. А нощем като ти се спи и дръвцата изгорели кво прайм?
Много ще си ходи на новия пряснобоядисан апартамент. Може и малко кюмюр за по-добър ефект. Напролет човека ще има дизайнерско градиентно оцветяване на помещението съдържащо цялата сива гама.Първоначално публикувано от glowndark
На мен пост #10 на bobivg ми звучи доста резонно.
30кв.м. е голяма площ за отопление с конвектор, само един конвектор няма да се справи, трябва да са два мощни конвектора поне по 2000 вата.Адакс 2000 вата го дават да отоплява до 18 кв. метра.Ако са Адакс най-евтиния с мощност 2000 вата е 400 лева. Проблема при теб е, че нямаш комшии които да ти помагат с отоплението острани, отгоре и отдолу. Това означава, че ще имаш много големи топлозагуби. Разхода на ток с конвектор при теб ще е много голям а и се очаква повишаване на цената на битовия ток. Според мен е най удачно да вземеш качествен мощен марков климатик с който да отопляваш без проблеми хола си и с него ще можеш да подпомагаш и отоплението на съседните помещения при нужда.
Този пост е редактиран от GLARYS; 21-10-22 в 22:48.