Става дума за сравнително студена и малка стая около 10-12 кв.м. До момента съм използвал духалка 2kW, ама нещо ми се струва, че това не е най-добрия вариант откъм икономичност и удобство. Пък и на нея смятам да и намирам приложение другаде и без това. Иначе горе-долу стопля, но като се изключи само за няколко минути изстива отново стаята и айде пак... Затова съм се замислил дали няма да е по-добре да я сменя с маслен радиатор, спрял съм се засега на DELONGHI TRD-0820ER (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09012668). От друга страна пък ми хвалят конвекторите, казват че под 1500W би се справил с такава квадратура и били уж по-прецизни от духалките и следователно малко по-икономични. За маслените радиатори нямам представа, както и за конвекторните радиатори, за които напоследък гледам добри думи се казват из форумите... И ето че се заформи дилема.
Та търся нещо, което да не се окачва на стена, на цена до около 250-300лв на този етап. Градът е Варна. Всякакви мнения са добре доши, мерси предварително!

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от imrahil
 Първоначално публикувано от imrahil   .Аз като нося тела за лум. лампи и трябва да са влагоустойчиви под IP 55 направо ми ги връщат. Друг е въпросът тази влагоустойчивост колко отговаря на истината.... Тук даже ме подсещаш за цяла нова тема....Бях го забравил този проблем, но сега като застудя пак се сетих за него...
 .Аз като нося тела за лум. лампи и трябва да са влагоустойчиви под IP 55 направо ми ги връщат. Друг е въпросът тази влагоустойчивост колко отговаря на истината.... Тук даже ме подсещаш за цяла нова тема....Бях го забравил този проблем, но сега като застудя пак се сетих за него...  Банята....
 Банята....