Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 51 от общо 51
Like Tree7Одобрявам

Избор на Конвектор Atlantic vs. Diplomat

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Отговор: Избор на Конвектор Atlantic vs. Diplomat

Ще копувам конвектор на елдом и ще споделя. в Момента се отопляваме в 3 стаи с 3 конвектора и цената за ток ни е 150лв, квадратурата на жилището е 90М2, но не оспорвам факта че и съседите ни греят, понеже по празниците се поозорихме.

ПС: надявам се шума от пукане да е оправен.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

Оправен е .
    Ползвам ЕЛДОМ конвектор 1500W с електронен термостат от началото на сезона и съм много доволен. Затопля относително бързо и след като достигне настроената температура се "кротва" и премигва, че загрява от само от време на време.
    Хубаво е че съседите около теб отопляват, а при мен от всички страни е студ. Апартаментите са празни, но конвекторчето се справя TEST .

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

За топли южни апартаменти или за топлени от съседи апартаменти стават конвекторите.Стават и за малки помещения до 12/13 квадрата.

Ако обаче имате 6 външни стени като Касапа или 4 външни стени като мен и съседите ви са в чужбина ...

С два конвектора зимата ще се радвате на сметки под 150 лева, а сметки от 250-300 лева ще са "нормални" за вас ...

Така или иначе ел.енергията поскъпва, така че едва ли ще е изгодно отоплението с високо консумиращи уреди ...

Конвектори и аз имам 2 броя.Имам и духалки 3 броя.Едната е делонги и не се чува че работи, нито се усеща течение.
    Единият конвектор съм го връчил на колега и чакам от засада да видя какво ще му сервира ЕВН

Предупредил съм го ама, той е луда/дебела глава ...

5. Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    Варна

Конвекторите на Елдом са доста тихи по-вероятно е да чувате климатика на съседа или своя от съседна стая. Пукане няма но ако си на 50 см. от уреда ще чуваш едно леко цък. не знам дали е от електрониката или от нагревателя. Аз като го купувах моя октомври-ноември нямаше в наличност дори в завода намерих една мостра в ТП.
    И винаги се взема по-мощен, аз за 13 кв. трябваше да взема 1500 1750 но взех 2000 и съм много доволен.
    Този пост е редактиран от antyox; 21-01-15 в 13:20.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2012

Живея на квартира и климатика отпада, от печките които ги имам в момента съм доволен, с изключение на регулирането на температурата. Термостата е много груб (от 1 до 6), една вечер направих грешката да го оставя включен и направи сауна, заради това съм се спрял на елдом с електронен термостат.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2011

Noirot Spot E II 2000W много съм доволен от работата му, няма абсолютно никакви пукания или каквито и да е било звуци, подържа много прецизно температурата и има малко по-интелигентен терморегулатор ASIC, който намаля мощността след като е загрято помещението и когато включи регулатора включва на по-ниска мощност, което води до много комфортната му работа. Реотана му е с някаква патентована технология която е от алуминий със силиций, измислили са го хората много добре.
    Прозвуча като реклама, но нека...тук французите са се постарали...Браво!

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Избор на бюджетен конвектор
    От Zygot във форум Електрическо отопление
    Отговори: 77
    Последно: 03-02-16, 18:00
  2. Избор на Конвектор
    От dbitzepsa във форум Електрическо отопление
    Отговори: 12
    Последно: 01-11-14, 23:03
  3. Airlec Elite 2000W VS. Atlantic F118 Design 2000W vs. Atlantic F117 Design 2000W
    От RolitasR във форум Електрическо отопление
    Отговори: 5
    Последно: 12-10-14, 13:54
  4. Избор на конвектор
    От user2 във форум Отопление
    Отговори: 0
    Последно: 11-10-13, 19:48
  5. Избор на подходящ конвектор
    От maddog9 във форум Електрическо отопление
    Отговори: 42
    Последно: 24-09-10, 22:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе