1,79лв 9W/806lm, юруш в практикер.
Да питам като за обикновен потребител какво ще ми препоръчате за LED крушка Е27 отговаряща на нормална 75W, по възможност жълта светлина от къде в София е най-изгодно да се купи? И какви реални гаранции и дават нашите търговци?
Препоръчвам ти PARATHOM Retrofit CLASSIC A. Последния път ги купих от тук.
Моето предложение е Canyon LED A65 E27 13.5W 220V 2700K.
Имам от 8 Ватовите на 4000К (неутрална/дневна светлина) и мога да кажа, че светят превъзходно. Изработка и опаковка също на отлично ниво.
И едно ревю на гамата Canyon LED.
Тая дето я посочих е тазгодишен модел и е рейтват на 15000ч. От 4 години в къщи има 8 led лампи Osram и 9 Philips и никоя не е гушнала букета.При филаментите няма радиатори и ъгъла на светене е 360 гр.(създава се по-голям комфорт).
Нали са с две години гаранция?
Гори сменяш.
Накрая след втората смяна ти писва,щото нафтата за колата струва повече от крушката.
Купуваш следващата и се молиш да е правена от китайчета,които са в десети клас.
Ползвам Тошиба засега работят три години,но съм купувал и супер боклуци,които издържаха месец.Накрая предпочетох да ги хвърля и да не си губя времето със смяна.
Първата led крушка, която някога купих за скромните 30лв. не можа да изкара гаранцията - 10W osram.
Сега предпочитам витаци за 1,60лв. Изкарват при мене 2,5....3г.
Накрая ще си спретна един аплик 20W 3200lm и да не се занимавам 10г. със смени.
https://vikiwat.com/led1-luna-220v-e27-mr16-3w.html
Аз ползвам тези и съм много доволен! От магазин на Викиват. Не знам в София дали го има?