Здравейте,
имам следния проблем: появи ми се теч на свръзката на тръбата с водомера, като преди това бойлера не искаше да се включи нещо от външния ключ (от тези не ги знам точно но е с голямо квадратно светещо в червено копче и отдолу има контакт предполагам, че са масово разпространени точно тези за това така ги описвам), малко след това като пуснах казанчето и се появи този теч при водомера. Притеснителното, е че на тръбите на вертикалния щранг, при които всъщност е свързан водомера БИЕ ЛЕК ТОК, който предполагам е от бойлера, а самия бойлер се намира чак в другия край на банята диагонално. от какво може да е.
Значи теча при водомера не ме притеснява и утре ще го оправя, обаче това с тока надявам се Вие да кажете какъв е проблема и как да се отстрани. Първо спрях водата естествено, а после прегледах връзките на този външен ключ и всичко си беше наред не беше нагоряло. Попритегнах ги за всеки случай още, макар че не бяха хлабави, но предполагам, че проблема си е вътре в самия бойлер нещо.
Моля, който има представа да помага. Имам доста познания и ще се справя и сам с Ваша помощ стига да не е нещо сериозно.
Само да допълня, че това се случи точно като се прибрах в края на многото почивни дни. Предполагам, че е имало и по-голямо налягане.