Здравейте,
В момента строя една виличка и ми се иска да и сложа охранителна система която да ми прозвънява на телефона.
Разгледах разни централи, датчици и т.н. но ми се струва че във фирмата се опитват да ми продадат нещо по-скъпо и с повече възможности от колкото ми трябват на мен.
В града в който живея се предлага само Paradox, но предполагам не е проблем да се закупи и друга марка през интернет. Можете ли да ме насочите към определена марка и модел централа, вид датчици- за движение, на врати и прозорци(не знам вторите дали са необходими). Така и не можах да разбера принципа на монтаж на датчиците за движение(в каква посока трябва да се насочат).
Вилата е на два етажа: две стаи и баня с тоалетна на първия, стълбище с прозорец и две стаи с коридор на втория етаж. Няма животни и става въпрос само за вътрешна охрана.
Ако е необходимо мога да дам и схема на прозорците и вратите.
Ще съм благодарен за всеки съвет.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Първоначално публикувано от ViK
 Първоначално публикувано от ViK   

нидеята ми беше дали ще ми свършат работа...относно данданията....мислиш ли че ако няма дандания крадливото цигане ще се трогне че алармата звъни на некой gsm...аз докато дойда и само ще констатирам щетите
 нидеята ми беше дали ще ми свършат работа...относно данданията....мислиш ли че ако няма дандания крадливото цигане ще се трогне че алармата звъни на некой gsm...аз докато дойда и само ще констатирам щетите