Търся помощ и съвет от квалифициран елтехник с опит.
Описаните токови кръгове на таблото с бушоните в апартамента ми нямат нищо общо с реалното изпълнение, т.е. не съвпадат изобщо.
Налага ми се контактите в две от помещенията (спалня и хол) да са на един и същ кръг, а при сегашното свързване те не са.
Как се оправя това? Има ли възможност да се преработят връзките в таблото за постигане на горната цел и какъв техник да търся?

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 13Одобрявам
13Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Първоначално публикувано от cherwen
 Първоначално публикувано от cherwen 

се намеси и стане някой гаф ще те обвинят че като си сложил новите бушони си развалил нещо никой няма да знае какво но ще обвинят тебе аз такива случаи съм имал много това е манталитет на българина формиран от трудния му живот и още по трудното придобиване на движими и недвижими вещи.
 се намеси и стане някой гаф ще те обвинят че като си сложил новите бушони си развалил нещо никой няма да знае какво но ще обвинят тебе аз такива случаи съм имал много това е манталитет на българина формиран от трудния му живот и още по трудното придобиване на движими и недвижими вещи.

Предполагам, че си учил албанска филология, защото технически термин "жица" няма! На някогашните учители, сегашните и вие учениците им и вода не можете да носите! Още по-малко в електротехниката. Със здраве....и наблягай на философията и албанската филология.
Предполагам, че си учил албанска филология, защото технически термин "жица" няма! На някогашните учители, сегашните и вие учениците им и вода не можете да носите! Още по-малко в електротехниката. Със здраве....и наблягай на философията и албанската филология.