Ами... не знам. Аз съм в процес на търсене на домашен интернет доставчик и положението от дома е кошмарно - всичко се влачи ужасно, така че нямам реален поглед върху ситуацията - друг да сподели.
Допреди малко, от работа всичко беше ок.
Ами... не знам. Аз съм в процес на търсене на домашен интернет доставчик и положението от дома е кошмарно - всичко се влачи ужасно, така че нямам реален поглед върху ситуацията - друг да сподели.
Допреди малко, от работа всичко беше ок.
От работата до 17 часа го отварях без проблем и като се прибрах в къщи - ужас .
Служебния ми е на БТК .
А ето на кое се спъва в къщи
При мен си се отваря съвсем нормално, страниците се зареждат бързо.... за Варна става въпрос![]()
На БТК пак нещо има е заминал международния каналили на Facebook...
Напротив , не четеш , на БТК ми е в службата и проблем няма а проблема е силата на фибъраПървоначално публикувано от glowndark
Близу - егати пауъра
Вие поне го отваряте.На мен вчера ми изникна някава грешка 8000..... и нещо и че не може да се свърже със сървъра , и като потърсих в нета ми показа грешка с някакви драйвери на уиндоуса.Доста четох за тази грешка - всичко беше на англисйки, на Бг нямаше никакво обяснение.Пишеха, че става въпрос за някакви уиндоуски драйвери които били нещо като Java-та със скрипт или нещо такова, но се предполагаха още 4-5 вида причини за тази грешка, между които и ограничен достъп(БАН).
Други страници отваряше, само форума не отваряше изобщо и на Сетком страниците ги отваряше само началната страница- фрагменти.
Пробвах 2-3 пъти за 2 часа и се отказах.Нали утрото е по-мъдро от вечерта...
С Макстелеком-флашката съм.
Реших, че може да са ме БАН-нали:rolleyes: .
Като ме БАН-нат и ако аз се опитвам да влезна в тази страница какво трябва да излиза/изписва на екрана ???
Да знам когато ме забранят, а не да се мотам като пате в кълчища![]()
В София съм на Близу и аз също снощи нямах достъп до форума.Интернет имаше.Не даваше грешка,а изписваше,че няма връзка със сървъра,който може бе не е "online" заради прoфилактика/maintenance.
Снощи от 20ч до 1ч на другия ден форумът не работеше!
Имаше малък проблем с базата.
Така че в този период, проблемът не е бил с вашите щайги или доставчици, а централен. Извън този период... според мен всичко е било наред.
Да , снощи наистина спря форума . Ето това съобщение беше последното което прочетох и почна да ми изписва някаква грешка - не помня каква беше но нещо от сорта за сървъра .Първоначално публикувано от Pat
Съжалявам само че комшията си е сложил парола на рутера та не можах да пробвам от него как се отваря преди повредата - той е на друг доставчик .
ПП. Е , сега е добре - " Че избуши кочинята"
Това наслагване ми се случва от известно време...
http://vgindev.hit.bg/bug.jpeg
Пропуснах - Лиса 11.0
И при мен го има в момента. С "лисицата" съм, версия 11.0.Първоначално публикувано от Wise
слагайте 3.6. нещо си, и няма да имате проблеми, като мене
Ами аз съм с 3.6 на една от машините и го имам същия дефект.