На мен този ми харесва: http://www.forel-bg.com/images/profita.gifПървоначално публикувано от Profita
На мен този ми харесва: http://www.forel-bg.com/images/profita.gifПървоначално публикувано от Profita
Изпратените лични съобщения не се отразяват в папката "Изходящи" в момента.
Не че е някакъв голям зор, ама изпратих едно писмо, не го видях в папката "Изходящи", реших че съм объркал нещо и пак го изпратих, и пак го няма в папката. Сега не знам дали пак не обърках нещо и дали въобще го изпратих и втория път, та се колебая дали да го пращам трети път.
Първо погледни в
Профил -> Настройки Лични Съобщения
имаш ли отметка пред:
"Запазвай копие на всяко едно изпратено лично съобщение в моята кутия с изпратени съобщения."
Добре, тогава съобщавам за следния бъг:
Беше ми изчезнала отметката (без намеса от моя страна).
ДОБАВЕНО:
Днес (седмица по-късно) пак ми беше изчезнала отметката.
Бъгна се функцията "Маркирай прочетено" в "Непрочетени публикации".
Маркира всички, освен последните 2-3.
Тях не мога да обявя за прочетени по нито един от известните ми начини.
Подозирам, че може някак да се дължи на смяната на времето.
@Bibi
явно се е оправила функцията, току що ги маркирах, и маркира всички.
Извинявам се, не е бъг или нещо... но ако сверите часовника, ще внесете известно удобство за потребителите.
Общ Брой Членове: 26703Първоначално публикувано от SHERIFA
От толкова членовe ( и членки ) единствено Вие се досетихте и забелязахте това. Е, щом другите не ги интересува, камоли да се забелязали ( а може би са, но не знаят ? Но ако щяха, щяха да докладват преди Вас, нали ? ). Е, аз пък предлагам наготово решението ( за тези, които са интересуват и ги БЪРКА! ), тъй като за ~72 часа ВСЯКАК щеше да бъде оправено до момента.
Не схващам какъв е проблема. Прилагам скрийншот от профила ми - без никакви модификации, времето в профила, на компютъра и на поста ми са абсолютно еднакви и вярни.
Така че... ако някой има някакъв проблем, той не е с форумното време или с настройките на форума, а с конфигурацията на собствения му компютър...
Затова и никой не пише - просто няма такъв проблем.
Вече и при мен изглежда така. Благодаря за реакцията!