Форумът не се нуждае от хора, които пишат, учат и се забавляват в него с цел увеличаването на една малка цифра, намираща се в лявото поле.Първоначално публикувано от Lupus
Не знам откъде имаш дании и база за сравнение относно каква е "нормалната практика".
За нормална практика във форума ще трябва да се възприеме оттук натам, че няма да се позволява на никой да се качва на главата на управлението на форума. Теми като тази, обсъждащи функционирането и управлението на форума ще се сведат да минимум. До гуша ми дойде малка форумна група непрекъснато да критикува вътрешното устройство на форума - като не ви допада - избор има голям, много колеги управляват малко или много по-различно своите форуми - заповядайте при тях...
Ползвайте форума по предназначение - като място за обмяна на опит. Пишете по теми, които ще са интересни и на другите - не само на вас.
Дублираното ти изказване ще бъде изтрито - достатъчно е мнението ти на едно място и не мисля, че дребна техническа промяна, непроменяща с нищо функционалността на форума заслужава да се обсъжда в отделна тема.