Мм, защо да не си едновременно и гост и в сайта? Не си се логнал просто на скрийншота?Първоначално публикувано от skynet
Мм, защо да не си едновременно и гост и в сайта? Не си се логнал просто на скрийншота?Първоначално публикувано от skynet
Всичко си е наред, така трябва да бъде, както го описваш.Първоначално публикувано от skynet
А, защо е така е друга тема. Всичко е в нормите.
Това със "60-те секунди" си го има отдавна... просто предпазна мярка, предполагам...
Нямам "непрочетени теми", въпреки това на някои от форумите иконката е "нови".
При всички скинове е така.
Днес забелязах, че не ми показва непрочетените теми. Трябва да ги търся по разделите и да се ориентирам по часа на публикациите. До снощи всичко си беше ОК. Не съм променял никакви настройки, а и пробвах от два различни компютъра - еднакъв резултат. Скина който ползвам е "Enterprise", браузара - IE6.
При мене също не ми показва непрочетените теми а и няколко отговора ми изчезнаха
Същият ефект и при мен. От вчера. Освен това забива при refresh на страницата, но не винаги. При набиване на Enter зарежда нормално. Браузър Maxthon върху IE7 Final.Първоначално публикувано от artos
Това ми се струва, че става само с IE.Първоначално публикувано от Bibi
Ако си в някой раздел и маркираш "всички прочетени" са маркирани за прочетени само в този раздел, ако натиснеш този бутон в основната страница - маркира всички публикации във всички раздели. Може да си цъкнал по невнимание...Първоначално публикувано от Pat
Не, в няколко браузера се държеше така и със всички скинове, затова помислих, че е грешка в кукитата или базата.Първоначално публикувано от breiii
Анонсирах я, защото обикновено една грешка е съчетана с още други, и може да е полезно, докато ръчкат по форума, да научават за всякакви "изненадващи ефекти".
Иначе изобщо не беше важно. А сега вече е и оправено
Кредора не бачка. Вижда се само банера KREDOR.
Не бачка опцията за промяна на вота в анкетите. Има я (опцията) при създаване на анкетата, но след пускане на анкетата човек не може да си сменя вота.
На мен лично ми става любопитно защо трябва да си сменям скина по принуда всяка седмица
харесам си някой скин и хоп - вече го няма
това е вече 5 -ти път!
Кога ще се оставят скиниовете такива каквито са .
Не ми харесва стандартния , не ми харесва и тъмния Enterprice , искам си обикновен тъмен като AQUA , а който харесам до седмица две го няма !
Форумът има два скина - стандартния и тъмния Enterprice. Харесват или не - ще се наложи да ползваш един от двата. Иначе, ако избираш тестови скинове - ще се наложи да си ги сменяш всяка седмица, няма друг начин за съжаление.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
И на мен ми се иска да има не 2, а 10-ина скина, но има пречки за това, които не смятам, че е нужно да обяснявам тук.