Ами аз обикновено "бодвам" с онова дето е щръкнало накоре....Първоначално публикувано от BerkStock
:banana:
![]()
Ами аз обикновено "бодвам" с онова дето е щръкнало накоре....Първоначално публикувано от BerkStock
:banana:
![]()
Развратници!
Вие работа нямате ли си, бе?!
Lupus, аз обикновено като "бодвам", променям "макро", а не "микро"-климата...![]()
Първоначално публикувано от hihimor
Наскоро с @Pat* *обсъждахме точно това.
Следователно ако аз ти кажа че си идиот - значи е така ?, и всички останали ще ми повярват ???
Глупава логика амиго , не ми разваляй мнението ми за теб !
Моля никой да не се влияе от рейтинга на участниците - той е като индикатор на обществено мнение .
А дали е прав , само защото има голям рейтинг* - не мисля , дори и най-добрите грешат , а новаците ( във форума обаче) ги поправят .
Да,но намират се неколцина с бая отрицателен(-5..-6....) рейтинг.
И ако погледнеш постовете им рейтинга им си е заслужен.
1. обръщайте внимание на емотиконитеПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
2. знам си, че съм идиот, ха-ха-ха ....:rid:
3.
...ако знаете какви началници и ръководители имам - хем хитри, хем прости, хем с обществен рейтинг, хем с по-високи заплати,и всичките с компютри с LCD екрани по кабинетите, а не знаят какво е гугъл, откъде се пуска принтера, как се пише в уърд и т.н. ...(е, това е друга тема...)Моля никой да не се влияе от рейтинга на участниците - той е като индикатор на обществено мнение .
А дали е прав , само защото има голям рейтинг* - не мисля , дори и най-добрите грешат , а новаците ( във форума обаче) ги поправят .
От "бодване" с палци на съфорумци по тъмна доба стигнахте до "бодване" с нещо друго на колежки посред бял ден ! Не,че се оплаквам..но предпочитам да ме "бодват" по тъмно..![]()
![]()
п.п Опитвам се да направя връзка между двете
MrMyr, как те уцелват в тая тъмница... явно на добри "шивачи" попадаш или направо на "овърлок" те вземат...
Аз предпочитам да гледам кое, къде и как го слагам...![]()
Големи палци големи неща уцелват! - Сеткомска мъдрост
Да вземе сега всеки да си каже кое къде и как го слага ли,какво ?![]()
![]()
![]()
Ivo,Първоначално публикувано от MrMyr
Не дразни лъвицата - не е здравословно....![]()
Мисля, че просто MrMyr прави опити да разврати невините младежи, които се навъртат тука.... :-)
Хаха, пазете се от моята "невинност"...
Wise, с кой се дразня? Ти пък! Днес си пропуснал "бодването" явно...![]()
АЗ ?! :О Аз съм сигурно единственото непорочно създание в тоя форум !
АЗ ?! :О Аз съм сигурно единственото непорочно създание в тоя форум ! wink
Тцъ.....Първоначално публикувано от FearMe
Не си май
Ама няма да оспорвам - обичам каки![]()
Момчета,сега е момента...тъмно е вече.Дерзайте!!!Първоначално публикувано от MrMyr
![]()
Да бе да! И после кой ще ви краси форума с непорочноста си ?! Едно е да си невинен,а съвсем друго непорочен. Второто е в контекста на "бодването" .
А бе ние не говорихме ли за рейтинг.. ?