девизът на белгийските педофили:
"щом като седне на тротоара му стигат крачката до асфалта - става"
аз имам завишени изисквания
девизът на белгийските педофили:
"щом като седне на тротоара му стигат крачката до асфалта - става"
аз имам завишени изисквания
би трябвало гласуването за рейтинг да е "явно" - т.е. като видя, че ми е паднал рейтинга - да ми изписва кой ме е "върнал в първи клас".
щото сега само модераторите май имат инфо "кой-кого".
Че то тогава IT форум ли ще бъде или парламент.
Я ги зарежете тия рейтинги,понякога галят окото и душата,но... "дали това е най-важното"
Аз пък друго съм чувал: "Жена проходи ли, не ми я хвали".Първоначално публикувано от FearMe
...ся зарад' тия приказки остава НС "БРЮКСЛСКО ЗЕЛЕ" да направят с FBEYE, INTER-POR, MI-69, SOS, СпецНАЦИ, SWЕAT, SWAP, PAGE FILE, TEMP DIRECTORY и други подобни специализирана акция с/у Сетком, за да разбият трансгалактическа педофилска мрежа.
;-)))
хехех,Първоначално публикувано от Ghost
аз като съм президента дали съм с имунитет ?
или "в кюпа" с вас ?
Тц, даже и те (ние) нямат(ме)Първоначално публикувано от zaphodb
Ти си гледай СКИБOКСИРАНЕТО и не се занимавай с глупсти!Първоначално публикувано от zaphodb
Дам...по рейтингите.Първоначално публикувано от dark
За другото ша та пра'ат да 'зимаш Слънцето на порции, 3 кила песък у бъбреците и лицето пицЕрия! ;-)))
Направи си списък "168" с + и -Първоначално публикувано от dark
Ама нямате ли си пишки, че да си играете с тях ами си пипате рейтингите.........
//Няма ли да се заключи темата, че стана много по-дълга от.....въпроса де
Не е безнаказно, и тебе могат да те боцнат и то не еднократно. :knuppel2:Първоначално публикувано от dark
Ей, човек за 2 дена го няма в града, а то гледай форума в какво се превърнал Едни обясняват как и къде боцкат, други как и къде ги боцкат ... а какъв форум беше само
Явно елементарните въпроси пораждат поредица от сложни, преливащи една в друга теми. А аз последно питах защо ми изчезвал аватара. Глупости на търкалета.
Даже рейтинг на аванта се раздава. Ама то явно темата е такава - предразполага, защото докато четох и аз "боцнах" 3 пъти
BTW - и аз подкрепям мнението, че рейтинга не е еталон за знанията и уменията на даден човек. Виждал съм не веднъж-дваж рейтинг да се дава само от симпатии.
@Ghost - винаги ще те подкрепям (или поне до рейтинг 100) Ама май напоследък все по такива теми се засичаме.
*БОЦ* по сребърната лисана...айдеее едно нагоре!Първоначално публикувано от silverfox