Страница 11 от 14 ПърваПърва ... 910111213 ... ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 210

Въпрос за рейтинга.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. silverfox
    Guest

Re: Въпрос за рейтинга.

Забелязах, че на някои рейтинга им е нулиран... аз може ли да си поръчам такава "услуга"? Честно казано на мен рейтинга не ми трябва. Ако мога да помогна на някой и той ми гледа рейтинга - това си е негов проблем. Ако пък искам аз да си реша някакъв проблем рейтинга пак не ми е необходим. От повдигането на тази тема рейтинга ми се мени по-често от курса на долара преди 3 години. Така, че ако може и моя да се нулира, ще съм много доволен.

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

PM до КрИс
    Близко е до ума.

4. silverfox
    Guest

Близко е до твоя ум, защото познаваш КрИс. Ако е някой нов във форума, откъде ще се сети към кого да се обърне? Помня, че преди доста време като влязох във форума, правилата ги имаше само в подписа на КрИс и трябваше да питам, та тогава пак някой каза, че било елементарно.

/edit
    Всъщност не помня дали бяха точно в подписа на КрИс.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Близко е до твоя ум, защото познаваш КрИс. Ако е някой нов във форума, откъде ще се сети към кого да се обърне?
    А за какъв чеп му е да се обръща?

6. silverfox
    Guest

За да му прати ПМ за нулиране на рейтинга. Чети един пост повече от последния.

/edit
    Оооооооооооооо
    На нула съм Няма да коментирам повече в тази тема.

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Не е задължително да лягаш и да ставаш с КрИс за да го помолиш нещо, а и се предполага, че за две години ти е станало пределно ясно кой е гранд админа, ако мога да използвам това клише.
    Това имах предвид със забележката, нищо повече.
    Peace!

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Изпуснал съм развитието тук, както и анкетата...
    Моля, нека някой админ или модератор да нулира и моя рейтинг.

10. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Не мисля, че нулирането помага...

Както и да е - темата е май от интерес само за новосблъсващи се с това чудо `рейтинга`, а останалите просто сме свикнали както пише Malone

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Съжалявам, че влизам рядко поради липса на време, но обикновено когато имам нужда от помощ, това е мястото, където първо питам и досега не е имало случай да не ми се даде компетентна помощ. Винаги задължително рейтвам хоарата, които са ми помогнали и това е единстения случай, в който си позволявам да използвам системата за рейтване - защото това е моят начин да изкажа благодарност. Не, че като се видим няма да ги почерпя, естествено!
    Минусовото рейтване според мен е повече в някакви безсмислени спорове и е по-скоро на лична основа, когато не ти харева мнението на другия. Човек с рейтинг -2 примерно - за мен значи, че някой просто се е заял с него, обаче ако човек има рейтинг -40, тогава сериозно трябва да се замисли за това какво пише и как го пише и изобщо дали помага нещо тук на хората или само си чеше езика.

12. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от Sunny
    Съжалявам, че влизам рядко поради липса на време, но обикновено когато имам нужда от помощ, това е мястото, където първо питам и досега не е имало случай да не ми се даде компетентна помощ. Винаги задължително рейтвам хоарата, които са ми помогнали и това е единстения случай, в който си позволявам да използвам системата за рейтване - защото това е моят начин да изкажа благодарност. Не, че като се видим няма да ги почерпя, естествено!
    Минусовото рейтване според мен е повече в някакви безсмислени спорове и е по-скоро на лична основа, когато не ти харева мнението на другия. Човек с рейтинг -2 примерно - за мен значи, че някой просто се е заял с него, обаче ако човек има рейтинг -40, тогава сериозно трябва да се замисли за това какво пише и как го пише и изобщо дали помага нещо тук на хората или само си чеше езика.
    още един довод затова , че този рейтинг не е достатъчно обективен - използван по този начин... е ако някой си мисли ,че само си чеша езика да ме баннат ама лично за мен си не е така... още един път ще кажа , че и в момента рейтинга ми скача и спада без да съм казал абсолютно нищо... и после някой ще си каже кат тва мнение по горе... не че ми пука ама .... какъв е смисъла от една система за рейт. ако тя не действа... досега на никого не съм нацъквал ,какъвто и да било рейтинг ... и няма и да го направя , защото рейтинга не е това което ми е помогнало да си изградя мнение за някого, няма и да бъде...

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Тази тема май отива към "Дъра Бъра"

@Connect ,тъй както гледам май ти пука че рейтинга ти е -40 !
    а защо е на толкова е въпрос вече от самия теб към теб.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Тази тема май отива към "Дъра Бъра"

@Connect ,тъй както гледам май ти пука че рейтинга ти е -40 !
    а защо е на толкова е въпрос вече от самия теб към теб.
    еми не хич не ми пука ама гледам , че някой парадират с рейтинга си ... и както казах вече не съм съгласен с нито една точка от този рейтинг ... защо е въпрос от вас към вас/тези който са ми давали точки или вземали /

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ас пък сам пич и си изкам реитингът да ми личи оттам че сам ноо печен и затва гласувайте за мене ааааааа само слеро и тфа е!

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

[blue]//---ОФТОПИК

connect,

Заинтригува ме специално твоя рейтинг. Разгледах ти постовете и не видях нищо нередно в тях - примерно да обиждаш някого, да използваш нецензурни изрази или нещо подобно. Само ми направи впечатление лошия начин на изразяване. Какво имам предвид - огледай другите мнения и после погледни твоето. Забелязваш ли, че се откроява? Не си казал нищо лошо, но си писал леко фамилиарно и не много точно. По принцип това е признак на неуважение. С близките си - приятели, роднини и т.н. е нормално да говориш по този начин, но с хора които не познаваш - не върви. Форумът не е чат - пишеш веднъж, но мнението ти остава. После го четат...хмх...последно, когато проверявах, регистрираните бяха няколко хиляди души. С други думи на теб би ти коствало няколко минути повече да се изкажеш правилно и точно и да оформиш постинга си добре, но ти не го правиш и затрудняваш няколко хиляди души да разберат какво точно си искал да кажеш. Това дразни. Някои се дразнят лесно. 0.1% от няколко хиляди като те "боцнат" надолу и си готов. Виждаш резултата. По същата причина и писането на "Методиевица" се приема за признак на неуважение - защото пишещия го домързяло да си превключи клавиатурната подредба, няколко хиляди трябва да се напъват да декодират написаното от него. Между приятели може, но с непознати - не. Моят съвет е да отделяш поне малко време за оформяне на мненията си преди да ги пращаш и мисля, че всичко ще е наред.

И последно - това, че рейтингът ти се мени, без да си писал от известно време е съвсем нормално. Много хора не влизат всеки ден, а на определен период от време, примерно само събота и неделя, и преглеждат темите, в които е писано от последното им влизане до момента. Те виждат изказванията "със закъснение" и реагират "със закъснение" За форум е съвсем нормално. Да не говорим, че целта на търсачката е точно такава - да намира стари мнения. Изобщо форумът е място, където се складират мненията на участниците. Темите не умират, след като питащият получи отговор на въпросите си.

П.П.
    По правилата, които следвам и съм описал тук:
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg195440

Получаваш "-1", защото питаш за рейтинга.
    Slero получава "+1" поради лично отношение.

ОФТОПИК------//

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ей това нещо хич не го разбирам - никога не съм наричал апетитните дами "каки", нито съм се плюнчил по истински каки... дай ми на мен малки момиченца
    Цитат Първоначално публикувано от Silviya
    дано поне 18 години да имат тези малки момиченца...
    Че те чакат от 2-8 г затвор, независимо със или без нейно съгласие ! ! !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 14 ПърваПърва ... 910111213 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. За или против .... рейтинга
    От Io във форум Анкети
    Отговори: 35
    Последно: 02-10-06, 18:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе