Абе то форумът не е вреден за нашето здраве, ама така както е тръгнало.... май е вреден за нашето време... - яде го!!!
Абе то форумът не е вреден за нашето здраве, ама така както е тръгнало.... май е вреден за нашето време... - яде го!!!
И аз бях останал с такова впечатление.Първоначално публикувано от dark
Малко се изненадах от раздела и даже помислих че е грешка някаква.Може и един за козче да направите,после за кока.За всеки случай сложих на раздела един за да не го гледам.Не го очаквах,тука влизам точно защото форума е сериозен и интересен с малко спам.
edit
Не пуша от 3 години.
Хайде стига. Форумът си е на КрИС и той си решава какви раздели да има. Надявам се, че е претеглил предимствата и евентуалните недостатъци във връзка с пускането на новия раздел. На когото не му е приятно, просто не чете съответните теми; ако някой смята, че са в дълбок разрез с моралните му устои и превръщат форума в нещо, от което не желае да бъде част - напуска. Това е, просто и ясно.
Личното ми мнение - не смятам да чета или да пиша във въпросните раздели, както и не съм особено активен в разделите за климатици, печки, перални и т.н.
В такъв случай да отворим и раздел "Наркотици" ...Първоначално публикувано от Malone
И ще излезем на първо място в Google !!!Първоначално публикувано от Io
Е защо тогава изобщо има някакви раздели "за форума" или каквито и да са.Първоначално публикувано от Slero
Не вярвам , че собственикът на форума е толкова компетентен, че знае кога и как да се привлекат
нови хора. И с какви средства. Или как да стане по-добър (форумът).....
Ние, членовете на форума, би трябвало да му помагаме, изразявайки
някакво мнение. Дали ще се промени нещо - не зависи от нас. Но - да си кажем!!
Това е и наше задължение (негласно). Лично мен ме дразни така закърпената тема/форум!
И считам, че няма лошо да изразя мнението си. (30 години имам стаж на пушач)
//хайде сега анкети за/против........да позаклеймим малко някого или нещо........Не съм имал такава идея.
Считах, че нови теми/форуми или както се викат се съгласуват между админите,
преди да се появят в публичното пространство (с такова грешно впечатление съм останал).
Млъквам, че пак ще съм бунтар. Не забравяйте, че хората влизат и пишат във форума заради духа на самия форум. Нека запазим духа.
Преди бях писал , че форумът е това, което сами си направим - всички ние.( Май го изтриха...тогава... )
Дано сега остане.......
Да направим анкетка, а? За или против "Тютюн", за или против други теми с нетехничеса насоченост...
Първоначално публикувано от Wise
Леле, батка, още малко ще ми се прииска да те разцелувам, ама смятам да се огранича с боцкане по рейтинга и черпене на бира...
Има бъкгарски форуми за автомобили, за цигари и пиячка досега не съм виждал. Така, че идеята, ако не друго, е оригинална.
Абе заклет пушач съм и не бих отишъл никога в САЩ, защото трябва да преживея 8 кошмарни часа в самолета без цигара.
Но все пак не се сещам какво ще им обсъждаме на цигарите.
Освен каква марка цигари с каква марка кафе вървят и по кое време на деня.
Пушенето е като секса - правиш го, без много-много да говориш за това
За купешки цигари е така, няма особено какво да се обсъжда. При алтернативите има много въпроси.
Цял отделен раздел може и да е пресилено. etg е прав, че като че ли, по-нормалния вариант е отделен общ форум тютюн, а не цяла категория с подфоруми. Винаги може да се промени...
Има начин - влизаш в самолета и се напомпваш с преспивателни. Тъкмо като пристигнеш, ще си отпочинал и бодър за събиране на първите си впечатления от отвъд океана ;-)Първоначално публикувано от roumen68
Точно!Първоначално публикувано от Wise
Работата не е даже в това, че собственика е решил да вкара раздел с нетехническа насоченост. Всички, дори и хората с IT интересеси, имат странични хоби и занимания. Но акцентирането върху една отрова (цял раздел) - какво може да означава това? Политика на setcom?