Виж сега, и аз съм против да има "Дъра-Бъра" + Категориите за печки и мивки, ама не зависи от мен - има ги и точка. Не влизам там и нямам проблем. Щом не ти харесва темата за тютюна, не я следи и готово. Ако чак пък толкова не можеш да се примириш, ами има и други форуми. Нищо незаконно или неетично няма в обсъждането на вредния навик. За разлика от теб много от нас изпитват удоволствие от пушенето и приемат риска за здравето си. Всеки си има глава на раменете и си преценява сам за себе си, дали възможността да хване рак или да пукне от инфаркт си заслужава удоволстието. Никой не те кара да пушиш, обаче и ти недей да ме караш аз да не пуша - това си е мой проблем, не твой.
А със безумните лозунги и екстраполации "Пушенето - политика на Сетком", "Който пуши е ченге" и т.н. може да ходиш на някой митинг на БКП, тук звучат малко смешно. Все пак аудиторията не е от пенсионери, а дори и те горките вече май не се връзват на такива номера.
Чудя се как не си се сетил да отвориш и тема "Алкохолизмът - политика на Сетком", защото под прикритието на ИТ форум, всъщност фирмата организира сбирки, на които се пие алкохол и по този подъл начин превръща членовете на форума в алкохолици. Леле пък, ако се случи някой участник с някоя участничка нещо...ми тогава да развеем лозунги, че това е прикрит публичен дом....Да почвам ли за оръжията или по-добре да обясним как политиката на сетком е да подбужда расизъм и религиозна нетърпимост?
Ае стига с тиа комсомолски истории вече...