Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Предложение за заключена и боцната тема "Полезни връзки" в някои раздели

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Re: Предложение за заключена и боцната тема "Полезни връзки" в някои раздели

Цитат Първоначално публикувано от Ghost
    Точно това ме притеснява. Както и маловажни...Иначе не знам дали SMF позволява да се смесват модераторите от различни категории, за да не се стоварва цялата работа в/у 1 човек. Според мен не пречи всички с права да могат да редактират подобна тема - в случая няма да има спорни решения, защото само модератори ще пипат и няма да има "онеправдани" потребители. ;-)
    За моженето, може но според мен не бива. И аз мога да модерирам във всички форуми, но не го правя от колегиалност. А и ще възникнат спорове и конфликти. Добре е редактора да е само един и темата да е отворена за коментари и уточнения. Никой не е застрахован от грешки.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

E..ok..това са подробности - вие ще си го решите как точно да стане. Важното е желание да има. в Прегледах цялата стара тема (тази на fori). В крайна сметка много се е доближила до предложението на MitkoS, но някак си незнайно защо се е ...разсъхнала. Новото и различното тук, е че потрбителите ще предлагат теми, а модераторите ще преценяват дали са достатъчно важни, за да влезнат в листа. В старата тема недостатъкът е, че идеята се върти около това кой да избере и направи въпросния FAQ и че ще е доста работа за сам човек. В случая това се избягва - "човекът" трябва само да взима решение, а не да търси и мисли за теми.

4. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

За да не изглежда, че само дигам пушилка, бих предложил като начало да има следните линкове:

- Нещо за структура на TCP/IP пакети - нямам впредвид никакъв конкретен линк. Аз самия се нуждая от такъв линк.

- Бих го кръстил така "Рутиране - гледна точка на Майкрософт"
    http://www.microsoft.com/technet/net...fund_ch05.mspx

- Нещо за DNS - нямам нищо впредвид

- Безжични мрежи - нямам нищо впредвид

- и т.н. Моля предлагайте

- и един линк, на който попаднах преди време и ми се струва полезен
    Бих го кръстил така: "Защо не бива да ползваме WEP"
    http://en.wikipedia.org/wiki/Wired_Equivalent_Privacy

// Това което съм написал, е за "Полезни връзки" за "Мрежи"

5. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Продължавам нататък с предложения за линкове за "Полезни връзки" за "Мрежи"

- линк за антени - на два-три пъти във форума се появяваше такъв линк. Ето например, сега това ми трябва и не мога да го намеря (а ако все пак успея да го намеря, то това няма да е с две три цвъквания на мишката). А линка си беше ценен.

- нещо за TCP/IPv6 - TCP/IPv6 е включен по дифолт във Vista и вероятно скоро ще почнат да се появяват повтарящи се въпроси на тая тема.

- нещо за кабели и категории

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Преработка на Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA в термопомпа- Тема "Направи си сам".
    От piron45 във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 120
    Последно: 08-03-15, 19:29
  2. Отговори: 3
    Последно: 27-04-13, 18:13
  3. Отговори: 12
    Последно: 21-11-10, 19:47
  4. Отговори: 6
    Последно: 26-02-09, 12:19
  5. ако някои е чувал песента "пуша в рейса" нека да помогне
    От kratun във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 0
    Последно: 18-09-05, 21:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе