Вижте резултатите от анкетата: какво мисля за СЕТКОМ, какво искам да се случи, как го виждам в бъдещето

Гласували
105. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Искам да бъдат санкционирани неграмотно пишещите

2 1.90%
  • Искам да бъдат санкционирани невъзпитано пишещите

5 4.76%
  • Искам да бъдат санкционирани спамерите и флеймърите

7 6.67%
  • Като цяло искам по-засилен контрол върху всичко гореизброено

48 45.71%
  • Изобщо не ми дреме за СЕТКОМ и начина за изразяване на участниците в него

12 11.43%
  • Атмосферата, стилът и нивото в Сетком ми харесват и няма нужда от промяна

31 29.52%
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 94

СЕТКОМ-анкета

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Re: СЕТКОМ-анкета

@MrMyr и @fanta orange,
    Бих искал и към Вас да отправя въпросите от пост #62 в тази тема, зададени на @boishin.
    Надявам се на смислени отговори, за да видим какво да се прави.

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Колегата Malone е малко е по обстоятелствен в по-горния пост (забележка), защото вероятно те харесва.
    Досега не е правил такива шарени постове, може би, за да му обърнеш внимание на РМ и да се разприказвате насаме.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2005

1. грамотност
    /СЪЗНАТЕЛНО неграмотно зададени въпроси биват лишавани от отговор чрез катинар на темата или чрез изтриването и/ същото се отнася и за шльокавици и тем подобни миркаджийски тъпанарщини с цел излишна оригиналност.

2. ограничаване на конфронтациите /не чрез бан за щяло и нещяло/
    след като модераторите и администраторите познават добре начина на изразяване на редовните потребители и имат представа кой с кого горе-долу не се трае и има опасност от възникване на спречквания и размяна на неприятни реплики и дуплики, могат да вземат мерки от рода на:

Пример:
    Аз и Малоун.

// мод. едит. МрМър, ако пак вземеш лопатката на Малоун, ще те изгоня от пясъчника.

//мод. едит. Малоун, ако пак дръпнеш МрМър за опашката, ще те глобя и ще те изгоня от зоопарка.

Следва задължителното "Извинявай мило другарче, повече няма да правя така" и мирът е възстановен.

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Ето, виждам, че вече се харесвате с Malone и няма да си правите повече забележки във форума, а само на РМ.

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

@MrMyr
    1. Нямам намерение никой да дърпам по опашки, уши и други части на тялото, просто искам да пишете нормално, а не все едно сме в детската градина или IRC.
    2. Обясних ясно защо съм изтрил експликацията ти. С подробното обяснение регистрирах някакво уважение, ако можеш да го разбереш. Има участници, за които не бих си губил времето. Недей третира намесата ми, като заяждане, "дърпане" на опашката или каквото и да е. С нищо не съм те обидил. Коментара го написах след личното съобщение, което ми изпрати, защото е очевидно, че не беше наясно каква е причината за изтриването. Затова ти цитирах и правилата.
    3. Винаги се извинявам, когато съм сбъркал или съм обидил неволно или несправедливо, бих го направил и сега, но мисля, че случая не е такъв.
    4. От моя гледна точка война не съществува, така че няма нищо за възстановяване. Някой път войните са само в главите ни.

.:: EDIT ::.
    И понеже сега забелязвам някакъв намек, който се опитваш да направиш, подчертавам:
    Feedback, относно работата на модераторите не само не е забранен, но дори е препоръчителен. Относно това кой те дърпа за опашката, бърка ти в носа или каквото и да е друго се обръщай към Крис.
    Той ще реши дали няма да направи нищо, ще "глобява" [виртуално] или ще "изгони някой от зоопарка".
    Не е сигурно обаче дали ще следва "Извинявай другарче, повече няма да правя така". Крис решава дали feedback-a ти заслужава внимание, дали ти ще бъдеш по ценна за форума или по ценно е модератора/администратора да продължава "да прави така".
    Той не ни е канил тук, дошли сме доброволно и доброволно можем да решим дали да продължаваме "да правим така", но на друго място, в друг зоопарк, ако решението му не [на Крис] ни удовлетворява.

7. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Много ми се ще да се измисли най-доброто възможно решение на тоя тип проблеми!

Забелязвам нещо, което според мен се разминава с фактите:
    на пръв поглед изглежда като че ли става въпрос да се предпази форума от нахлуването на неграмотни и невъзпитани пубери, от които би имало само вреда.
    На практика обаче си тръгват тъкмо обратната категория хора - дългогодишни юзери, способни да отговорят полезно и смислено в ИТ-темите и пишещи на правилен български.
    Припомнете си, че когато се банне някое досадно пуберче/спамърче или подобно, останалите участници не скачат на бунт срещу "властимащите". Но когато напускат Дарк, Доко,... Иво, Гост, тогава форумът губи. Реално. И всеки го усеща, дори тия хора персонално да са го дразнили със стила си.
    Мисля, че трудността на задачата по опазването на реда идва точно оттам - какво да се прави с хората, имащи опит и познания, които обаче са чепати, суетни, раздразнителни или просто зевзеци.

8.  

9. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Bibi
    Много ми се ще да се измисли най-доброто възможно решение на тоя тип проблеми!

Забелязвам нещо, което според мен се разминава с фактите:
    И аз - от 14819 члена - само 86 са гласували!
    Или малко повече от 0,5% .
    В другата тема "Рейтинг" - гласували 83..........

И още нещо - въпреки така пуснатата анкета (тенденциозно, според мен*) има значителна
    част от гласуващите, нежелаещи допълнителни мерки.
    Не си въобразявам, че тая анкета би променила нещо. Но щом я има - би било добре да се гласува.

* Примерно няма отговор - мерките са прекалено строги и желая да има по-рядка намеса на мод/админ....
    Та има си факти над които да се помисли ....

10. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Wise, ами я преброй хората, които пишат в чези теми. 20-тина човека или нещо от този порядък. 80 човека са тези, които взимат отношение към "социалният живот" на форума.

11. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Абе Malone ... ти от шега не разбираш ли, бе, човеко. После изкарваш другите flamers. Опитах се с възможно най-лекия тон да подхвърля идея за решението на спорове като нашите, защото не за пръв път се счепкваме за глупости из форума.
    А пък ти... пак изкара наникъде диалога.
    Никакви намеци не съм правила, нито пък съм имала за цел да се заяждам.
    Аз вече спрях да приемам нещата откъм лошата им страна..
    А ти?

12. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от fori
    Wise, ами я преброй хората, които пишат в чези теми. 20-тина човека или нещо от този порядък. 80 човека са тези, които взимат отношение към "социалният живот" на форума.
    Добре, но това добре ли е, или - не?
    И аз какво мога да направя, за да е по-добре?
    (освен да броя де

13. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Аз тия дни отсъствах от форума и изглежда съм изпуснал гюролтията, но на първо четене напусналите изобщо няма да ми липсват Живи и здрави да са - и благодаря за спестените килобайти излишни мнения, с които ни заливаха

14.  

15. Ognjan
    Guest

AKA Bambi:

Ха сега де?
    От десет дена ме няма във форума и сте ме баннали.
    Понеже не ме баннахте като писах, а не вярвам и да сте ме баннали, защото съм липсвал на някого до загуба на самоконтрол
    остава да мисля, че сте ме баннали защото съм гласувал.
    С "Не ми пука".
    Сърби ме да гласувам пак така. Но всъщност, като се замисля, няма, защото не ми пука.
    Просто това, дето уж го лекуваме, май е умряло и взе да се вмирисва.

На мен ми е все тая. Дали ще ме баннете или не си е за вас. Вие губите.

Просто ми се иска и други потребители да знаят как действате.
    И, мисля, че ще е добре като баннете някого, да напишете два реда. Направих го аз. Причина: тътътътът тътъ. Иначе може някой да си помисли, че нямате елементарна култура.
    Но така е по - удобно, нали? Как да му давам причина, като вече го баннах?
    Как да си помисли някой за елементарната ми култура, като никой не знае, че го баннах?

Много удобно, господа офицери
    Дали?

Изнудена причина защо и как не ме интересува.

16. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

Ognjam (bambi), не знам защо ти е наложен бан, но пък забелязах нещо интересно - при престоя си тук си писал в една единствена тема, която е извън "Дъра-бъра" и то само защото ти се е наложило да попиташ нещо за себе си.

17. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

MrMyr, възможно е и да съм те разбрал грешно. Ако си искала да разведриш разговора ни, имаш моите извинения.

___/___/___@

18. Member
    Тук е от
    Feb 2003

[OFF]
    Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    Ей тъй просто,може би,за да ти правя на пук
    +1 рейтинг за Фантата ...
    [/OFF]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Анкета как?
    От homeoflove във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 9
    Последно: 12-01-07, 11:46
  2. Анкета
    От stanata93 във форум Анкети
    Отговори: 14
    Последно: 01-09-06, 15:14
  3. Логическа анкета
    От DeathKnight във форум Логически задачи
    Отговори: 8
    Последно: 06-04-05, 14:13
  4. Скрипт за анкета ?
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-05, 09:50
  5. Анкета
    От kod във форум Коментирай новина
    Отговори: 6
    Последно: 13-12-00, 04:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе