Вижте резултатите от анкетата: Каква музика ще ви хареса да имаме на купона, на каква ще танцувате?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Денс музика от 80-те - ретро

8 15.38%
  • Нова денс музика

3 5.77%
  • Реге

4 7.69%
  • Ритъм енд блус

7 13.46%
  • Латино

5 9.62%
  • Техно-транс

1 1.92%
  • Рок

5 9.62%
  • Хард рок

2 3.85%
  • Метъл

3 5.77%
  • Народна - хора, ръченици

7 13.46%
  • Да има приз за най-добър танцьор или двойка

7 13.46%
Страница 10 от 10 ПърваПърва ... 8910
Резултати от 136 до 144 от общо 144

Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Ето малко вили из Трявна: http://www.tryavna.bg/index.php?villas
    В момента сме 14 човека (ако Stekyman не потвърди идване) и така е по-лесно, защото много са малко вилите над 12-14 места, а като тази Галенци - с капацитет 23-25 места са изключения. При 14 легла имаме по-голям избор. Ако някой си хареса някоя от тези вили - нека да вземе в предвид броят на стаите, а не само леглата, броят на баните и WC, дали е самостоятелна вила и т.н.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2004

Миналата година бях за две нощувки в Галенци. Къщата е голяма, на три етажа, доколкото си спомням; нова или с добър ремонт. Условията бяха добри - чисто и сравнително луксозно, особено за къща. Беше малко шумно, близо е до някакъв път. Разположена е на няколко километра извън самата Трявна, почти в самата гора - води се кв.Божковци, което явно е бивше село, обявено за квартал. Имам само добри спомени за хазяите - едно семейство от Варна; принципно е възможно и вече да са други, не знам. За плащането - също поискаха капаро по банков път, но и аз се чувствам по-спокоен така.
    Останах с впечатлението за място, най-подходящо за спокойна почивка на семейства с деца; за шумна компания не се бях замислял, възможно е и да е проблем.

4. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Графика за работа ми за следващият месец е готов.Не мога да сменям датите.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Засега продължаваме с тази вила, хазяйката успокои, че няма проблеми със силната музика, стига да не е след полунощ. Малко по късно ще пиша още подробности.
    @Avis, благодаря за тази информация!
    Последно се разбрахме до сряда някъде да получи плащанията, така че трябва да си платим в понеделник-вторник!

Много странно - ние ще бъдем 14-16 човека, някои от тях не са влизали във форума, а вече имаме цели 14 гласа в анкетата! Или това е пожелателно от другите във форума - какво да си слушаме?

6. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от roumen68

Много странно - ние ще бъдем 14-16 човека, някои от тях не са влизали във форума, а вече имаме цели 14 гласа в анкетата! Или това е пожелателно от другите във форума - какво да си слушаме?
    Споко, единият глас е мой - няма как да видя каква музика ще слушате, без да гласувам. Сигурно е имало и други, които се интересуват от културно-масовите прояви във форума, макар че няма да са там. А бе аз знам, че като се напиете ще изчезне културното и ще остане само масовото, ама нейсе!

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз обаче отпадам 99% засега .
    Има някаква мижава вероятност да мога да дойда , но как да кажа по-скоро 99% да не дойда. Съжалявам за пропуска си.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Аз обаче отпадам 99% засега .
    Има някаква мижава вероятност да мога да дойда , но как да кажа по-скоро 99% да не дойда. Съжалявам за пропуска си.
    Mr.TECHNO, само защото в момента си без кола?

10. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Уважаеми съфорумци,
    С огромна болка в душата си трябва да ви съобщя, че няма да мога да взема участие
    на купона в Трявна. Причините са свързани със здравето на близък човек.
    Голям мерак имах да дойда и да се запозная на живо с много от вас,
    бях един от първите, които се записаха и надявам се последният,
    който се отказва. Пожелавам ви щур купон и много, ама много весело прекарване!

Пък знае ли човек, неведоми са пътищата Божии.... angel

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Най безполезната тема в Сетком досега...
    Събиране няма да има. След като стигнахме критичното число 10 - отказаха се и останалите. И то наистина си губи смисъла. Виновни разбира се - няма. Но след като човек веднъж заяви че иска да присъства - добре е да си го отстоява, да си държи на приказката. Иначе като наближи времето за купона и особено - като трябва да се плаща - винаги се намират извинителни причини за отказ, коя от коя по-сериозна и покъртителна.
    Негативите останаха при мен - доста загубено време за организирането на нещата, десетки телефонни разговори в тази връзка. Това нямаше да ме бърка, ако си бяхме направили купона - все пак хубавите емоции не могат да се оценяват. Но сега се оказва, че всичко е било безсмислено.
    Все пак благодаря на тези, които докрая бяха за идеята и се отказаха само защото друго просто не им остана.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 10 ПърваПърва ... 8910

Подобни теми

1. 3DMark 11 излиза на 30 ноември
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-10, 08:36
  2. На почивка в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 21
    Последно: 08-12-09, 22:31
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 237
    Последно: 16-04-07, 00:30
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе