Вижте резултатите от анкетата: Каква музика ще ви хареса да имаме на купона, на каква ще танцувате?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Денс музика от 80-те - ретро

8 15.38%
  • Нова денс музика

3 5.77%
  • Реге

4 7.69%
  • Ритъм енд блус

7 13.46%
  • Латино

5 9.62%
  • Техно-транс

1 1.92%
  • Рок

5 9.62%
  • Хард рок

2 3.85%
  • Метъл

3 5.77%
  • Народна - хора, ръченици

7 13.46%
  • Да има приз за най-добър танцьор или двойка

7 13.46%
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 144

Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Rumen 68  за мен е много 1 л натурален сок + 3,5 литра безалкохолно
    Е че оби4ам да пия  сокчета , но 4ак толкова не мога - а има и хора които съм 100% сигурен че не могат и на 30 % от моята жажда да изпият

Румен & Надя от Добрич не могат ли да ме вземат ?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Rumen 68 за мен е много 1 л натурален сок + 3,5 литра безалкохолно
    Е че оби4ам да пия сокчета , но 4ак толкова не мога - а има и хора които съм 100% сигурен че не могат и на 30 % от моята жажда да изпият

Румен & Надя от Добрич не могат ли да ме вземат ?
    Добре, дай идея - по колко да бъде? Нали си спомняш, че на пикника Vandal ходи за още безалкохолно да купува от Асеновград.
    Румен и Надя са бургазлии, ще бъдат с дете, не съм ги питал още откъде ще минават.

4. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Румене започвам да се дразня от тези пионерски организации.Всеки ще си ноци яденето пиенето безалкохолното и всичко което се носи когато се отива на планина.Дали ще присъства на закуска или ще гони махмурлук -също е въпрос на личен избор.Който иска екзотични яденета-да си ги носи и приготвя.Щото не може да се угоди на 20 човека.А искаш банани -донеси си /ако искаш и си ги фламбирай/Искаш сокове 5 л. донеси си и си ги пий.Искаш 5кг. пържоли донеси си ги и си ги приготви..
    Всеки да си носи храната пиенето и безалкохолното.Слагаме на масата каквото сме донесли,пускаме музиката и купона започва.За мен срещата е такава и така ще бъде.Не пия натрурални сокове,не пия и кола и тоник и спрайт,едновременно.хайде стига вече с тези организации да ходим да се веселим и наистина всеки да си носи това което ще изяде и изпие.
    Ако искате нвсе пак меню-то трябва да е минималното,който иска допълнително си поръчва и си плаща.
    Никой на никого не е задължен да му готви и сервира,нека всичко си е от сърце и пожелание.
    Нека прекратим повече тези безсмислени обсъждания.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Аз не мога нищо да нося в колата си, защото ще бъда до дупка натоварен с техниката, а ще пътуваме и трима. Така че варианта аз да си нося това-онова - отпада. Най многото, което мога да направя е след като разтоваря нещата във вилата - да тръгна да търся някой супер из Трявна, за да не идвам с празни ръце. Затова предложих няколко човека да купят необходимите неща по списък, от големи хипермаркети, за да са на ниски цени. Аз нося техниката за купона, за да има танци, други носят продуктите за масата.

Но разбира се - както се реши този въпрос, нека и други да кажат какво мислят?

6. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Нямаш проблем -техниката е от нас.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Значи всеки си носи в една торбичка това, което той ще си яде, после си го прибира и си го носи в стаята, и на другото ядене- пак си го сваля? Нещо не ми допада идеята. И как ще се разберем кой колко ще носи, че и какво? Нали така аз мога да донеса една торбичка джумерки и сланина с четината, а да хапвам филето дето някой друг го е донесъл?
    Ако толкова има проблем, че един ще яде по малко и нещо различно, а друг - повече- ами да не носим никакви манджи, а да ходим по механите из Трявна. Кой каквото си поръча - плаща си го и това е. Но ще плаща и надценката на заведението.

8.  

9. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Така е, но не е реално да се изнасят капризите на другите! Купонът си е купон!!!! Тук се говори едва ли не за сватба!

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Какво предлагаш? Всеки да носи нещо готово, или в сурово състояние и там да се приготви? Дай пример за ястия и грамажи, които искаш за вас, конкретно.
    Иначе вярно - купона си е купон и не е сватба, но там ще сме от петък вечер до неделя на обяд. И наистина не виждам по-евтин начин на хранене от собствено приготвяне на храната, купена от голям хипермаркет.
    Казваш "Не пия натрурални сокове,не пия и кола и тоник и спрайт,едновременно" ОК, но тава е общо количество, за всеки вкус по нещо. Докато ти пиеш само кола, съседа ти по стол ще пие само тоник, примерно.

11. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Ок, но нека не сме максималисти! Пак ти повтарям - не се събираме за да ядем, а за купона. Нито сме сред пустинята. Ако я окъсаме зя храна - има си и магазини, също така и механи. коментираме непрекъснато храната, а не купона - това е проблемът!

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Вече се коментира и музиката и приз за най-добър танцьор
    Купона ще стане от самосебе си, ние ще си го направим, да сме живи и здрави да се видим и съберем
    Храната се коментира, защото е нещо, което трябва предварително да се обмисли и подготви - все пак ще бъдем 15-20 човека. А не двойка семейства, които му намират лесното и сядат в някоя механа на първата свободна маса.
    Между другото на мен много ми хареса на пикника на Св. Кирик как всички дружно правихме по нещо за общото. Това ни направи някак си по-близки и "свои хора", отколкото ако бяхме седнали наготово в заведение на дълга маса. Не ли така?

Добре, давайте предложения и за самият купон! Как да си направим по весело и запомнящо се събиране?

13. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Аз съм един простак.Като се напия пея:Градил Илия килия .На маса-като на маса!Трябва да е весело на всички.
    А какво по добро от Азис )))))).

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от zayo bayo
    Аз съм един простак.Като се напия пея:Градил Илия килия .На маса-като на маса!Трябва да е весело на всички.
    А какво по добро от Азис )))))).
    Вече съм предупреден от кандидати за купона, че а съм пуснал чалга - а са отпрашили на секундата към родното си място
    За да угодя на всички - ще предлагам на желаещите нелегално слушане на чалга от слушалките, докато на колоните легално си върви Madonna да речем

16. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Че кой ти говори за чалга!? Става въпрос за Азис!!! Който иска може да хване гората! Хайде да се разберем - аман от набедени софиянци!

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Явно аз отпадам
    транспорта ми е проблем засега , но чакам - надеждата умира последна .
    Няма как да си оправя колата , а другата която намерих е в по-окаяно състояние от моята.

Но както каза @Zayo Bayo - тук главно се говори за храната която как да го кажа - и на сватбата си не съм говорил така.
    Магазини в Трявна много. Цените не са по-различни от Варна обикновенните супермаркети , но не мъкнеш храна в цялата кола!
    Отиваш и си вземаш това което ти се яде.

Румба на Кирика пиенето замина главно алкохола и то защото се чакаше мръвката прекалено дълго
    Безалкохолното сам видя че остана за два дни напред.

Всеки да каже какво и колко иска за "гасене" и толкова. ( за мен с жена ми 1л натурален + 2л кока кола ще ни стигнат за двата дни примерно.)
    Аз продължавам да си търся транспорт ( ако е нужно и с лада ще дойда )
    Няма да е зле да се прегледа и прогнозата - баш ноември ме е валял в Трявна такъв сняг че не можах да си намеря колата после ( от 12 коли на паркинга - имаше една нова стена ) .Не е зле и да се помисли, да имаме нещо в колите за това време. ( поне аз ще нося вериги, въже и топли дрехи )

И да не забравите слънчоглед - много вървеше предня път

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Остана още една седмица! Другият петък, живот и здраве - ще си направим чуден купон!

Напомням:
    - желаещите да идват - да побързат с потвържденията
    - потвърдилите - да си платят или едната или и двете си нощувки по банков път
    - по организацията - давайте предложения кое как да го правим.

Да, доста се говори за храна, не е най-важата част от купона, но отиваме на вила, където госта си готви, има ги и тези условия Ако няма нищо готово, подготвено и обмислено - ще се получи разцепване на купона. Един ще отиде на механа, друг ще ходи до супер да си пазарува за себе си и за половинката си и да си спретнат нещо самосиндикално....
    Идеята ми е за купон с луд денс и дълго време да сме на маса и около нея. Всичко да се подготви и да не се занимаваме след това с размисли в кой супер да се ходи и какво да се взима. Както казах вече - даже да остане нещо след купона - разпределяме си го и няма да с хвърля, ни да отиде на вятъра. Повтарям - това е най-евтиният начин да се храним. Сега е ясно че един ще изяде повече, друг ще изпие повече. Еднакви хора няма. Но отиваме на купон да се веселим заедно и вярвам, че никой няма да го заболи сърцето, "ако се е минал" с 5 лв, защото сок не пие и не яде шопска салата. Хайде за последно всеки да си каже мнението.
    Повече няма да се занимавам с организирането по този въпрос и ще оставя всеки да се спасява както намери за добре.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 10 ПърваПърва ... 678910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. 3DMark 11 излиза на 30 ноември
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-10, 08:36
  2. На почивка в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 21
    Последно: 08-12-09, 22:31
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 237
    Последно: 16-04-07, 00:30
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе