Вижте резултатите от анкетата: Каква музика ще ви хареса да имаме на купона, на каква ще танцувате?

Гласували
52. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Денс музика от 80-те - ретро

8 15.38%
  • Нова денс музика

3 5.77%
  • Реге

4 7.69%
  • Ритъм енд блус

7 13.46%
  • Латино

5 9.62%
  • Техно-транс

1 1.92%
  • Рок

5 9.62%
  • Хард рок

2 3.85%
  • Метъл

3 5.77%
  • Народна - хора, ръченици

7 13.46%
  • Да има приз за най-добър танцьор или двойка

7 13.46%
Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 144

Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Срещата на 2-ри...4-ти Ноември в Трявна

Roumen68, не се сърди.
    Това което правиш никак не е малко, за което аз те поздравявам.
    Проблемът е не само ние двамата с теб ти предлагаш , аз те опонирам а всички да пишат какво е мнението им.
    след като мълчат и не пишат ами значи са съгласни и продължаваме по твоя начин.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Свързах се с някои от хората за купона. Става дума за идеята да се напазаруват продуктите предварително общо и да се подели сметката за тях. А алкохола всеки да си го носи отделно. Тоест по написаната по-рано от мен схема. Съгласни са:
    - roumen68 + компания
    - Човекът У + компания
    - Човекът Х + компания
    - Румен и Надя
    - Димитър и Силвия
    - Carina + компания
    Ако някой не е съгласен с тази схема е съвсем свободен да си организира нещата както му е по-удобно, самостоятелно и да си носи каквото си иска за себе си.
    Моля, хората които искат да бъдат включени в тази група - да ми го напишат в лично съобщение, или тук - в темата, за да бъдат предвидени.

4. carina
    Guest

Здравейте на всички от форума!
    Аз предлагам за да няма сърдити всеки да си донесе напитки (алкохолни и безалкохолни, сода), които предпочита и в количество, което го устройва, а оттук нататък да се мисли само за храната и вода за пиене, кафе, като общи покупки

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Човекът Х е:

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Румба ако успея да дойда - съм вътре в тази схема !!!

7. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от DeathKnight
    якооооооооо!......

Цитат Първоначално публикувано от zayo bayo
    Че кой ти говори за чалга!? Става въпрос за Азис!!! Който иска може да хване гората! Хайде да се разберем - аман от набедени софиянци!
    ех.. тия софиянци бе.... само не разбрах какво са ти виновни?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

DeathKnight, това беше готино
    Не, Човекът X не си пада по чалгата определено Точно той заплаши да си тръгне ако пусна чалга
    Засега софиянци няма да идват на купона. Всъщност за Stekyman - не знам откъде е. Ако дойде Lupus - май ще е единственият засега представител на столицата.

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от carina
    Здравейте на всички от форума!
    Аз предлагам за да няма сърдити всеки да си донесе напитки (алкохолни и безалкохолни, сода), които предпочита и в количество, което го устройва, а оттук нататък да се мисли само за храната и вода за пиене, кафе, като общи покупки
    ОК Carina, ще го помислим за безалкохолното.
    Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Румба ако успея да дойда - съм вътре в тази схема !!!
    Добре Наско, ще те имам в предвид. Ще се опитам също да няма в менюто разточителства излишни. Като дойде време да правим списъка с количествата - пак ще помислим дали нещо да отпадне.

За съжаление Човекът Y отпада по наистина уважителна причина. Ако някой все пак прояви любопитство и иска да знае кой е бил въпросният член на форума - да ми прати ЛС и ще му отговоря.

FearMe, Stenly и компания отпадат като кандидат-купонджии.

1. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
    2. Единична стая - Mr. TECHNO 2 х 29 лв
    3. Единична стая - свободна - 2 x 26 лв
    1. Двойна стая - свободна - 2 x 35 лв
    2. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
    3. Двойна стая - Zayo bayo - 2 х 35 лв
    4. Двойна стая - Румен и Надя - 2 х 35 лв
    5. Двойна стая - Carina - 2 х 35 лв
    6. Двойна стая - Stekyman - 2 х 35 лв
    7. Двойна стая - Димитър и Силвия - 2 х 35 лв
    8. Двойна стая - свободна - 2 х 35 лв
    1. Апартамент - "Човекът X" - 2 х 55 лв
    2. Апартамент - roumen68 - - 2 х 55 лв

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Между другото - собственичката на вилата току що ме предупреди в е-мейл че засега ще пази едната единична, 5-те двойни стаи и двата апартамента, и ще чака плащането им в началото на другата седмица, а другите стаи щяла да ги пусне като свободни за други клиенти.

Така че - който не е платил - да плаща, който се колебае още дали да дойде - да решава по-бързо и да го казва. Ако има други гости във вилата - едва ли ще можем да си спретнем добър купон. Или поне музиката няма да е силна.

12. carina
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    Между другото - собственичката на вилата току що ме предупреди в е-мейл че засега ще пази едната единична, 5-те двойни стаи и двата апартамента, и ще чака плащането им в началото на другата седмица, а другите стаи щяла да ги пусне като свободни за други клиенти.

Така че - който не е платил - да плаща, който се колебае още дали да дойде - да решава по-бързо и да го казва. Ако има други гости във вилата - едва ли ще можем да си спретнем добър купон. Или поне музиката няма да е силна.
    Жената не е много коректна, целта, за която отиваме не позволява допълване на леглата с други хора, които не са с компанията

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от carina
    Жената не е много коректна, целта, за която отиваме не позволява допълване на леглата с други хора, които не са с компанията
    Да, има такъв момент, че нещо не ми допада тона и. Ето откъси от 2 е-мейла от днес:

"Zdraveite
    Dnes e petak njamam nikakvo plashtane po vashata reservazia. Njamam spisak s gostite koito shte badat nastaneni.
    Ot moja strana az Vi potvargdavam 2 ap. 6dv.stai i 3 ed. Ceni
    2 ap. x 50.00 lv. x 2n. - 200 lv
    2 d.legla - 20 lv.
    6 dv. x 35.00 x 2n. - 420 lv.
    3 ed. x 26.00 x2n. - 156 lv.
    Obshta suma za plashtane 796.00 lv.
    za 19 i 2 deza.
    Chakam plashtane do ponedelnik"

"Zdraveite
    Tova oznachava che ochakvam prevodi za 1 ed. 5 dv. 2ap. i Vi zapazvam tezi pomeshtenija. Ostanalite moga da gi prodavam . Otnosno masite - razpolagame s 4 masi za 6 dushi i 2 masi za 4 dushi.Tova moge da se reshi na mjasto
    ako njama drugi gosti mislja che moge."

Е, какво правим оттук нататък?
    Първо - тя с мъжа си ще бъдат там и нашата музиката да бъдела в рамките на нормалното. Което "нормално" не ми се вярва да бъде по-силно от едно радио на батерии.
    Второ - нещо не ми звучи като любезен хотелиер, на когото ще изсипем толкова пари наведнъж.
    Трето - настаняване на други гости, защото ние явно сме били малко. Което значи в трапезарията да не бъдем сами, а и да пазим тишина, сигурно след 22.00?

Останалите - кажете си мнението за нещата.

Предлагам никой да не плаща, докато ни си изясним всички позицията ни по въпроса.

Zayo bayo вече е превел пърите 35 лв, макар че тя пише, че нямало преводи... Дано ако решим да се местим на друго място - тя да му ги върне. Ако не - @Zayo bayo, аз ще ти ги възстановя тези пари.

Моля, решавайте!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Яно си мисли че е единствената която предлага вила

мразя да ме изнудват - аз отивам там за да си празнувам и да си купонясвам, а не да съм в пенсионерски санаториум.
    Относно 22.00 - да  си гледа работата
    По закон мога да вдигам шум до 00.00 ч и след това имам право на 1 предупреждение преди да ме глобят !!!

Егати накуп ще и дадем 768лв за 2 нощи и един ден и пак недоволни !!!

16. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004

Всички отиваме с една и съща идея, но истината е, че в момента само си подхвърляме реплики, а за организацията се "коси" единствено и само Румен! Дори и само пет човека да се съберем накрая щом искаме самостоятелна къща е необходимо да се предплати нощувка. Мисля, че е редно Румен да разполага с предплатата / по негова банкова сметка /, защото е възможна промяна по нощувките, а той единствен влиза в телефонни разходи за да ги урежда.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

До @Stekyman:
    След няколко лични съобщения, както и е-мейл до теб - нямам отговор никакъв. Нито твое потвърждение за идване на купона, нито отказ. При липса на потвърждение днес - ще го смятам за отказ.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от zayo bayo
    Всички отиваме с една и съща идея, но истината е, че в момента само си подхвърляме реплики, а за организацията се "коси" единствено и само Румен! Дори и само пет човека да се съберем накрая щом искаме самостоятелна къща е необходимо да се предплати нощувка. Мисля, че е редно Румен да разполага с предплатата / по негова банкова сметка /, защото е възможна промяна по нощувките, а той единствен влиза в телефонни разходи за да ги урежда.
    Zayo bayo, благодаря за доверието и предложението
    Ако продължим с тази вила, нещата са ясни - има я сметката на вилата, всеки да си превежда там. Ако решим да продължим там!
    Ако сменяме вилата, сигурно ще изместим и датата, ако няма достатъчно време за подготовката. Тогава ще видим какви са новите условия за плащането, дали ще искат отново авансово предплата. И ще решим аз ли да ги събирам (поне връщането е лесно, ако се разсъхне работата с конкретната вила преди да съм ги пратил) или както сега - всеки си превежда по сметката на дадената вила.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 10 ПърваПърва ... 78910 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. 3DMark 11 излиза на 30 ноември
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 21-11-10, 08:36
  2. На почивка в Трявна
    От Mr.TECHNO във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 21
    Последно: 08-12-09, 22:31
  3. ПРЕМЕСТЕНО: Срещата-пикник в Св. Кирик!
    От roumen68 във форум За Форума
    Отговори: 0
    Последно: 28-02-08, 13:24
  4. Срещата-пикник в Св. Кирик - 1-ва част!
    От roumen68 във форум Хоби и свободно време
    Отговори: 237
    Последно: 16-04-07, 00:30
  5. Снимките от срещата в O! Шипка
    От DeathKnight във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 24
    Последно: 15-02-04, 20:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе